Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos uždegimas (pankreatitas)

QUOTE(Sanita @ 2010 01 29, 11:48)
Perverciau seimos albumus, ten manes ner.  blink.gif  Tik dabar pastebejau, nuotraukose seima is triju user posted image  juk as visada fotografuoju  doh.gif

Sumaisiau ten juk ne Leliunas.. blush2.gif  Daivulkai buvo skirta..  ax.gif
Daivulka ir kaip tau tas ralis.  biggrin.gif As tai  schmoll.gif  , o mano MB su vyresniaja pupa neatskirema dalis to nesusipratimo  ax.gif

Jammin, uzsisvajojau apie funkcine lova, bet kai pamaciau kaip jos atrodo  blink.gif    ligonine primena.  doh.gif  Tiekto jau geriau trys pagalves, jei ka dar kelias dasidesiu  biggrin.gif

Ale patiko mergaites jusu poziuris, ikalbejot.. Eisiu as pas ta chirurga, gal daugiau papasakos kas cia man ir ko tiketis. As is tu kur noriu ir galiu  biggrin.gif  viska apie save zinoti, ramiai be jokiu paniku.  bigsmile.gif

Šaunuolė, Sanita, kad nusprendei apsilankyti ir pasitarti su chirurgu smile.gif
O apie tas lovas- dauguma jų BAISIOS ir iš tiesų primena ligoninę, bet vienam baldų salone mačiau dvigulę ir tokią gražią smile.gif Bet ir kaina jos buvo graži-apie 10000LT hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pabaigė biuletenį, amilazė normoj thumbup.gif thumbup.gif Tik va eilinį kartą kalio nerasta doh.gif Nesuprantu kur aš jį sudeginu g.gif Dar rugsėjį klinikose lašelinėm jį atstarė. Trys keturi mėnesiai ir vėl - tuščia doh.gif
Atsakyti
Prisimenu mane irgi kalio tabletėm maitino ir į lašelines nuolat įleisdavo smile.gif Gal čia ne tik tau ir man , o visoms kasininkėms taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 29, 23:08)
Prisimenu mane irgi kalio tabletėm maitino ir į lašelines nuolat įleisdavo smile.gif Gal čia ne tik tau ir man , o visoms kasininkėms taip?  g.gif

Šiaip tai jo man visada trūkdavo. Daktarė šalia visų kitų kraujo tyrimų skirdavo ir kalio tyrimuką. Aš vis galvojau, kad gal skydliaukė kalta. O gal ir kasa. Kas dabar jau pasakys schmoll.gif Tik dabar jau kalio tyrimas mokamas, nedaug, 6 lt, bet vis tiek. Nors dar spalį nieko nekainavo schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Gal kavos? mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2010 02 01, 09:34)
Labas rytas 4u.gif Gal kavos?  mirksiukas.gif

Labas rytas, cia prie kavos user posted image vakar kepiau biggrin.gif
Atsakyti
oi tik su kava negundykit, o tai man vis dar lomkės user posted image ilgisi gomurys to maloniai kartaus, kvapnaus.......mmmmmmmm

šiandien namie didyjį tvarkadienį darysiu tap sakant sportas sveikata ir su nauda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2010 02 01, 13:05)
oi tik su kava negundykit, o tai man vis dar lomkės user posted image ilgisi gomurys to maloniai kartaus, kvapnaus.......mmmmmmmm
šiandien namie didyjį tvarkadienį darysiu tap sakant sportas sveikata ir su nauda  bigsmile.gif

O tu zalios arbatos nemeginai gert? Mane ji veikia kaip kava
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2010 01 29, 10:48)

Sumaisiau ten juk ne Leliunas.. blush2.gif  Daivulkai buvo skirta..  ax.gif
Daivulka ir kaip tau tas ralis.  biggrin.gif As tai  schmoll.gif  , o mano MB su vyresniaja pupa neatskirema dalis to nesusipratimo  :ax

Na man ir nesusipratimas. Nu toks didelių vaikų žaidimas. Ale jau pripratau lotuliukas.gif Tu čia manęs klausei kas trečias nuotraukoj g.gif Nu ten aš, mano diedas ir dar vienas pakvaišelis dėl ralio. šiaip tai Šakių techninio sporto klubo prezidentas, daukartinis ten visokių laimėtojas, sporto meistras... Nu vienu žodžiu, ralis krosas mašinos jam viskas, šventas reikalas.
Atsakyti
user posted image
QUOTE(daivulka78 @ 2010 02 01, 18:13)
Na man ir nesusipratimas. Nu toks didelių vaikų žaidimas. Ale jau pripratau lotuliukas.gif Tu čia manęs klausei kas trečias nuotraukoj g.gif Nu ten aš, mano diedas ir dar vienas pakvaišelis dėl ralio. šiaip tai Šakių techninio sporto klubo prezidentas, daukartinis ten visokių laimėtojas, sporto meistras... Nu vienu žodžiu, ralis krosas mašinos jam viskas, šventas reikalas.

Nu jo dideliu vaiku zaidimas. biggrin.gif Mano seimyna pazista Barkauska, jie ten teisejauja, zaidzia taip pat hihihi.gif
Brėkšta Paskelbta Šiandien, 14:05
  oi tik su kava negundykit, o tai man vis dar lomkės  ilgisi gomurys to maloniai kartaus, kvapnaus.......mmmmmmmm

Man tai saldumynams, ziaurios lomkes doh.gif , neatsilaikau user posted image
Kaip sveikateles ?
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2010 02 01, 16:52)
O tu zalios arbatos nemeginai gert? Mane ji veikia kaip kava

nemėgstu žalios arbatos na dar galiu toliaruot vadinamaja "baltą" kur iš principo ta pati žalia, bet kur arbata, o kur kavos aromatas mmmm man net nelyginami dalykai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2010 02 01, 21:00)

Kaip sveikateles ?

vat chirovos ax.gif
nors kai pasiskaitau jūsų pablogėjimus, tai manieji baika bigsmile.gif
vienžo padauginau netikro zuikio, apsirijau kap kiaula doh.gif nu supratau, kad prigriešijau, pagalvojau, kad iškrovos dieną už griekus reikia pasidaryt ir ką sekančią dieną t.y vakar visą dieną skaudėjo kepenis, šiandien ir vėl skauda, bet jau ne tiek na ir vakar ne taip jau labai skaudėjo, tai vat vakar visą dieną medetkų arbatą gėriau, šiandien tas pats laukia ir ryt, nes supratau, kad ta vakarykščia iškrova man į naudą na prie arbatos pusryčiams, pietums ir vakarieniai suvalgau po kelis ryžių traškučius, kuriuos galiu rekomenduot, skanūs, lietuviški ir be cukraus būna maximkoje prie ekologiškų produktų pirkt

bet jausmas toks lyg į kas šonkaulius būt sumušes kai vaikštau nieko, bet jei priliečiu šonkaulius jaučiu skausmą, šiandien jau mažesnis gal ryt bus dar geriau, o vat po ryt sriubytę srėbsiu kaip didelė bigsmile.gif
Atsakyti