Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose!

ziuriu, nebera rytines, tai tema vos vos juda biggrin.gif nebera naktiniu rytines parasinejimu biggrin.gif ... kazi kaip jai ten? unsure.gif
as tai einu siandien i mazojo eglute darzelyje, idomu kaip jis reaguos, prma karta tokia svente, itariu, kad galim tureti reikalu, nes jau namie sakae, as nenoriu senelio, nenoriu dovanu lotuliukas.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dier: 17 gruodžio 2009 - 10:10
sveikutes
mes ir savaitgali eisim i eglute, bent jau preitais metais tai nebijojom senio ax.gif ziuresim kaip bus siemet ax.gif
vel oras zvarbus nei i lauka iseisim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 12 17, 10:15)
sveikutes
mes ir savaitgali eisim i eglute, bent jau preitais metais tai nebijojom senio ax.gif ziuresim kaip bus siemet ax.gif
vel oras zvarbus nei i lauka iseisim ax.gif

Jums gerai darzelyje eglute su seneliu, o as galvoju ka man aprengt Kaledu seneliu 000054.gif jau didelis mano vaikis reikia jau mastyt kazka g.gif . Dar vakar Banginio maximoj senio kostiumo ieskojau, bet keista nieko neradau tik kepures g.gif o praeitais metais buvo pilna nors su vezimu vezk blink.gif

O uzuolaidas pirkau nes tvoros mes neturim ir visas namas kaip ant delno tai cia pasirinkau pigesni varijanta doh.gif . Nezinau kaip bus vasara be tvoros verysad.gif , nes mazais labai nori i gatve eit vaikscioti akmenukus rinkt unsure.gif butu tvora tai ramiai galeciau vasara smirinet vartus uzdarius, o dabar unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 17 gruodžio 2009 - 10:58
QUOTE(simbarela @ 2009 12 17, 10:54)
Jums gerai darzelyje eglute su seneliu, o as galvoju ka man aprengt Kaledu seneliu 000054.gif jau didelis mano vaikis reikia jau mastyt kazka  g.gif  . Dar vakar Banginio maximoj senio kostiumo ieskojau, bet keista nieko neradau tik kepures  g.gif  o praeitais metais buvo pilna nors su vezimu vezk  blink.gif

Kelis kostiumus buvau mačius Thomas Philips, jei neišpirko, nes mačiau dar buvo 30 proc. nulaida visoms kalėdų dekoracijoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rackiene: 17 gruodžio 2009 - 10:57
QUOTE(rackiene @ 2009 12 17, 10:57)
Kelis kostiumus buvau mačius Thomas Philips, jei neišpirko, nes mačiau dar buvo 30 proc. nulaida visoms kalėdų dekoracijoms  smile.gif

Aciukas leksiu vakare paziuret bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2009 12 17, 10:54)
Jums gerai darzelyje eglute su seneliu, o as galvoju ka man aprengt Kaledu seneliu 000054.gif jau didelis mano vaikis reikia jau mastyt kazka  g.gif  . Dar vakar Banginio maximoj senio kostiumo ieskojau, bet keista nieko neradau tik kepures  g.gif  o praeitais metais buvo pilna nors su vezimu vezk  blink.gif
O uzuolaidas pirkau nes tvoros mes neturim ir visas namas kaip ant delno tai cia pasirinkau pigesni varijanta  doh.gif . Nezinau kaip bus vasara be tvoros  verysad.gif , nes mazais labai nori i gatve eit vaikscioti akmenukus rinkt  unsure.gif butu tvora tai ramiai galeciau vasara smirinet vartus uzdarius, o dabar  unsure.gif

mes i darzeli neinam, cia pas vyra darbe bus senelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2009 12 17, 10:58)
Aciukas leksiu vakare paziuret  bigsmile.gif

kad mažiukas nebūtų susirges nueitumėm pažiūrėti ir nereiktų važiuoti, mes netoli gyvenam thumbup.gif Bet va, pas Gusta temperatūra širyt atsirada, o nuo vakar sloga ir kosulys, tai laukiam gydytojos unsure.gif
Atsakyti
kalėdų senelių kostiumų čia Rimi naujoje prie Miesto ligoninės mačiau. Savo vaikui pirkau, akcija dabar apie 12 lt... ir suaugusiam buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2009 12 17, 11:54)
O uzuolaidas pirkau nes tvoros mes neturim ir visas namas kaip ant delno tai cia pasirinkau pigesni varijanta  doh.gif . Nezinau kaip bus vasara be tvoros  verysad.gif , nes mazais labai nori i gatve eit vaikscioti akmenukus rinkt  unsure.gif butu tvora tai ramiai galeciau vasara smirinet vartus uzdarius, o dabar  unsure.gif

gražių kalėdų senelio kostiumų buvo ir bigo maximoj 4u.gif

DIER, su praėjusiu gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2009 12 17, 11:02)
kad mažiukas nebūtų susirges nueitumėm pažiūrėti ir nereiktų važiuoti, mes netoli gyvenam  thumbup.gif  Bet va, pas Gusta temperatūra širyt atsirada, o nuo vakar sloga ir kosulys, tai laukiam gydytojos  unsure.gif

Tai nieko ir man nelabai toli, kalifornijos pusej gyvenam, aciu 4u.gif . Sveikit greiciau, siandien ir as savo mazajam gerklyte ziurejau tokia jau gerokai raudona unsure.gif kazin ar mums pavyks isvengt temperaturos unsure.gif . Siandien ijungiau ir oro drekintuva nes oras koks sausas namie, atsikeliu su nosim ir gerkle isdziuvusia nebepadeda indas vandens ant radiatoriaus doh.gif.

Jau nuo vaiko slepiu degtukus nes tik pagauna tuj valgo blink.gif

Kol rasiau mazasis sudauze medaus stiklaineli doh.gif nei sekundei nusisukt negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2009 12 17, 11:33)
Tai nieko ir man nelabai toli, kalifornijos pusej gyvenam, aciu  4u.gif . Sveikit greiciau, siandien ir as savo mazajam gerklyte ziurejau tokia jau gerokai raudona  unsure.gif  kazin ar mums pavyks isvengt temperaturos  unsure.gif . Siandien ijungiau ir oro drekintuva nes oras koks sausas namie, atsikeliu su nosim ir gerkle isdziuvusia nebepadeda indas vandens ant radiatoriaus  doh.gif.

Jau nuo vaiko slepiu degtukus nes tik pagauna tuj valgo  blink.gif

Kol rasiau mazasis sudauze medaus stiklaineli  doh.gif  nei sekundei nusisukt negaliu  doh.gif

mano mažasis tas pats doh.gif reikia pastoviai stebėti. Tik dabar dar miega unsure.gif matyt kad blogai jaučias, nors galva žiūriu nekaršta, matyt nukrito temperatūra. Ant gerklytės, gal kompresą uždėk g.gif
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2009 12 17, 12:33)

Kol rasiau mazasis sudauze medaus stiklaineli  doh.gif  nei sekundei nusisukt negaliu  doh.gif

sveikutes,

bet jis pas taves jau didelis ir dar isdaigas krecia bigsmile.gif biggrin.gif , as jau maniau isaugsim jas greit nes ir mums ju netruksta, bet kaip matau tuscios bus mano viltys doh.gif lotuliukas.gif

Rackiene sveikatos tavo maziukui 4u.gif

Dier su praejusiu gimsiuku 4u.gif
Atsakyti