tai ar darom MEETA? as tai uz!

Aciu, Loreli
Raja28, kazkaip minejei, kad dar galvojat ortakius vedziot, o tai jei jau gyvenat ir visa apdaila viduj yra, tai kaip ten juos vedziosit
?
Papildyta:
Taigi jau parase Edituke, kad rytoj
As tik penktadieni galeciau
, nu bet po nauju gal dar suorganizuosim koki meeta

Raja28, kazkaip minejei, kad dar galvojat ortakius vedziot, o tai jei jau gyvenat ir visa apdaila viduj yra, tai kaip ten juos vedziosit

Papildyta:
QUOTE(dier @ 2009 12 09, 09:47)

QUOTE(Rytine Kava @ 2009 12 09, 10:51)
Aciu, Loreli
?
Papildyta:
, nu bet po nauju gal dar suorganizuosim koki meeta 

Papildyta:

tai tu negali?
tai gal penktadieni galim daryti?...
QUOTE(dier @ 2009 12 09, 10:07)
Tai kad kaip seniau snekejom, gi labai sunku rasti laika, kad visoms norincioms tiktu. Dabar sugalvotume daryt penktadieni, o gal negales Edituke, Indruciukas

QUOTE(Rytine Kava @ 2009 12 09, 11:23)
Tai kad kaip seniau snekejom, gi labai sunku rasti laika, kad visoms norincioms tiktu. Dabar sugalvotume daryt penktadieni, o gal negales Edituke, Indruciukas 

niu ziurekit kaip kam patogiau...
as bandysiu prisitaikyti...
QUOTE(Rytine Kava @ 2009 12 09, 11:44)
Liliux4 ketvirtadieni negali, o penktadieni gali. Indruciukas penktadieni gali, jei neatsiras kazkokiu darbu. Laukiam Editukes ir Ilonux ar gali
. Lyg tiek buvo norinciu 

gavau tavo sms

QUOTE(edituke @ 2009 12 09, 11:48)
gavau tavo sms
, nu geriausia ryt, bet manau istruksiu ir penktadieni, bet as trumpiau dirbu tik iki 16 val., tai gal meeta kaip nors anskciau padarom
nes paskui man is to kaimo nevairuojanciai sunku vyra priprasyt kad mane vestu 

as galesiu jei reikia tave parvesti... man nesunku... tik man labiau tiktu 18 val..., nes vyras dirba iki 18val , o kitam nera kam palikti vaika..
nu ziurekit kaip jums geriau..
o del parvezimo, o del parvezimo nesuk galvos-parvesiu..
QUOTE(dier @ 2009 12 09, 11:58)
as galesiu jei reikia tave parvesti... man nesunku... tik man labiau tiktu 18 val..., nes vyras dirba iki 18val , o kitam nera kam palikti vaika..
nu ok, tai man tada tinka meetas

QUOTE(Rytine Kava @ 2009 12 09, 11:44)
Liliux4 ketvirtadieni negali, o penktadieni gali. Indruciukas penktadieni gali, jei neatsiras kazkokiu darbu. Laukiam Editukes ir Ilonux ar gali
. Lyg tiek buvo norinciu 

As galeciau tik siandien, kitom dienom mociute i sodyba isvaziuoja

sveikutes
jei bus penktadieni, gal pavyks ir man prisijungti
gal kas turit masazistes geros tel
rasykit i az Aciu
jei bus penktadieni, gal pavyks ir man prisijungti

gal kas turit masazistes geros tel

QUOTE(Rytine Kava @ 2009 12 09, 10:51)
Aciu, Loreli
?
Papildyta:

Papildyta:
tai mums visuos kambariuos jau nebesigaus, bet virsuje kur kaminas eina tuose kambariuose sake bus imanoma dar padaryti, tad jei tik eis tai ir darysimes

na o as meete nesudalyvausiu, kol vyro nera neturiu kam vaikio palikti, tad tikiuos greit bus pakartojimas