Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose!

QUOTE(Raja28 @ 2009 12 21, 14:15)
bet turbut per para tempa ir nesikeicia nes geoterminis pas taves sildymas jo????
gal pas mus nuo to kad ryte atvesta kambariai, nes malkom kurenam, ir tempa zemesne buna, na reiks ismegint viska ir pasitvarkyt visus tuos reikaliukus g.gif

taip, pas mus geoterminis, temperatura daug maz tiek ryte tiek vakare vienoda, jei lauke daugiau pasala - jis pradeda daugiau sildyti, jei silta - visai issijungia.
Aišku, geriausia būtų Jums pastoviai palaikyti vienodą temperatūrą, tik apie kieto kuro ar dujinius katilus nieko neraukiu doh.gif

QUOTE(Baltike @ 2009 12 21, 15:21)
Beje, pas mus vėsu - jei kambarius prisišildome iki 20 laipsnių per klaidą, tai atsidarome langus prasivėdinti - karščio nei vienas nemėgstame, optimalu apie 18 laipsnių.

Eikit sau... man 18 laipsiu jau per šalta biggrin.gif Musu šeimynai labiausiai tinka 21 laipsnis. Tada ir vyras neleipsta nuo karščio (jis pas mane vėsiau mėgėjas) ir mums su vaiku normaliai.

QUOTE(virgutej @ 2009 12 21, 20:01)
Sveikutes  4u.gif

Renna gyrei gargzdiskius baldzius gal gali kontaktus? Kaip ten kainos? Jie gamina pagal užsakymus ar turi ir pagamintu?

Jie daugiau specializuojasi virtuvinių baldų gamyboje, bet daro ir kitus įvairius korpusinius. Gamina tik pagal užsakymus. Kainos ne pigiausios - bet kokybė superinė. Įmonė vadinasi "Gargždų ūkas". Jei sudomino, parašykit až - atsiusiu konkretaus žmogaus telefoniuką.

QUOTE(Jurgugute @ 2009 12 21, 20:55)
Labas,

kadangi isvykstam su seimyna i kaima, galiu buti be rysio.
Todel is anksto sveikinu visas su Sv. Kaledom! Siltu ir graziu svenciu!
Ir linkiu kiekvienai ko labiausiai reikia, vienoms sveikatos ir pinigu, kitoms graziu plyteliu, tvoru, dar kitoms kokybisku dazu. Ir svarbiausiai geru peciu, kad sildytu padus  biggrin.gif

Aš dar vis negaliu atsipeikėti, kad jau už kelių dienų Kalėdos biggrin.gif
Ačiū labai už sveikinimus drinks_cheers.gif ir pačiai linkiu to ko labiausiai reikia biggrin.gif 4u.gif

Audine68, sveika prisijungus. Kur namelis jūsų?
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2009 12 21, 23:59)
taip, pas mus geoterminis, temperatura daug maz tiek ryte tiek vakare vienoda, jei lauke daugiau pasala - jis pradeda daugiau sildyti, jei silta - visai issijungia.
Aišku, geriausia būtų Jums pastoviai palaikyti vienodą temperatūrą, tik apie kieto kuro ar dujinius katilus nieko neraukiu  doh.gif
Eikit sau... man 18 laipsiu jau per šalta  biggrin.gif Musu šeimynai labiausiai tinka 21 laipsnis. Tada ir vyras neleipsta nuo karščio (jis pas mane vėsiau mėgėjas) ir mums su vaiku normaliai.
Jie daugiau specializuojasi virtuvinių baldų gamyboje, bet daro ir kitus įvairius korpusinius. Gamina tik pagal užsakymus. Kainos ne pigiausios - bet kokybė superinė. Įmonė vadinasi "Gargždų ūkas". Jei sudomino, parašykit až - atsiusiu konkretaus žmogaus telefoniuką.
Aš dar vis negaliu atsipeikėti, kad jau už kelių dienų Kalėdos  biggrin.gif
Ačiū labai už sveikinimus drinks_cheers.gif ir pačiai linkiu to ko labiausiai reikia  biggrin.gif  4u.gif
Audine68, sveika prisijungus. Kur namelis jūsų?

Gruzeikiu SB
Atsakyti
O gal pas kurią nors pečius su akumuliacine talpa? Nes mums jau reikia pasigalvoti iki pavasario.
Bet kokia žiema graži, visai kaip vaikystėj būdavo biggrin.gif. Dabar prie namuko kiek sniego kasimo būtų.
Sveika Audine68
Atsakyti
Labas vakaras jau 4u.gif
Tikrai labai grazi žiema wub.gif

QUOTE(Jurgugute @ 2009 12 21, 20:55)
Labas,

kadangi isvykstam su seimyna i kaima, galiu buti be rysio.
Todel is anksto sveikinu visas su Sv. Kaledom! Siltu ir graziu svenciu!
Ir linkiu kiekvienai ko labiausiai reikia, vienoms sveikatos ir pinigu, kitoms graziu plyteliu, tvoru, dar kitoms kokybisku dazu. Ir svarbiausiai geru peciu, kad sildytu padus  biggrin.gif

aciu uz sveikinimus 4u.gif palinkejimas priverte graziai nusisypsoti 4u.gif

QUOTE(audine68 @ 2009 12 21, 23:16)
Sveiki, esu naujoke, labutis visoms.
Kadangi turiu trys vyrus (be vyro  biggrin.gif ), tai verktinai reikejo supyniu. Kadangi vyresniesiems vyrams jau gerai virs 30, tai jos turejo buti gana stiprios.

