Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Voveraitė

QUOTE(Ramziukė @ 2010 10 04, 15:21)
Matai kaip, jūs net darbelių gavot, o mes tai ne verysad.gif

Rimtai? unsure.gif Pala, jūs gal birželį jau nevaikščiojot g.gif Nes auklėtoja Jurga prieš liepos atostogas surinko visus darbelius, surūšiavo ir padalino. Tai kažkur galbūt ir jūsų darbeliai guli?

O dabartiniams ežiukams, tiksliau, jų tėvams, galėčiau nebent patarti nelaukti ir nesitikėt, kad pagrindinė auklėtoja ims ir pasikeis pati savaime... Žiūrėdama dabar atgal, manau, kad nuo pat pradžių reikėjo mums kur kas aktyviau reikalauti ir kalbėtis apie tai, kad su vaikais turi būti užsiimama. Kasdien, bent po 10-15 min kokios nors kryptingos veiklos. Ir kasdien atėjus pasiimti vaiko vis klausti ir klausti - ne tik kaip valgė/miegojo, bet ir ką įdomaus nuveikė - gal paišė, gal dainavo, gal muzikinės pasakos klausė, gal kokius pirštukų žaidimus žaidė... na bent kažką, ką auklėtoja darė kartu su vaikais! Netikiu, kad tai neįmanoma, net ir su lopšelinukais. Tuo labiau, kad ežiukų turbūt net ir tokiu oru kaip šiandien į lauką neveda, ar ne? (nors lapiukus kažkurią dieną mačiau lakstančius lauke...)
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2010 10 04, 16:13)
Rimtai? unsure.gif Pala, jūs gal birželį jau nevaikščiojot g.gif Nes auklėtoja Jurga prieš liepos atostogas surinko visus darbelius, surūšiavo ir padalino. Tai kažkur galbūt ir jūsų darbeliai guli?
O dabartiniams ežiukams, tiksliau, jų tėvams, galėčiau nebent patarti nelaukti ir nesitikėt, kad pagrindinė auklėtoja ims ir pasikeis pati savaime... Žiūrėdama dabar atgal, manau, kad nuo pat pradžių reikėjo mums kur kas aktyviau reikalauti ir kalbėtis apie tai, kad su vaikais turi būti užsiimama. Kasdien, bent po 10-15 min kokios nors kryptingos veiklos. Ir kasdien atėjus pasiimti vaiko vis klausti ir klausti - ne tik kaip valgė/miegojo, bet ir ką įdomaus nuveikė - gal paišė, gal dainavo, gal muzikinės pasakos klausė, gal kokius pirštukų žaidimus žaidė... na bent kažką, ką auklėtoja darė kartu su vaikais! Netikiu, kad tai neįmanoma, net ir su lopšelinukais. Tuo labiau, kad ežiukų turbūt net ir tokiu oru kaip šiandien į lauką neveda, ar ne? (nors lapiukus kažkurią dieną mačiau lakstančius lauke...)

Baisiai gėda buvo per Kalėdas kai lapiukai susirinkę dainavo šoko ir t.t. o ežiukai nei beeee blush2.gif Matomai su lapiukais kur kas daugiau buvo "dirbama".
Apie lauką tai faktas drinks_cheers.gif nenoriai auklėtojos juos veda, ypač rudeniop. Apie žiemos laikotarpį tyliu doh.gif Lapiukus veda ir adaptacijos metu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramziukė: 04 spalio 2010 - 19:21
Kai paskaitau apie ežiukų grupę, tai baisiai džiaugiuosi, kad patekom pas lapiukus smile.gif
Atsakyti
tikrai musu lapiukus veda i lauka - kazkaip nepamenu kada net reikejo vakare eit i grupe pasiimt - visada lauke zaisdama sutinka 4u.gif o kada eziukams susirinkimas - gal pasneket reikia tevams susirinkusiems su ja g.gif
Atsakyti
Siandien ryta nuvedziau savo vaika po 27 dienu slogavimo i darzeli. Na, vakar girdejau, kad pradejo darzelius sildyti, tai galvoju bus gerai vaikams, silta. Ogi grupeje buvo 16 laipsniu silumos. Kaip suprasti??? Taupom, nakti isjungiam??? O kur higienos normos, gal turi is savivaldybes ateiti??? Kodel aukletoja neorganizuoja sildytuvu, taigi sunestumem, kaip ir kituose darzeliuose. Man sokas. Rytoj teveliu susirinkimas, gal padiskutuosim...
Atsakyti
QUOTE(bitutell @ 2010 10 05, 09:39)
Siandien ryta nuvedziau savo vaika po 27 dienu slogavimo i darzeli. Na, vakar girdejau, kad pradejo darzelius sildyti, tai galvoju bus gerai vaikams, silta. Ogi grupeje buvo 16 laipsniu silumos. Kaip suprasti??? Taupom, nakti isjungiam??? O kur higienos normos, gal turi is savivaldybes ateiti??? Kodel aukletoja neorganizuoja sildytuvu, taigi sunestumem, kaip ir kituose darzeliuose. Man sokas. Rytoj teveliu susirinkimas, gal padiskutuosim...

