QUOTE(Daina @ 2009 12 28, 20:30)
Pateik daugiau pavyzdžių

nes kol kas tavo įvardintas žanras man vis dar nesuprantamas

Ne veltui blondinė
Radau. Žinau kur nusipirkti, gal taip ir padarysiu

Kol kas nesu jos skaičiusi, bet manau man patiktų

Aš ne vien tik Svajonių romanus ar romanus-detektyvus skaitau

Manau ir iš vadinamų grynų meilės romanų esu ne vieną skaičiusi

Kai jaunesnė buvau perskaičiau visas kiek lietuviškai išleista Tomo Main Rido knygas, vadinasi ir nuotykių romanai man prie širdies
Nepamenu, ar jis priskiriamas prie meilės romanų serijos, nes jau atidaviau į biblioteką. Sąvoka grynas meilės romanas yra mano išgalvota. Turbūt ši knyga be serijos buvo.
Aš tai dar ne visas nuotykinio žanro knygas esu perskaičiusi, bet iš karto visko ir nesinori skaityti. Reikia, kad pribręstų tam tikro žanro skaitymui momentas. Va planuoju po kokio pusmečio0 ar metų skaityti Senienų krautuvė (o gal ir krautuvėlį). Vis kažkokią patraukiančią knygą randu tarp senienų

Patinka nuotykinis, drąsiųjų kelių knygos (irgi ne visos), meilės romanai, lengvi detektyvai (kaip minėjau ar neminėjau
F. Grierson "Žaliojo deimanto paslaptis", serija Detektyvo labirintuose, šauniai susiskaitė
Dabar dar skaitau iš serijos
Užsienio rašytojų Meilės romanai knygą, kurios 1 - oji d. vadinasi Išganinga santuoka, o antroji istorija - Dvigubas žaidimas, leista 1994 metais. Vilnius, ROSMA
Esu girdėjusi, kad tai pirmasis meilės romanas, tik negaliu tvirtinti, kad tai tiesa