Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

Sveikinuosi naujuose namučiuose ir su šventėm 4u.gif mirksiukas.gif ax.gif

Ir ateinu prisiduoti su jau beveik perskaityta M. Pemberton "Vedybos iš keršto". Meilės istorija tarp airės ir amerikiečio (pusiau vengro). Bet turbūt niekam neaktualu, kai neskaitot tokių, o aš išsamiai pasakoti ir nemoku schmoll.gif

Prašau pasirašyti peticiją, esančią mano paraše ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 27 gruodžio 2009 - 22:06
Labukas,
Su praėjusiomis biggrin.gif ir ateinančiomis mirksiukas.gif
Man atostogos assa.gif mano vaikinai bando sirgti mad.gif
QUOTE(Mona187 @ 2009 12 27, 22:04)
turbūt niekam neaktualu, kai neskaitot tokių

Tokių tai kokių? g.gif
Gal kur internete yra knygos anotacija? Įmesk jei žinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2009 12 27, 23:12)
Labukas,
Su praėjusiomis  biggrin.gif  ir ateinančiomis  mirksiukas.gif
Man atostogos assa.gif  mano vaikinai bando sirgti mad.gif

Tokių tai kokių?  g.gif
Gal kur internete yra knygos anotacija? Įmesk jei žinai  mirksiukas.gif

Na, grynų meilės romanų (aš taip įvardinu). Ši knyga buvo išleista 1999, tad ir nelabai kas internete yra, tik anotacija. Tai viską apibendrinusi ir sudėjusi į vieną vietą, duodu savo šaltinį šios knygos (Margaretė Pemberton "Vedybos iš keršto) http://lt.librarythi...k/book/54554378
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2009 12 28, 13:29)
Na, grynų meilės romanų (aš taip įvardinu).
Ši knyga buvo išleista 1999, tad ir nelabai kas internete yra, tik anotacija.

Pateik daugiau pavyzdžių blush2.gif nes kol kas tavo įvardintas žanras man vis dar nesuprantamas 4u.gif Ne veltui blondinė doh.gif
Radau. Žinau kur nusipirkti, gal taip ir padarysiu ax.gif Kol kas nesu jos skaičiusi, bet manau man patiktų g.gif Aš ne vien tik Svajonių romanus ar romanus-detektyvus skaitau rolleyes.gif Manau ir iš vadinamų grynų meilės romanų esu ne vieną skaičiusi biggrin.gif Kai jaunesnė buvau perskaičiau visas kiek lietuviškai išleista Tomo Main Rido knygas, vadinasi ir nuotykių romanai man prie širdies rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2009 12 28, 20:30)
Pateik daugiau pavyzdžių  blush2.gif  nes kol kas tavo įvardintas žanras man vis dar nesuprantamas  4u.gif Ne veltui blondinė  doh.gif
Radau. Žinau kur nusipirkti, gal taip ir padarysiu  ax.gif Kol kas nesu jos skaičiusi, bet manau man patiktų  g.gif Aš ne vien tik Svajonių romanus ar romanus-detektyvus skaitau  rolleyes.gif  Manau ir iš vadinamų grynų meilės romanų esu ne vieną skaičiusi  biggrin.gif Kai jaunesnė buvau perskaičiau visas kiek lietuviškai išleista Tomo Main Rido knygas, vadinasi ir nuotykių romanai man prie širdies  rolleyes.gif

Nepamenu, ar jis priskiriamas prie meilės romanų serijos, nes jau atidaviau į biblioteką. Sąvoka grynas meilės romanas yra mano išgalvota. Turbūt ši knyga be serijos buvo.
Aš tai dar ne visas nuotykinio žanro knygas esu perskaičiusi, bet iš karto visko ir nesinori skaityti. Reikia, kad pribręstų tam tikro žanro skaitymui momentas. Va planuoju po kokio pusmečio0 ar metų skaityti Senienų krautuvė (o gal ir krautuvėlį). Vis kažkokią patraukiančią knygą randu tarp senienų biggrin.gif Patinka nuotykinis, drąsiųjų kelių knygos (irgi ne visos), meilės romanai, lengvi detektyvai (kaip minėjau ar neminėjau F. Grierson "Žaliojo deimanto paslaptis", serija Detektyvo labirintuose, šauniai susiskaitė

Dabar dar skaitau iš serijos Užsienio rašytojų Meilės romanai knygą, kurios 1 - oji d. vadinasi Išganinga santuoka, o antroji istorija - Dvigubas žaidimas, leista 1994 metais. Vilnius, ROSMA
Esu girdėjusi, kad tai pirmasis meilės romanas, tik negaliu tvirtinti, kad tai tiesa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 28 gruodžio 2009 - 22:48
QUOTE(Mona187 @ 2009 12 28, 22:41)
Dabar dar skaitau iš serijos Užsienio rašytojų Meilės romanai

Šituos tai jau tik pagal viršelius atsirenku ką skaičiusi doh.gif pas mane pačią nuo jų lentynos lūžta ax.gif ir bibliotekoje jų nemažai ėmusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2009 12 28, 23:47)
Šituos tai jau tik pagal viršelius atsirenku ką skaičiusi  doh.gif  pas mane pačią nuo jų lentynos lūžta  ax.gif ir bibliotekoje jų nemažai ėmusi  rolleyes.gif

Viršelis ne toks kaip dabar einančių tos serijos meilės romanų, ne blizgantis, ružavas, širdelės formos rėmelyje apsikabinę moteris ir vyras
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2009 12 28, 22:53)
ružavas, širdelės formos rėmelyje apsikabinę moteris ir vyras

Šitą turiu savo archyvuose biggrin.gif net nuėjau anotacijas pasiskaityti, neblogi romanai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2009 12 29, 00:21)
Šitą turiu savo archyvuose  biggrin.gif net nuėjau anotacijas pasiskaityti, neblogi romanai  ax.gif

Daina,na ir atmintis tavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2009 12 28, 22:47)
Šituos tai jau tik pagal viršelius atsirenku ką skaičiusi  doh.gif  pas mane pačią nuo jų lentynos lūžta  ax.gif ir bibliotekoje jų nemažai ėmusi  rolleyes.gif

aš ir užsienio m.romanus tik pagal viršelius atsirenku blush2.gif mokykloj besimokydama tai oi kiek jų turėjau prispirkusi, bet tai paskolinau tai vėl... beliko tik kelios. Kur pažiūrėti kokios naujos bus išleistos "svajonių romanų" knygos? g.gif g.gif nerandu niekur.....
Atsakyti
Labukas,
Jau baiginėju perskaityti knygutes Noe karsta.gif gerai tos atostogos biggrin.gif
Ir jau laukia kitas užsakymas doh.gif Sakiau jau nebeskaitysiu pagal užsakymą, bet pati susigundžiau blush2.gif
Atsakyti
Tai tu neskubek, o tai tada idomumo nebeliks skaityt "del pareigos" ax.gif blush2.gif
Atsakyti