Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(scorpiolla @ 2010 08 10, 22:11)
Kodel pasirinkai Iriver? O kom patiko Vision in White? Kaip manai ar akis daugiau pavargs??? Neblogės regėjimas?  ax.gif

Elektroninis popierius neskleidžia šviesos, kaip kompas, o ką atspindi. Taip, kaip knygos. Tad viskas taip pat, kaip skaitant knygą, tik tiek, kad elektroniniam formate smile.gif
Iš pradžių norėjau Kindle (nepasitikiu nepopuliarių gamintojų produktais, pvz cool-er ir pan). Man patinka jo dizainas, qwerty klaviatūra, su kuria galima susirašyti pastabas paraštėse ir funkcijos man tinkamos. Bet vėliau MB sužinojo apie Iriver. Paieškojau apie jį info ir radau, kad jis, galima sakyti, Kindle klonas. Skirtumas tik tas, kad knygas į Kindle reikia pirkti iš Amazon'o (gal kas nors ir iš kitur tinka), o Iriver palaiko daugybę formatų (net doc) bei turi dienoraščio (užrašų knygutės) funkciją, kas man labai aktualu (dažnai, nebūdama prie kompo, primąstau visokių dalykų, kuriuos planuoju suvesti į kompą. Bet kai prisėdu, atsiranda kitokių darbų... Tad manau, kad šaunu būtų susivest į Iriverį viską, o po to tik persikelt į kompą).

Vision in White ieškojau dėl to, kad jinai pirma The Bride Quartet knyga smile.gif Trečią parsisiunčiau, jau norėjau biški paskaityt, bet pamačiau, kad yra dar prieš ją pora knygų. Bet, kadangi prisisiunčiau daug kitų jos knygų, dabar neieškau Vision in White. Gal vėliau, kai visas kitas perskaitysiu biggrin.gif
Atsakyti
poster_offtopic.gif

Sveikutes,

va pagalvojau gal mums čia koki žaidimuką organizuoti?? Nu kad pagyvinti temėlę ax.gif Knygų persiuntinimą, kaip pvz. g.gif (bet tikraiusiai sunku atitaikyti kas ką neskaitė visos tokios pasimaišusios lotuliukas.gif ), gal kokiomis dovanėlėmis apsikeisti??? nail.gif Gal bus norinčių ir kitokių idėjų bigsmile.gif

O dar galima šiaip pradėti išrašinėti idomias arba protingas frazės iš skaitomų knygų, pvz parašant kokią knygą perskaitei parašyti po vieną kritusią į akis frazę ax.gif

kokia naktelę paturėjau, kad tiek primislijau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpiolla @ 2010 08 12, 08:14)
poster_offtopic.gif

Sveikutes,

va pagalvojau gal mums čia koki žaidimuką organizuoti?? Nu kad pagyvinti temėlę  ax.gif Knygų persiuntinimą, kaip pvz.  g.gif (bet tikraiusiai sunku atitaikyti kas ką neskaitė visos tokios pasimaišusios  lotuliukas.gif ), gal kokiomis dovanėlėmis apsikeisti???  nail.gif Gal bus norinčių ir kitokių idėjų  bigsmile.gif

O dar galima šiaip pradėti išrašinėti idomias arba protingas frazės iš skaitomų knygų, pvz parašant kokią knygą perskaitei parašyti po vieną kritusią į akis  frazę ax.gif

kokia naktelę paturėjau, kad tiek primislijau lotuliukas.gif

as visai mielai keisciausi knygutem.Galima kazkaip paskelbti kokiu ieskai pvz ir paskui AZ pasiulymus ir aptari biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 08 12, 09:26)
as visai mielai keisciausi knygutem.Galima kazkaip paskelbti kokiu ieskai pvz ir paskui AZ pasiulymus ir aptari  biggrin.gif

galima, kodėl gi ne smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Arba netgi padarytu kiekviena sarasiuka kokias knygas parduoda ir kitos galetu jau gaudyti ko noretu.As kelis kartus keiciausi taip knygom,su kitom fporumietem.Mazdaug ivertini panasiai siuntinukus ir viskas biggrin.gif As uz thumbup.gif
Atsakyti
Reikia man greit jus ismokinti rusiskai skaityti, arba griebt lietuviskos serijos skaitymui lotuliukas.gif kitaip neisipaisau i sarasa doh.gif
bet vistiek, manau jeigu butu tokie sarasai butu labai patogu ir suartintu visos daugiau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Na kas nors turi su sąrašiuku pradėti. biggrin.gif Na tai štai knygos kurias turiu ir galėčiau mainyti:
Svajonių knygos:
Nora Roberts "Žavus nuomininkas" čia
Nora Roberts "Meilės sodas" čia
Julia James "Graiko nuotaka" čia
Penny Jordan "Idealus pasirinkimas"čia
Ema Darcy "Itališkos vedybos" čia
Penny Jordan "Vienintelė"čia
Lucy Monroe "Sugrįžk, meile!"čia
Amy J. Fetzer "Prisijaukinti pabaisą"čia
Barbara Hannay "Jaunystės svajos" čia

