Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

Labukas,
Su Naujais metais 4u.gif
Su senais metais baigėsi ir mano atostogos verysad.gif Noriu dar blush2.gif
QUOTE(Noe @ 2009 12 31, 15:24)
Tai tu neskubek, o tai tada idomumo nebeliks skaityt "del pareigos" 

Neskubu aš, bet jau kai užkabina tai doh.gif Skaitau ne dėl pareigos, bet tiesiog ne tai ką tuo metu norėčiau skaityti. Bet nuo to ne blogiau, o kaip tik net sakyčiau į naudą g.gif skaitau su entuziazmu nes žinau kad laukia dar daug gerų knygų biggrin.gif

Matėt naujus svajonių romanus bigsmile.gif Yra keletas pagal anotaciją tikrai neblogų kuriuos norėsiu įsigyti rolleyes.gif Man labai patinka kur du už vieno kainą, bet labai retai randu komplektą su neskaitytu antruoju romanu unsure.gif Ir jau tokių tikrai internetu neverta užsisakyti, nes antros knygutės pasirinkti negali doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,su Naujais wub.gif
QUOTE(Daina @ 2010 01 04, 09:04)
Matėt naujus svajonių romanus  bigsmile.gif  Yra keletas pagal anotaciją tikrai neblogų kuriuos norėsiu įsigyti  rolleyes.gif  Man labai patinka kur du už vieno kainą, bet labai retai randu komplektą su neskaitytu antruoju romanu  unsure.gif Ir jau tokių tikrai internetu neverta užsisakyti, nes antros knygutės pasirinkti negali  doh.gif

aha,ka tik perskaiciau,jau rezgu minti uzsisakyti ka nors.

As dabar uzsiskiedziau perskaityti visus Blekhokus.Kiek yra knygu is viso?
as skaiciau:
Mustango prijaukinimas
Blekhokai:Eleinos pazadas
Blekhokai:praeities aidai
Blekhoku seimos paslaptis

Tikrai zinau kad yra Blekhokai:Seto zavesys(jau ieskausi)
o dar kokios?Noriu visu.
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2010 01 04, 09:04)
Matėt naujus svajonių romanus  bigsmile.gif  Yra keletas pagal anotaciją tikrai neblogų kuriuos norėsiu įsigyti  rolleyes.gif  Man labai patinka kur du už vieno kainą, bet labai retai randu komplektą su neskaitytu antruoju romanu  unsure.gif Ir jau tokių tikrai internetu neverta užsisakyti, nes antros knygutės pasirinkti negali  doh.gif

matėm bigsmile.gif viena tai manau ypač bus įdomi Ištark mano vardą nes kiek skaičiau kitas dvi, tai šios knygos pagrindinė veikėja buvo tokia liūdnoka parodoma,slapta įsimylėjusi savo vyrą, manau bus lb įdomi knyga rolleyes.gif
P.S. Man apie Blehkokus tai nelabai blush2.gif apie Eliotus įdomiau buvo skaityti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 01 04, 18:26)
matėm bigsmile.gif  viena tai manau ypač bus įdomi Ištark mano vardą nes kiek skaičiau kitas dvi, tai šios knygos pagrindinė veikėja buvo tokia liūdnoka parodoma,slapta įsimylėjusi savo vyrą, manau bus lb įdomi knyga rolleyes.gif
P.S. Man apie Blehkokus tai nelabai  blush2.gif  apie Eliotus įdomiau buvo skaityti ax.gif

As tai laukiu J. Porter - Isrinktoji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 01 04, 09:49)
Tikrai zinau kad yra Blekhokai:Seto zavesys(jau ieskausi)
o dar kokios?

Daugiau ir nėra, tik tos kur skaičiusi ir kur ieškai 4u.gif Be pabaigos šita dinastija ir truputį be ryšio, nes knygutės net ne iš eilės išleistos doh.gif

QUOTE(svelni @ 2010 01 04, 17:26)
kiek skaičiau kitas dvi
Aš antros neskaičiusi kol kas, gal turi perleisti? mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2010 01 04, 20:13)
Daugiau ir nėra, tik tos kur skaičiusi ir kur ieškai  4u.gif  Be pabaigos šita dinastija ir truputį be ryšio, nes knygutės net ne iš eilės išleistos  doh.gif

Aš antros neskaičiusi kol kas, gal turi perleisti?  mirksiukas.gif  blush2.gif

kokia nesamone.Pradejo ir nebaige doh.gif Tai belieka Seta susirasti.