per zinias girdejau, kad siandien darzeliuose tik klaipedoj sildyma ijungia, ryt kaune ir dar kazkur. o vilniuj darzeliuose gal treciadieni koki g.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpė @ 2010 10 04, 21:27)
o kada eziukams susirinkimas - gal pasneket reikia tevams susirinkusiems su ja  g.gif

Tai jau rytoj bus - iškart visoms keturioms mažiukų grupėms (ežiukų, lapiukų, žvirbliukų ir voveriukų) 4u.gif Paskui, matyt, turėtume išsiskirstyt po savas grupes dar pasikalbėt.

QUOTE(tulpė @ 2010 10 05, 11:52)
per zinias girdejau, kad siandien darzeliuose tik klaipedoj sildyma ijungia, ryt kaune ir dar kazkur. o vilniuj darzeliuose gal treciadieni koki  g.gif

Tai kad mūsų darželis gali savarankiškai įsijungt šildymą kada nori... smile.gif
Tiesą sakant, aš šįryt klausiau saviškės, ar nešalta grupėje - sakė schmoll.gif Bet ir įsivaizduoju, jei nesėdi vietoje, o žaidžia, laksto, tai realiai neturėtų vaikai sušalt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2010 10 05, 12:00)
Tai jau rytoj bus - iškart visoms keturioms mažiukų grupėms (ežiukų, lapiukų, žvirbliukų ir voveriukų) 4u.gif Paskui, matyt, turėtume išsiskirstyt po savas grupes dar pasikalbėt.
Tai kad mūsų darželis gali savarankiškai įsijungt šildymą kada nori... smile.gif
Tiesą sakant, aš šįryt klausiau saviškės, ar nešalta grupėje - sakė schmoll.gif Bet ir įsivaizduoju, jei nesėdi vietoje, o žaidžia, laksto, tai realiai neturėtų vaikai sušalt rolleyes.gif

man atrodo mes kartais rytais prasilenkiam parkelyje - tu nesi savo dukryte ruzava striukyte i darzeli, o as jau einu is darzo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpė @ 2010 10 05, 12:33)
man atrodo mes kartais rytais prasilenkiam parkelyje - tu nesi savo dukryte ruzava striukyte i darzeli, o as jau einu is darzo  mirksiukas.gif

Įtariu klysti, jos mergytė jau nebemaža.
Atsakyti
QUOTE(Bebriene @ 2010 10 04, 10:38)
Sveiki!

Ar yra cia besilankanciu buvusiuju ar esamu eziuku gr vaikuciu mamyciu? Mano vaikas pradejo eiti i eziuku gr. tik kazkaip man baisiai liudna ir ant sirdies negera, kad viena aukleja su jais nezaidzia, nekalbina. Kiek budavau grupeje tai tik dusauja lyg jai cia nasta butu didziausia uzkrauta... Pasidalinkite prasau savo ispudziais, gal as klystu, nes tik pati lankymo pradzia...

Sveiki,
maniske eina i eziuku grupe,apie ta aukletoja as turiu tokia pat nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2010 10 05, 12:42)
Įtariu klysti, jos mergytė jau nebemaža.

gal ir klystu g.gif kazkur 3 m. mergica.
Atsakyti
QUOTE(bitutell @ 2010 10 05, 09:39)

as visada savo mergina atvedu pirma i grupe,tai tikrai nebuna salta ax.gif o kai susirenka visi vaikai ir jie ten duksta,tai abejoju,kad jiems ten salta buna ax.gif
Atsakyti