Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose!

QUOTE(dier @ 2009 12 09, 14:43)
turiu klausima- mano triobos langai bus auksines azuolo spalvos, stogas tamsiai rudas, koki man daryti pakalima (ta prasme spalva kokia turi buti?)? noriu kad deretu... kad pakalimas ir namo medines lenteles bei tvora butu vienos spalvos.. jauciu reikia taikyti prie stogo.. net nezinau... patarkit blondinei... blush2.gif

as derinciau tvora su namo stogu o jau visa kita atskirai mirksiukas.gif

o tinka ziurek sviesesni, kad nebutu poto tamsu viduj jei kur krastai namo pro langus matosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2009 12 09, 16:00)
likusi namo dalis bus tinkuota, zodziu, kombinuotas tinkas su medinem lentutem.. pagal projekta spalva numatyta gelsva (tinko), bet dabar galvoju, gal reikia keisti, nes labai daug gelsvu namu, gal ka ryskesnio sugalvoti... galva susisuko visai... lyg po svenciu  planuojam daryti pakalimus, tai reikia apsispresti, o as jau buvau nusiteikusi atostogauti nuo statybu iki pavasario  doh.gif
Papildyta:
simbarela, foto tai super!!!! juokiausi su balsu !!!! lotuliukas.gif

http://public.fotki....ui/namasxx.html cia taip gal atrodytu panasiai, jei lentutes tamsias darytumet g.gif Pakalimai prie langu derinti
Atsakyti
Sveikutes, jei apsisprendet penktadieni daryti, tai gal ir man reikia pirma karta pasirodyti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2009 12 09, 13:01)
O masazistes tau ar vaikui reikia, jei vaikui tai zinau gera  thumbup.gif

vaikui, parasyk numeriuka

QUOTE(liliux4 @ 2009 12 09, 13:34)
ok. Susimatysim penktadienį  thumbup.gif
Reniss, o tau masažistės Klaipėdoj reikia? aš Gargžduos kontaktą turiu, pernai ėmė 25lt uz val., bet man tai patiko ir tiko.

miestas man nesvarbu, Gargzdai dar patogiau butu ax.gif

QUOTE(Rytine Kava @ 2009 12 09, 13:43)
Pernai kazkokia masaziste Svetliacok gyre labai. Jei idomu, parasyk jai:
http://www.supermama...?showuser=38863

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2009 12 09, 14:30)
Tai kaip suprantu, viskas ok su tuo penktadieniu  thumbup.gif

Tai penktadieni meetas 18.00 val. kinieciuose "kinu bambukas", ania bigsmile.gif ?

kur jis yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2009 12 09, 16:33)
kur jis yra  g.gif

http://www.visalietu...uab-lenova?ip=2

nuo aikstes keli simtai metru link studlendo, po kaire prie pat ceburekines.
Papildyta:
QUOTE(A&T @ 2009 12 09, 08:37)
aš tai ir šįkart nepasirodysiu, kažkaip man vis laikas netinka, bet gal po naujų kai bus organizuojami meetai išeis atvykti ir gyvai pabendrauti.
faina, kad jau taip greitai kraustysitės. mes tik gal po poros metų, žiūrėsim kaip čia seksis. vis dar dėl stogo dangos kariauju.

Pakeitem diena, tai gal iseis mirksiukas.gif
Ka kariaujat cool.gif ?

QUOTE(ilonux @ 2009 12 09, 11:01)
As galeciau tik siandien, kitom dienom mociute i sodyba isvaziuoja biggrin.gif  Na bet apsieisit ir be manes mirksiukas.gif

Jei Renna vaziuotu, tai galetu tave paimt ax.gif

KAS DAR I MEETA bigsmile.gif ?
Atsakyti
Sveikutes,
Ziuriu susitikima organizuojat bigsmile.gif jaigu vyras bus laisvas ir pabus su dukruze,tai gal ir as prisijungsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgugute @ 2009 12 09, 14:28)
Sveikutes, jei apsisprendet penktadieni daryti, tai gal ir man reikia pirma karta pasirodyti  g.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Dzesika @ 2009 12 09, 18:52)
Sveikutes,
Ziuriu susitikima organizuojat bigsmile.gif  jaigu vyras bus laisvas ir pabus su dukruze,tai gal ir as prisijungsiu ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2009 12 09, 18:02)
Jei Renna vaziuotu, tai galetu tave paimt ax.gif

Nu MB tai ne uz ka nebutu kelias valandas su lelium, tame ir esme....
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2009 12 09, 21:55)
Nu MB tai ne uz ka nebutu kelias valandas su lelium, tame ir esme....

O jeigu graziai paprasyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2009 12 09, 22:05)
O jeigu graziai paprasyt  ax.gif

Nepadeda lotuliukas.gif Vaikas turi buti bent 2 metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2009 12 09, 22:52)
Nepadeda lotuliukas.gif Vaikas turi buti bent 2 metu biggrin.gif

cia jis taip sako ar tu?...
Tai ner bedos- vienas vaikas keturi metai,kitas beveik metai- vidurkis du vaikai po du metus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 09 gruodžio 2009 - 22:06