QUOTE(fishke @ 2010 02 05, 10:51)
o jums, kurios turit bėdų su kasa, ar būna padidėjęs cukrus ?
Papildyta:
kitą savaitę darysiuos gliukozės tolerancijos testą

niu taip, reik laukt echoskopijos , bet kaip nestresuot tai nžn
visą savaitę nevalgyk saldumynų ir jei sveikata leidžia pasportuok į arbatą kokią įsidėk cinamono jei esi sveika to cukraus turėtų pamažėt.
Aš pati dariausi toliaranciją nes cukrus buvo visai ant ribos, nustatė gliukozės toliarancijos sutrikimą

guodžia mane tai, kad tada kai jį man nustatinėjo aš jau turėjau problemų su kasa, o tai vienas iš rodiklių. Prieš toliarancijos tyrimą atsisakiau visko kas saldu, cukrų ir tą per pus sumažinau į arbatą ir kai ėmė kraują tam testui tipo kaip nevalgius, tai laborantė sakė, kad cukrus geras iš venos berods buvo 6,1 bet truputį per ilgai į normą atsistatinėjo po gliukozės dozės, beje nusinešk kokios citrinos skiltelę užsikast nes šlykščiai saldu, tai va tiek mano patirties nors endokrinologė man siūlė po pusmečio pasidaryt vėl šį testą nes sakė, kad gali dingt tas sutrikimas ko aš labai ir tikiuosi.
Kai ligoninėje gulėjau su kasa mano palatoje gulėjo moteriškė, kuriai iš tulžies akmenukus išėmė nu ten visis almenys dideli baisiai ir jai buvo šviežiai deagnozuota CD gydytojai jai pasakė, kad vat būtėnt greičiausiai jai tie akmunkai ir uždirbo tą ligą, tai vat susižinok ar akmenų neturi ir mano ir svetima patirtis su kuria susidūriau jei yra akmenų ir nors jie "nieko blogo" nedaro vistiek krapštyk lauk, nes kai kurie tyliai tūnodami ir pridaro bėdos.
beje man kai cukrus buvo ant ribos buvo lyg ir 6,7 testą kažkur po trijų keturių dienų darė, tai man saldumynų atsisakymas, cukraus sumažinimas cukriuką numušė iki 6,1 sakyč gana nemažai
Papildyta:
QUOTE(Jammin1 @ 2010 02 04, 20:50)
Aš šiandien iš NDNT tarnybos grįžau- gavau 40% darbingumą dviem metam
Nus tai turbūt sveikint tave reikia