Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose!

tai ar darom MEETA? as tai uz! ax.gif
Atsakyti
Aciu, Loreli smile.gif

Raja28, kazkaip minejei, kad dar galvojat ortakius vedziot, o tai jei jau gyvenat ir visa apdaila viduj yra, tai kaip ten juos vedziosit g.gif ?
Papildyta:
QUOTE(dier @ 2009 12 09, 09:47)
tai ar darom MEETA?  as tai uz! ax.gif

Taigi jau parase Edituke, kad rytoj mirksiukas.gif
As tik penktadieni galeciau ax.gif , nu bet po nauju gal dar suorganizuosim koki meeta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2009 12 09, 10:51)
Aciu, Loreli smile.gif

Raja28, kazkaip minejei, kad dar galvojat ortakius vedziot, o tai jei jau gyvenat ir visa apdaila viduj yra, tai kaip ten juos vedziosit g.gif ?
Papildyta:

Taigi jau parase Edituke, kad rytoj mirksiukas.gif
As tik penktadieni galeciau ax.gif , nu bet po nauju gal dar suorganizuosim koki meeta smile.gif

tai tu negali?
tai gal penktadieni galim daryti?...
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2009 12 09, 10:07)
tai tu negali?
tai gal penktadieni galim daryti?...

Tai kad kaip seniau snekejom, gi labai sunku rasti laika, kad visoms norincioms tiktu. Dabar sugalvotume daryt penktadieni, o gal negales Edituke, Indruciukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2009 12 09, 11:23)
Tai kad kaip seniau snekejom, gi labai sunku rasti laika, kad visoms norincioms tiktu. Dabar sugalvotume daryt penktadieni, o gal negales Edituke, Indruciukas g.gif

niu ziurekit kaip kam patogiau...
as bandysiu prisitaikyti...
Atsakyti
Liliux4 ketvirtadieni negali, o penktadieni gali. Indruciukas penktadieni gali, jei neatsiras kazkokiu darbu. Laukiam Editukes ir Ilonux ar gali ax.gif . Lyg tiek buvo norinciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2009 12 09, 11:44)
Liliux4 ketvirtadieni negali, o penktadieni gali. Indruciukas penktadieni gali, jei neatsiras kazkokiu darbu. Laukiam Editukes ir Ilonux ar gali ax.gif . Lyg tiek buvo norinciu g.gif

gavau tavo sms smile.gif , nu geriausia ryt, bet manau istruksiu ir penktadieni, bet as trumpiau dirbu tik iki 16 val., tai gal meeta kaip nors anskciau padarom g.gif nes paskui man is to kaimo nevairuojanciai sunku vyra priprasyt kad mane vestu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2009 12 09, 11:48)
gavau tavo sms  smile.gif , nu geriausia ryt, bet manau istruksiu ir penktadieni, bet as trumpiau dirbu tik iki 16 val., tai gal meeta kaip nors anskciau padarom  g.gif  nes paskui man is to kaimo nevairuojanciai sunku vyra priprasyt kad mane vestu  ax.gif

as galesiu jei reikia tave parvesti... man nesunku... tik man labiau tiktu 18 val..., nes vyras dirba iki 18val , o kitam nera kam palikti vaika..
nu ziurekit kaip jums geriau..
o del parvezimo, o del parvezimo nesuk galvos-parvesiu..
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2009 12 09, 11:58)
as galesiu jei reikia tave parvesti... man nesunku... tik man labiau tiktu 18 val..., nes vyras dirba iki 18val , o kitam nera kam palikti vaika..
nu ziurekit kaip jums geriau..
o del parvezimo, o del parvezimo nesuk galvos-parvesiu..

nu ok, tai man tada tinka meetas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2009 12 09, 11:44)

As galeciau tik siandien, kitom dienom mociute i sodyba isvaziuoja biggrin.gif Na bet apsieisit ir be manes mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes

jei bus penktadieni, gal pavyks ir man prisijungti ax.gif

gal kas turit masazistes geros tel 4u.gif rasykit i az Aciu
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2009 12 09, 10:51)
Aciu, Loreli smile.gif

Papildyta:

tai mums visuos kambariuos jau nebesigaus, bet virsuje kur kaminas eina tuose kambariuose sake bus imanoma dar padaryti, tad jei tik eis tai ir darysimes mirksiukas.gif

na o as meete nesudalyvausiu, kol vyro nera neturiu kam vaikio palikti, tad tikiuos greit bus pakartojimas mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti