Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(Mona187 @ 2010 08 25, 11:53)
Gal kas galit išvardinti visas knygas apie Aštonų dinastiją? Ir ieškau šių knygų:
N. Singh "Meilės pamoka", S. Orwig "Meilės romanas", K. Gold "Aistrų verpetai"

Laba.
Nebandėte pasidomėti pačioje leidykloje? Manau, ten dar turėtų būti. Be to, knygutės - leidyklos kainomis.

Ups... Ne, pati įsitikinau, kad leidykla neturi. Tuomet pasidomėkite internete Sena.lt arba Keiciu.lt Gal ten turės.

Maloniai nustebau, kad ir "Atostogų romanas" išparduotas. Na, prekybos centruose dar turėtų būti. Arba knygynuose. Taip pat mačiau dar yra Sena.lt.
Papildyta:
Yra dar toks internetinis puslapis Patogupirkti.lt, jei kas nežinote. Manau dar ir ten galima pasidairyti Svajonių knygų.

Aš taip pat esu prisiekusi Svajonių knygų skaitytoja. Perskaičiau jas visas, beveik visas turiu. Galiu išvardinti Aštonų dinastiją:
1. Laura Wright - Anos meilė,
2. Eileen Wilks - Pasiklydę jausmuose,
3. Kathe Denosky - Prakalbinti jausmus,
4. Nalini Singh - Meilės pamoka,
5. Maureen Child - Žmona vieniems metams,
6. Bronwyn Jameson - Tik vieną bučinį,
7. Sara Orwig - Meilės romanas,
8. Sheri Whitefeather - Širdies šauksmas,
9. Kristi Gold - Aistrų verpetai,
10. Emilie Rose - Vedybų sąlyga,
11. Roxanne St. Claire - Brangus pasimatymas,
12. Barbara McCauley - Pasakyk savo kainą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivida: 25 rugpjūčio 2010 - 11:26
klausykit, ar kas užsisakinėjot knygas tiesiogiai iš svajonių romanų? Apsimoka ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 08 25, 13:45)
klausykit, ar kas užsisakinėjot knygas tiesiogiai iš svajonių romanų? Apsimoka ar ne?

Aš visada iš ten perku. Net ir su siuntimo mokesčiu visa nauja serija (8 knygos, ar kiek jų būna), gaunasi pigiau nei Maximkoj biggrin.gif O kai netingiu, važiuoju tiesiai į jų biurą, tada dar labiau apsimoka.
Atsakyti
QUOTE(Daivida @ 2010 08 25, 12:18)
Laba.
Nebandėte pasidomėti pačioje leidykloje? Manau, ten dar turėtų būti. Be to, knygutės - leidyklos kainomis.

Ups... Ne, pati įsitikinau, kad leidykla neturi. Tuomet pasidomėkite internete Sena.lt arba Keiciu.lt Gal ten turės.

Maloniai nustebau, kad ir "Atostogų romanas" išparduotas. Na, prekybos centruose dar turėtų būti. Arba knygynuose. Taip pat mačiau dar yra Sena.lt.
Papildyta:
Yra dar toks internetinis puslapis Patogupirkti.lt, jei kas nežinote. Manau dar ir ten galima pasidairyti Svajonių knygų.

Aš taip pat esu prisiekusi Svajonių knygų skaitytoja. Perskaičiau jas visas, beveik visas turiu. Galiu išvardinti Aštonų dinastiją:
1. Laura Wright - Anos meilė,
2. Eileen Wilks - Pasiklydę jausmuose,
3. Kathe Denosky - Prakalbinti jausmus,
4. Nalini Singh - Meilės pamoka,
5. Maureen Child - Žmona vieniems metams,
6. Bronwyn Jameson - Tik vieną bučinį,
7. Sara Orwig - Meilės romanas,
8. Sheri Whitefeather - Širdies šauksmas,
9. Kristi Gold - Aistrų verpetai,
10. Emilie Rose - Vedybų sąlyga,
11. Roxanne St. Claire - Brangus pasimatymas,
12. Barbara McCauley - Pasakyk savo kainą.

Na dar bandysiu ieskoti. Perskaicius esu Širdies šauksmą ir Vedybų sąlygą iš šitų. O nieks iš čia esančių neturit perpardavimui keleto iš šių knygų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 08 25, 13:53)
Aš visada iš ten perku. Net ir su siuntimo mokesčiu visa nauja serija (8 knygos, ar kiek jų būna), gaunasi pigiau nei Maximkoj biggrin.gif O kai netingiu, važiuoju tiesiai į jų biurą, tada dar labiau apsimoka.

kaip gaila, kad aš ne vilnietė doh.gif bet turbūt reiks pirkti.

