Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose!

QUOTE(pra @ 2009 12 16, 09:54)
jo...mes jau bendravom siek tiek su vyriskiu is bordiniu namuko... o del pusaiciu...sklypas tikrai didelis (18..47), manau, kad issaugosim pusaites, net zadam pavasari sodeli pasodinti... kad jau gyvenant butu nors kas... blush2.gif

O kaip radot sklypa? ax.gif Per skelbima ar kas pasiule?

Kada pradesit projektuot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2009 12 16, 10:18)
O as vakar ,,Egles,, turguj uzuolaidas naktines uzsisakiau  bigsmile.gif  clap.gif

thumbup.gif

Mes vakar jau miegamojo užuolaidas ir virtuvės romanetę pasikabinome. Miegamojo spalva neesu visai patenkinta, nors prie kambario atspalvių ji ir tinka, bet man pačiai nelabai prie širdies (buvau išrinkus kitą, bet pardavėja telefonu peragitavo pakeisti į labiau prie tapetų tinkančią). Ale kai tos užuolaidos mažulytės, tai niekis, priprasiu greit. O romanetės spalvos thumbup.gif . Tiesa, prie kokybės net MB prisikabino. Šįvakar bandysime širmas kabinti.
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2009 12 16, 11:49)
thumbup.gif

Mes vakar jau miegamojo užuolaidas ir virtuvės romanetę pasikabinome. Miegamojo spalva neesu visai patenkinta, nors prie kambario atspalvių ji ir tinka, bet man pačiai nelabai prie širdies (buvau išrinkus kitą, bet pardavėja telefonu peragitavo pakeisti į labiau prie tapetų tinkančią). Ale kai tos užuolaidos mažulytės, tai niekis, priprasiu greit. O romanetės spalvos  thumbup.gif . Tiesa, prie kokybės net MB prisikabino. Šįvakar bandysime širmas kabinti.

tai saunu thumbup.gif o kas blogai su kokybe g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2009 12 16, 10:55)
tai saunu thumbup.gif o kas blogai su kokybe g.gif

Ir paraukimų yra, kur neturėtų būti, ir ties romanetės strypukais poroje vietų medžiaga atirus, o ir patys strypai nelygiai nupjaustyti - vieni iki galo įlindę, kiti per puscentimetrį styro. Smulkūs tie negerumai, bet vistiek... Tuo labiau, kad Nijolė labai jau siuvėjas išgyrė. Beje, miegamojo užuolaida (kur minėjau, kad langas problematiškas) krinta išties puikiai thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2009 12 16, 11:26)
O kaip radot sklypa? ax.gif Per skelbima ar kas pasiule?

Kada pradesit projektuot? bigsmile.gif

sklypuko savininko numeri dave pirmininke... dabar truputi luktersim, popieriukus pasitvarkysim, o kai parduosim soda (gal po metu...), pradesim po truputi... didziausias galvos skausmas dabar viska sumastyti, projektuka apgavoti...ech, rupesciai po rupesciu....bet jie malonus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2009 12 16, 11:01)
Beje, miegamojo užuolaida (kur minėjau, kad langas problematiškas) krinta išties puikiai thumbup.gif .

Tai thumbup.gif lauksim foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 16 gruodžio 2009 - 11:10
QUOTE(simbarela @ 2009 12 16, 11:10)
Tai thumbup.gif  lauksim foto  mirksiukas.gif

Būtinai, kai tik viskas kabės. Tik lovatiesės dar negalėsiu pademonstruoti - lovą geriausiu atveju tik sausio gale turėsime...
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2009 12 16, 10:18)
O as vakar ,,Egles,, turguj uzuolaidas naktines uzsisakiau  bigsmile.gif  clap.gif pardaveja dave pavyzdzius is kuriu rinkausi iki namo nusivezt, nes apsistojau ties dviem spalvom ir negalejau apsisprest kuri geriau tiks  g.gif ( aisku palikus uzstata) ir gerai kad nusiveziau nes visai netiko ta viena is dvieju link kurios labiau linko akys  g.gif. Visoms patarciau name rinktis spalva, nes ten kitaip viskas atrodo. Reikejo pamatyt vaiksciojau vaiksciojau deliojau ta gabaliuka prie sienos,  tapetu, lango viena aki uzmerkus bandziau isivaizduot kaip tiks  lotuliukas.gif. O dieninems dar teks palaukt geresniu laiku  ax.gif

kaip faina, as net nezinau kada turesiu jas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2009 12 16, 12:11)
Būtinai, kai tik viskas kabės. Tik lovatiesės dar negalėsiu pademonstruoti - lovą geriausiu atveju tik sausio gale turėsime...

o kiek kainavo lovatiese? nes man irgi reikes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2009 12 16, 12:18)
o kiek kainavo lovatiese? nes man irgi reikes ax.gif

Nežinau g.gif . Lovatiesė plius nedidukė, bet bjauri (siuvimo prasme smile.gif ) naktinė užuolaida su karniziuku kainavo 500Lt.
Atsakyti
sveikos megikes 4u.gif
Dier su gimtadieniu praejusiu birthday.gif
apie uzuolaidas man ir tik pasvajot bigsmile.gif
siandien parsiveziau 9l tikurilos lubiniu dazu, ziuresiu bigsmile.gif jei graziai dengsis, tai viska jeis ir dazysiu mirksiukas.gif o amerikoniski geri bet dvigubai brangesni uz tikurila 400lt uz 9l blink.gif , tai sakiau taupysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2009 12 16, 21:43)
sveikos megikes  4u.gif
Dier su gimtadieniu praejusiu  birthday.gif
apie uzuolaidas man ir tik pasvajot  bigsmile.gif
siandien parsiveziau 9l tikurilos lubiniu dazu, ziuresiu  bigsmile.gif jei graziai dengsis, tai viska jeis ir dazysiu  mirksiukas.gif  o amerikoniski geri bet dvigubai brangesni uz tikurila 400lt uz 9l  blink.gif  , tai sakiau taupysiu  biggrin.gif

Aciu! 4u.gif
Atsakyti