Dar turiu
Nora Robets "Kietas riešutėlis"čia
Erich Segal" Love story. Meilės istorija"čia
Jayne Ann Krentz "Tarp eilučių"čia
Žiemos duetas. Joan Elliot Pickart "Vestuvės per kalėdas"/ Miranda Lee "Meilės pinklėse.čia

Dar yra kelios meilės romanų lobyno knygutės:
Corinne Everett "Meilės žiedai" čia
Allison Lane "Slapti dokumentai"čia
Amanda McCabe"Grafas paklydėlis"čia
Allison Lane "Apgaulės pinklėse" čia
Nicolette White "Širdis ir siela"čia

Na ir dar biggrin.gif

Nora Roberts "Vidurnakčio užutekis" čia
Sandra Brown "Svetimas Veidas"čia
Jude Deveraux "Tas, kurį myli"čia
Jude Deveraux "Pirmieji įspūdžiai"čia
Jude Deveraux "Sala Karolinoje"čia
Fern Michaels "Pilkoji pelytė" čia

Na štai kaip ir viskas. Galit rinktis 4u.gif

P.S. Labai norėčiau keletos knygų gal kas turėsit:
Deeanne Gist "Širdies nerimas"čia
Judith McNaught "Lemties piršlys"čia
Atsakyti
aš turiu šias

Natasha Oakley "Tik dėl tavęs"
Judy Christensen "Kalėdų viltys ir vestuvės"
Pavasario duetas. Diana Palmer "Mano mielas nenaudėlis. Maureen Child "Vieniša žmona"
Vasaros Duetas. Sarah Morgan "Brangesnė už deimantus". Helen Bianchin "Milijonieriaus užgaida"
Maureen Child "Meilės reikalai"
Andrėja "Spalvotas sniegas"
Jane Porter "Išrinktoji"
Sharon Kendrick "Dykumų rožė"
Sandra Marton "Bjaurusis ančiukas"
Barbara Mccauley "Blekhokai:praeities aidai"
Susan Mallery "Vertas milijono"
Susan Mallery "Milijonieriaus laimė"
Susan Mallery "Meilė už milijoną"
Jane Porter "Stipriau už baimę"
Emma Darcy "Meilės galia"
Penny Jordan "Auksinis narvelis"
Diana Palmer "Nenugludintas deimantas"
Rebecca winters "Montefalko nuotaka"
Anna Depalo "Netikėtas posūkis"
Sandra Marton "Pavojinga aistra"
Jan Colley "Vienintelė moteris"
Atsakyti
Aš ieškau I knygos Kleopatros memuarai, 1999 m.
Atsakyti
sveikos
ku ku
as blyn vis pamirstu sarasiuka sukelti-bet turiu daaaaug senesniu svajoniu romaniuku.Gal kas ko iesko tai rasciau turbut blush2.gif
Kas dar- Meiles keliai,Tarp eiluciu,Kiekvienos moters svajone.

Pirkciau: Vitne, mylimoji, Tobula, Ledi Elizabetos meiles istorija. Is svajoniu romaniuku:Bleckhokai:Seto zavesys.
Paskaityti ieskau: Aksominis angelas(ar pirkti is bedos).Prazioplionau kai akcija buvo ir nusipirkau tik pirma knyga.Galejau visas-butu grazi kolekcija irnesakyk.gif
Kol kas tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2010 08 14, 08:19)
Dar turiu
Amanda McCabe"Grafas paklydėlis"čia

ši knyga įdomi ar tokia per vidurį? g.gif
užkrėtė čia ir mane biggrin.gif Aš ir ieškau dabar Macnot knygų, bet nieko gero bent jau biblėj neradau unsure.gif reikės sena.lt peržiūrėti smile.gif
laba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 08 18, 19:43)
ši knyga įdomi ar tokia per vidurį? g.gif 

Man patiko, tokia romantiška šiek tiek žaisminga,apie moterį negalinčia pasitikėti mylimu vyru.
4u.gif
Atsakyti