As turiu Amzinai mano rolleyes.gif

ogi vakar nulekaiu i maxima knygu kur 2uz1 kaina pasirankioti ir vualia-dar senosios sukrautos doh.gif Tai kazi kada bus naujos paduotos?As nebeturiu ko skaityti unsure.gif Reiks uzsakymeli jau suregzti is leidyklos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2010 01 04, 20:13)
Daugiau ir nėra, tik tos kur skaičiusi ir kur ieškai  4u.gif  Be pabaigos šita dinastija ir truputį be ryšio, nes knygutės net ne iš eilės išleistos  doh.gif

Aš antros neskaičiusi kol kas, gal turi perleisti?  mirksiukas.gif  blush2.gif

galiu 4u.gif galim ir pasimainyti ax.gif lb norėčiau vienos knygutės.."Sara Morgan "Spąstai" ax.gif

QUOTE(mikki @ 2010 01 05, 08:17)
ogi vakar nulekaiu i maxima knygu kur 2uz1 kaina pasirankioti ir vualia-dar senosios sukrautos doh.gif Tai kazi kada bus naujos paduotos?As nebeturiu ko skaityti unsure.gif Reiks uzsakymeli jau suregzti is leidyklos biggrin.gif

aš ir nebeturiu ką skaityti unsure.gif jei užsakai iš svajoniuknygos.lt į namus atneša ar reikia pašte pasiimti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 05 sausio 2010 - 12:14
Aš ir vakar ir šiandien Maximoje naujų Svajonių romanų ieškojau, bet matyt dar nespėjo atvežti g.gif

QUOTE(svelni @ 2010 01 05, 12:13)
galim ir pasimainyti
norėčiau vienos knygutės.."Sara Morgan "Spąstai"
jei užsakai iš svajoniuknygos.lt į namus atneša ar reikia pašte pasiimti
4u.gif Parašysiu až vakare mirksiukas.gif
Šitos neturiu unsure.gif buvau iš bibliotekos pasiėmusi ax.gif
Atneša į namus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina: 05 sausio 2010 - 13:17
galiu 4u.gif  galim ir pasimainyti ax.gif lb norėčiau vienos knygutės.."Sara Morgan "Spąstai" ax.gif
aš ir nebeturiu ką skaityti unsure.gif jei užsakai iš svajoniuknygos.lt į namus atneša ar reikia pašte pasiimti g.gif

Jei būni namie tai atneša, jei neranda tada reikia į paštą eiti
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2010 01 05, 13:14)
Aš ir vakar ir šiandien Maximoje naujų Svajonių romanų ieškojau, bet matyt dar nespėjo atvežti  g.gif

4u.gif Parašysiu až vakare  mirksiukas.gif
Šitos neturiu  unsure.gif  buvau iš bibliotekos pasiėmusi  ax.gif
Atneša į namus  mirksiukas.gif

ok 4u.gif gal kokią kitą tada turėsi 4u.gif
Atsakyti

mano pastas kazkoks nenormalus.Labaiilgai siuntiniu negaunu o i namus niekada nenesa bobulencija.Po ilgo laukimo atnesa pranesima.tada paste pasiimu siuntinuka ax.gif as jau siandien padariau uzsakyma biggrin.gif

QUOTE(Daina @ 2010 01 05, 13:14)
Aš ir vakar ir šiandien Maximoje naujų Svajonių romanų ieškojau, bet matyt dar nespėjo atvežti  g.gif

o tai ir siandien dar nera???? kokiu cia negraziu zodziu juos pavadinus g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 01 04, 09:49)
Blekhokai:Seto zavesys(jau ieskausi)

SM Bendroje temoje: Grožinė literatūra šitą knygą parduoda Gitacka mirksiukas.gif
Atsakyti