Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Voveraitė

skaiciai pasako uz save- termometras rode siandien puse devyniu ryta- 16 laipsniu. Na, cia kaip kam paziurejus, jei namuose buna 16 laipsniu kazin ar nesalta? O pagal higienines normas grupeje turi buti 20-23 laipsniai silumos. Ne is galvos tas normas raso, bet cia tik mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(bitutell @ 2010 10 05, 15:22)
skaiciai pasako uz save- termometras rode siandien puse devyniu ryta- 16 laipsniu. Na, cia kaip kam paziurejus, jei namuose buna 16 laipsniu kazin ar nesalta? O pagal higienines normas grupeje turi buti 20-23 laipsniai silumos. Ne is galvos tas normas raso, bet cia tik mano nuomone.

nezinau kurioje jusu grupeje vaikas yra,bet mano mergaites grupeje tikrai nera salta ax.gif
Atsakyti
ok, gal jusu mergaites grupeje ir nesalta, bet kadangi as radau tokia temperatura, tai man atrodo nenormalu, ir as paklausiu rytoj per susirinkima toki klausima.
Atsakyti
QUOTE(tulpė @ 2010 10 05, 12:33)
man atrodo mes kartais rytais prasilenkiam parkelyje - tu nesi savo dukryte ruzava striukyte i darzeli, o as jau einu is darzo  mirksiukas.gif

Visaip gali būti... ax.gif Bent jau faktas, kad dažniausiai einam pro parkelį ir paprastai vedu kiek vėliau, jau po pusryčių. Ir striukė ciklameninė biggrin.gif Tik nelabai jau ją nešioju - sunku... nebent koks išskirtinis atvejis (pvz., susivėlinam ir į darbą vėluoju biggrin.gif)

QUOTE(bitutell @ 2010 10 05, 17:02)
ok, gal jusu mergaites grupeje ir nesalta, bet kadangi as radau tokia temperatura, tai man atrodo nenormalu, ir as paklausiu rytoj per susirinkima toki klausima.

Iš tiesų, labai daug gali priklausyti ir nuo grupės 4u.gif Pamenu, pernykštėje mūsų grupėje prieš pradedant šildyt labai jautėsi einantis šaltis nuo grindų - kai pakalbėjom su auklėtojom, paaiškėjo, kad apačioje yra rūsys... O šiaip šildytuvas grupėje buvo, bet vis tiek atrodė vėsoka. Tada per susirinkimą irgi siūlėm skirti pinigų šildytuvams, bet pradėjus šildyti problemą išsisprendė - visą žiemą grupėje buvo tikrai pakankamai šilta (kartais gal net per šilta mirksiukas.gif)
Aišku, 16 laipsnių man irgi neatrodo normali temperatūra, bet manau, kad čia jau tik vienos-kitos dienos klausimas, kada darželyje bus įjungtas šildymas.
Atsakyti
tai ryt susimatysim dauguma musu - tik gaila kad zmoniu is matymo npazistu - tai net nesuzinosim kad ir bendravom ax.gif
Atsakyti
vakar buvau nustebus - kokie tie maziukai imlus ir pastabus bigsmile.gif einu pasiimt mazules is darzo - ziuriu zaidzia lauke su mergaite is grupes, atrodo Rutele vardas jos. Rutele mane pirma is tolo pamate - ir tik bakst bakst i sona maniskei - tipo ziurek, tavo mama ateina biggrin.gif jau ir vaikuciai kitu mamas pazista - zino kuri kurio vaiko thumbup.gif
Atsakyti
Mielos mamytes, gal galite papasakoti kaip tesesi susirinkimas (isejom po gydytojos paskaitos). Buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(bitutell @ 2010 10 06, 22:25)
Mielos mamytes, gal galite papasakoti kaip tesesi susirinkimas (isejom po gydytojos paskaitos). Buciau labai dekinga.

sveikute. nu zinok direktores valandele man labai nepatiko. jau kai pradejo skaityt is lapelio pavaduotoja ugdymui - galvojau tuoj sprogsiu is nevilties - tevams apie vaiku ugdyma is popierio vare beletristika.gerai kad viena mamyte pertrauke laiku - nes butu skaicius ir toliau - o informacojos jokios. nu direktore kaip visada - atrodo atpyle savo ka reikejo ir viskas. tevai visi geranoriskai - su klausimais, pasiulymais - o jinai tik savo varo - jokio geranorisko ejimo i tevu klausimus ar pasiulymus. man asmeniskai nepatiko, nes buvo tikrai fainu klausimu ir pasiulymu kaip padet darzeliui, o ne vieno konkretaus atsakymo is jos puses. schmoll.gif
Atsakyti
As irgi tuoj sprogsiu!!! O ka teveliai siule? As galvojau, isrinks teveliu taryba kazkokia, juk kiek drauges pasakoja, kad kituose darzeliuose taip yra. teveliai taa turi svaresni balsa ar panasiai. Visi jau buvo isvarge po tos paskaitos, tai kiek dar susirinkimas tesesi?
Atsakyti
taryba bus, tik kadangi susirinkimas baigesi po 7, tai jau nerinkom nieko - sakem kokia diena grupese apsitarsim ir isrinksim, nes jau velu buvo vakar dar sedet... o siulymu buvo gana idomiu - vienas tevelis siule pagalba kazkur kreipiantis kad finansavima padidintu darzeliams, bet direktore sake kad ner kur kreiptis, atseit nepades, visur tokia padetis. Klause ar bandyt kazka organizuot is ES paramos lesu darzeliui. Snekejo del zaidimo aiksteles kad skurdi ir kazka reiktu daryt - tai direktore sake kad kol nera apsvietimo, apsaugos - beprasmiska kazka statyt, atseit negeri zmones sugadins. Bet gi nepabandzius nezinosi - as tai manau jei darzelyje yra kazkur grubiai imant 200 vaiku ir tevai patys susimestu po 50 lt, tai galima gi pastatyt dabar ir supynes ir karstykle kokia atitinkancia vaiku amziu ax.gif juk suorganizuot tikrai nesunku, tik kad konkretumo jokio ar bandyt kazka daryt - ar ir toliau sedet rankas sudejus.
Atsakyti
Tu visiskai teisi. 50Lt suras manau daugelis teveliu, o nauda vaikams didziule. Rytoj pabandysiu nuvedus vaika uzeiti pas direktore, ji juk turetu buti autoritetas ir tas zmogus, kuris imasi iniciatyvos.
Atsakyti
QUOTE(bitutell @ 2010 10 07, 11:31)
Tu visiskai teisi. 50Lt suras manau daugelis teveliu, o nauda vaikams didziule. Rytoj pabandysiu nuvedus vaika uzeiti pas direktore, ji juk turetu buti autoritetas ir tas zmogus, kuris imasi iniciatyvos.

siaip pradzioj galvojau eit, bet po vakar kazkaip rankos nusviro... manau reik pirmiausia grupese aptart. su isrinktu tevu komitetu nusprest ir jau su galutiniu sprendimu ir pasiulymais jau eit pas direktore. direktore minejo kad galbut balabdi prades kazka galvot apie aikstele, bet mano manymu reikia apie ja galvot dabar, nes kol issirinksim ka norim, kol uzsakysim, padarys, tai ir pavasaris ateis, o noretusi kad jau koki kovo men stovetu kazkas jau aikstelej. o jei tik balandi pradesim svarstyt, tai ir rudens sulauksim.
Atsakyti