Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose!

QUOTE(Amour @ 2009 12 22, 23:21)
Gal BUDERUS?  g.gif

taip,taip, tiesiog rasau kaip tariu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2009 12 23, 07:27)
taip,taip, tiesiog rasau kaip tariu  lotuliukas.gif

biggrin.gif Kad taviski parasyta laaaabai jau sudetinga istart doh.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2009 12 22, 19:45)
Aha, sviego kasimo tai sočiai...  biggrin.gif vyras ryte dvi valandas ir po pietų dvi valandas kasa  doh.gif  O mes su vaiku tik per langą grožimės  biggrin.gif Man tai tokia paniška baimė - užpustys ir gausiu namie gimdyt  doh.gif
Audine68, mano uosviai ten soda turi, labai mieli sodai, t.y. ten jau ne sodai o visas gyvenamųjų namų rajonas  biggrin.gif

Sveika, Renna. Malonu, kad is vis kazkas zino apie siuos sodus. nes, nors jie visai arti miesto, mazai zinomi. Siaip gyvename pietiniame rajone, tai mums iki sodu su dviraciais vasara 20 min vaziuoti,. Tai irgi pramoga.
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2009 12 22, 22:13)

RAJA28- pecius pas mus boduerus(spyzinis)

labas rytas,

nebezinau ka su gerkle daryt jau 5 d. raudona, nieks neveikia doh.gif
Aisku del peciaus, pas mus Atmos mirksiukas.gif

QUOTE(Renna @ 2009 12 22, 22:19)
yra ir Vilniaus ukas, bet mes butent su Gargzdu uku buvom sutarti sudare  mirksiukas.gif

Geoterminio kainos priklauso nuo namo ploto, nuo to ar darysit grezini (pvz. kai aplinka pilnai sutvarkyta jau), ar galima po sklypu kolektoriu patiesti. Jei yra ezeriukas, galima tuos vamzdzius tiesiog i ezeriuka suleisti  smile.gif
Musu viskas (kolektorius, katilas ir darbai) kainavo 28 tukst.

Aisku, reiks paziuret ju gaminukus, gal vaikui lovyte irgi padarytu g.gif

tai gan pigiai tas geoterminis g.gif , as maniau kad brangiau kainuoja jo ivedimas ir visa kita, bet turbut sildymas brangiai pats kainuoja ar ne??? g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kol žirnis su pupa miega aš skaitinėju smile.gif

Palangos mamyte tai jus neskubat kraustytis, kad net iki pavasario paliekat darbus bigsmile.gif
Mano vyras darboholikas, taip nori į tą namą kraustytis, kad nerias per galvą, didžiuosius darbus pats daro, talkas kviečia. Mažai ka samdė. Tikimybė mums iki pavasario persikraustyt thumbup.gif Ir mane užkrečia jis tuo džiaugsmu kad greit turėsim savo kampelį wub.gif
Baltike parašyk dar karteli kur rinkaisi užuolaidas? kur daireisi? koks pasirinkimas? kaip kur kainos? ar pirkai tiesiog pirmoj vietoj?

Raja28 o kaip gydai gerklę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgutej: 23 gruodžio 2009 - 09:49
Laba visoms super mamoms,
seniai kazkaip cia nerasiau, tik paskaitinėdavau, ax.gif
palangos mama-kiek daba jama uz gipso sukima ir spakliavima?

ir da...

Šv. Kalėdų žvaigždė, sužibusi virš metų slenksčio,
kviečia į Tiesos, Taikos, Šviesos kelią.
Tegul ši šviesa ir ramybė nuteikia geriems ir prasmingiems darbams.
Tebūnie Naujieji metai –tos durys, pro kurias įžengus išsipildys Jūsų viltys. Jaukių Šv. Kalėdų ir stebuklingų Naujųjų metų wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_zija: 23 gruodžio 2009 - 10:12
QUOTE(virgutej @ 2009 12 23, 10:47)
Labas rytas  4u.gif

Kol žirnis su pupa miega aš skaitinėju  smile.gif

Palangos mamyte tai jus neskubat kraustytis, kad net iki pavasario paliekat darbus  bigsmile.gif
Mano vyras darboholikas, taip nori į tą namą kraustytis, kad nerias per galvą, didžiuosius darbus pats daro, talkas kviečia. Mažai ka samdė. Tikimybė mums iki pavasario persikraustyt  thumbup.gif Ir mane užkrečia jis tuo džiaugsmu kad greit turėsim savo kampelį  wub.gif
Baltike parašyk dar karteli kur rinkaisi užuolaidas? kur daireisi? koks pasirinkimas? kaip kur kainos? ar pirkai tiesiog pirmoj vietoj?

Raja28 o kaip gydai gerklę?

mano vyras irgi davesi non stop, taip jam knietejo kuo greiciau uzbaigt ir zmona i naujus namus parsivest mirksiukas.gif biggrin.gif

tai zinok visaip gydau ir kompresais ir vaistais ir arbatom ir skalauju su druskos tirpalu, poveikis trumpalaikis ir vel s naujo viskas tik atsikelus ryte doh.gif
Atsakyti
Raja28 aš neseniai taip pat turėjau problemų su gerkle. Ir ilgai man ją skaudėjo, prisigalvojau visko. Na kažkokia bacila buvo įlindus. Man padėjo MYRRHAMILE purškiami vaistai ir dabar dar naudoju, man skausmą gerai nuimdavo. Pbandyk, jei dar nebandei
Atsakyti
QUOTE(skubanti @ 2009 12 23, 11:58)
Raja28 aš neseniai taip pat turėjau problemų su gerkle. Ir ilgai man ją skaudėjo, prisigalvojau visko. Na kažkokia bacila buvo įlindus. Man padėjo MYRRHAMILE purškiami vaistai ir dabar dar naudoju, man skausmą gerai nuimdavo. Pbandyk, jei dar nebandei

aciukas 4u.gif , na reiks pabandyt gal mazu pades g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2009 12 23, 12:08)
Laba visoms super mamoms,
seniai kazkaip cia nerasiau, tik paskaitinėdavau,  ax.gif
palangos mama-kiek daba jama uz gipso sukima ir spakliavima

sveika smile.gif
na gipso sukimas 15lt uz m2 ir 10lt uz spakliavima(visiskai paruosta dazymui)
na o jei kokie kringeliai(paraitymai is gipso) tai pagal susitarima smile.gif
plyteliu klijavimas uz 20lt uz m2, tai tiek sei dienai
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2009 12 23, 10:47)
tai gan pigiai tas geoterminis g.gif , as maniau kad brangiau kainuoja jo ivedimas ir visa kita, bet turbut sildymas brangiai pats kainuoja ar ne??? g.gif

praeitą mėnesį už visą namo elektrą mokėjom 260, šį irgi panašiai - čia visi namo mokesčiai - daugiau už nieka nemokam biggrin.gif nepasakyčiau, kad brangu. Mes už 68 kv. m. buto komunalinius patarnavimus daugiau mokėdavom doh.gif

QUOTE(Raja28 @ 2009 12 23, 11:12)
tai zinok visaip gydau ir kompresais ir vaistais ir arbatom ir skalauju su druskos tirpalu, poveikis trumpalaikis ir vel s naujo viskas tik atsikelus ryte doh.gif

man dažnai skauda gerklę - tai kažkaip tantum verde purškalas vienintelis padeda.
Atsakyti
man medetkos padeda ir tantumverde skalauju, dabar ir lyg paskausta po slogos doh.gif
Atsakyti