QUOTE(scorpiolla @ 2010 08 10, 22:11)
Kodel pasirinkai Iriver? O kom patiko Vision in White? Kaip manai ar akis daugiau pavargs??? Neblogės regėjimas? 

Elektroninis popierius neskleidžia šviesos, kaip kompas, o ką atspindi. Taip, kaip knygos. Tad viskas taip pat, kaip skaitant knygą, tik tiek, kad elektroniniam formate

Iš pradžių norėjau Kindle (nepasitikiu nepopuliarių gamintojų produktais, pvz cool-er ir pan). Man patinka jo dizainas, qwerty klaviatūra, su kuria galima susirašyti pastabas paraštėse ir funkcijos man tinkamos. Bet vėliau MB sužinojo apie Iriver. Paieškojau apie jį info ir radau, kad jis, galima sakyti, Kindle klonas. Skirtumas tik tas, kad knygas į Kindle reikia pirkti iš Amazon'o (gal kas nors ir iš kitur tinka), o Iriver palaiko daugybę formatų (net doc) bei turi dienoraščio (užrašų knygutės) funkciją, kas man labai aktualu (dažnai, nebūdama prie kompo, primąstau visokių dalykų, kuriuos planuoju suvesti į kompą. Bet kai prisėdu, atsiranda kitokių darbų... Tad manau, kad šaunu būtų susivest į Iriverį viską, o po to tik persikelt į kompą).
Vision in White ieškojau dėl to, kad jinai pirma The Bride Quartet knyga