Labutis 4u.gif
thumbup.gif tiek vyru...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgutej: 22 gruodžio 2009 - 16:21
QUOTE(skubanti @ 2009 12 22, 16:11)
Bet kokia žiema graži, visai kaip vaikystėj būdavo biggrin.gif. Dabar prie namuko kiek sniego kasimo būtų.
Sveika Audine68

Aha, sviego kasimo tai sočiai... biggrin.gif vyras ryte dvi valandas ir po pietų dvi valandas kasa doh.gif O mes su vaiku tik per langą grožimės biggrin.gif Man tai tokia paniška baimė - užpustys ir gausiu namie gimdyt doh.gif

Audine68, mano uosviai ten soda turi, labai mieli sodai, t.y. ten jau ne sodai o visas gyvenamųjų namų rajonas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2009 12 21, 23:59)

ar kartais ne ""vakaru ukas"" g.gif mirksiukas.gif biggrin.gif ????

o tas geoterminis baisiai brangus???? blush2.gif g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2009 12 22, 18:45)
Aha, sviego kasimo tai sočiai...  biggrin.gif vyras ryte dvi valandas ir po pietų dvi valandas kasa  doh.gif  O mes su vaiku tik per langą grožimės  biggrin.gif Man tai tokia paniška baimė - užpustys ir gausiu namie gimdyt  doh.gif

biggrin.gif Aš pernai tokią baimę turėjau. Neužpūstė, bet gimdyti važiavome per visišką plikšalą, vos 50 km/h vilkomės. MB prakaitas pylė nuo minties, kad galime nespėti nuvažiuoti (vyresnėlius labai greitai gimdžiau), o paskubėti net ir kritiniu atveju niekaip, baisu buvo ir tokiu greičiu į kokį posūkį neįsipaišyti. biggrin.gif Bet mano panelė lyg žinodama laiko pakankamai davė - gimdymas buvo pats ilgiausias iš visų keturių smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2009 12 22, 08:59)
Aišku, geriausia būtų Jums pastoviai palaikyti vienodą temperatūrą, tik apie kieto kuro ar dujinius katilus nieko neraukiu  doh.gif

Pas mus dujinis katilas, plius malkomis zidinys su ortakiais, tai irgi automatika turim, palaikom kokia norim dienine ar naktine temperatura. Ekonomiska ir patogu 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
eina i pabaiga mano lubu kabinimas-spakliavimas smile.gif , bet sienu dazyma-spakliavima paliksiu pavasariui, turesiu laiko spalvoms rinktis o svarbiausia reikia iki to pastatyt zidini g.gif (vaje,vaje visai nezinau koki)

RAJA28- pecius pas mus boduerus(spyzinis)

AUDINE68-sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2009 12 22, 20:14)
ar kartais ne ""vakaru ukas"" g.gif  mirksiukas.gif  biggrin.gif ????

o tas geoterminis baisiai brangus???? blush2.gif  g.gif  ax.gif

yra ir Vilniaus ukas, bet mes butent su Gargzdu uku buvom sutarti sudare mirksiukas.gif

Geoterminio kainos priklauso nuo namo ploto, nuo to ar darysit grezini (pvz. kai aplinka pilnai sutvarkyta jau), ar galima po sklypu kolektoriu patiesti. Jei yra ezeriukas, galima tuos vamzdzius tiesiog i ezeriuka suleisti smile.gif
Musu viskas (kolektorius, katilas ir darbai) kainavo 28 tukst.

QUOTE(Baltike @ 2009 12 22, 20:52)
biggrin.gif Aš pernai tokią baimę turėjau. Neužpūstė, bet gimdyti važiavome per visišką plikšalą, vos 50 km/h vilkomės. MB prakaitas pylė nuo minties, kad galime nespėti nuvažiuoti (vyresnėlius labai greitai gimdžiau), o paskubėti net ir kritiniu atveju niekaip, baisu buvo ir tokiu greičiu į kokį posūkį neįsipaišyti. biggrin.gif Bet mano panelė lyg žinodama laiko pakankamai davė - gimdymas buvo pats ilgiausias iš visų keturių smile.gif .

Ačiū, paguodėt doh.gif biggrin.gif Aš net neįsivaizduoju, kiek gimdymas gali užtrukti, nes su pirmu cezarį darė, o dabar planuoju pati lukštentis biggrin.gif
Kiek girdėjau, kad pranešė lietų ir šlapdribą per Kalėdas, temperatūra apie 0 laipsnių smile.gif ot bus košė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2009 12 23, 07:13)

RAJA28- pecius pas mus boduerus(spyzinis)

Gal BUDERUS? g.gif
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2009 12 22, 22:13)
o svarbiausia reikia iki to pastatyt zidini  g.gif (vaje,vaje visai nezinau koki)

suvesk google - fireplace
arba koks kamin (rusiskai) ir va kiek vaizdų biggrin.gif gal kas nors "prilips 4u.gif "
Atsakyti