Klausykit, gal kas pirks kažkurias knygas iš naujos serijos, o po to norės keistis į kitas naujos serijos knygas?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 08 25, 14:41)

Klausykit, gal kas pirks kažkurias knygas iš naujos serijos, o po to norės keistis į kitas naujos serijos knygas?

galėtumėm kooperuotis ax.gif Bet va siuntimas mums prisidėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2010 08 25, 21:58)
galėtumėm kooperuotis  ax.gif Bet va siuntimas mums prisidėtų  g.gif

Ką tik perskaičiau Judith McNaught (net autorės pavardė parašyta su klaida) "Tobula" (2003 metų leidimo). Mano patarimas - neieškokit tos knygos, palaukite naujo leidimo. Vertimas klaikus. Puikus kūrinys sudirbtas tobulai. Skaičiau tik todėl, kad turiu įsigijusi kitas dvi tos pačios autorės knygas "Lemties piršlį" (beveik "Tobulos" tęsinys) ir " Kartą ir visiems laikams". Gal jei pirma nebūčiau skaičiusi tų dviejų knygų ir "Tobula" nebūtų taip klaikai atrodžiusi. Bet, atsitiko, kaip atsitiko. Negalėjau patikėti, kad tokia rimta leidykla, kaip Alma littera galėtų taip sumenkinti autorės stilių tokiu nevykusiu vertimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivida: 25 rugpjūčio 2010 - 22:25
QUOTE(Daivida @ 2010 08 25, 23:23)
Negalėjau patikėti, kad tokia rimta leidykla, kaip Alma littera galėtų taip sumenkinti autorės stilių tokiu nevykusiu vertimu.

Absoliučiai drinks_cheers.gif Po kelių taip sudirbtų knygų pradėjau skaityt rusiškai, nerealūs vertimai. Kartais pamąstau, gal lietuviai neturi gerų redaktorių? Nes juk jų darbas nepraleist bile ko g.gif
Atsakyti
Čia bišk ne į temą, bet... Jau seniai aišku, kad Almai Litterai vertimo kokybė nėra svarbi. "Hario Poterio" visas 7 knygas vertė ta pati vertėja, o sugebėjo privelti belekiek klaidų. Kelis kartus buvo tokių atvejų, kad perskaičiau reiškinio, daikto ar įstaigos pavadinimą ir galvojau, kas čia per nesąmonė? Ir tik vėliau susipratau, kad čia tas pats, kas buvo minėta ankstesnėje knygoje, bet pervadinta kitaip... T.y. išversta kitaip... Daug buvo tokių nesutapimų.. Net pyktis ima, kaip taip galima aplaidžiai dirbt..
Man ir serialus ar filmus smagiau žiūrėti rusišku įgarsinimu, o ne lietuvišku. Pas juos ir balsai būna pritaikyti (parenka įgarsintoją taip, kad jo balso tembras būtų kuo panašesnis į aktoriaus), ir intonacija gera. O lietuvių, net jei ir rašo 'profesionalus', dažnai būna monotoniškas ir vienbalsis. Na, tik tie filmukai, kur įgarsinta lietuviškai normalūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 25 rugpjūčio 2010 - 23:18
QUOTE(Isila @ 2010 08 25, 12:45)

as perku visada.Tik skaiciuoju kiek knygu pirkti,kad butu pigiau nei parduotuveje.Jei pirksi kokias 2,tikrai neapsimokes-siuntimas 5.02lt .reikia pirkti ne maziau 3 knygu.As dabar siunciuosi 7 knygas,siuntimo kaina 7.56.Tai knygutes kaina iseina 8.08lt/vnt biggrin.gif Sutaupau-9.24lt.
Ten gali pasirinkti kelias knygutes,pasispausti noriu pirkti ir matysi kokia siuntmo kaina ir issikaiciuosi keik viena kainuos.kai jau bus pigiau nei parduotuvej tada uzsisakyk rolleyes.gif As beje net keleta kartu radau dovanu-pora kartu knyguciu idejo,beveik visada buna atviruku ideta,o karta ir kelias mielas medines boruzeles idejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 08 26, 08:02)
as perku visada.Tik skaiciuoju kiek knygu pirkti,kad butu pigiau nei parduotuveje.Jei pirksi kokias 2,tikrai neapsimokes-siuntimas 5.02lt .reikia pirkti ne maziau 3 knygu.As dabar siunciuosi 7 knygas,siuntimo kaina 7.56.Tai knygutes kaina iseina 8.08lt/vnt  biggrin.gif Sutaupau-9.24lt.
Ten gali pasirinkti kelias knygutes,pasispausti noriu pirkti ir matysi kokia siuntmo kaina ir issikaiciuosi keik viena kainuos.kai jau bus pigiau nei parduotuvej tada uzsisakyk  rolleyes.gif As beje net keleta kartu radau dovanu-pora kartu knyguciu idejo,beveik visada buna atviruku ideta,o karta ir kelias mielas medines boruzeles idejo  biggrin.gif

na kiek pirkau, niekada nieko neidejo biggrin.gif na tie reklaminis bukletas kazkada buvo lotuliukas.gif
bet siaip nepykstu ant ju, nes pora kart laimejau knygu ir dar pakvietima i knygu muge smile.gif tai matyt jie nori, kad pusiausvyra ir lygybe butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2010 08 26, 09:08)
na kiek pirkau, niekada nieko neidejo  biggrin.gif na tie reklaminis bukletas kazkada buvo  lotuliukas.gif
bet siaip nepykstu ant ju, nes pora kart laimejau knygu ir dar pakvietima i knygu muge smile.gif  tai matyt jie nori, kad pusiausvyra ir lygybe  butu biggrin.gif

viena knygute gavau pries mamos diena berods,o kita idejo kai buvo pamete mano uzsakyma ir keleta savaiciu negavau nieko.tada atsiprase ir kad nesupykciau idejo knygute dovanu biggrin.gif
Atsakyti