QUOTE(bitutell @ 2010 08 27, 13:51)
Mes jau visa savaite lankome liupu grupe. Beje, kolkas joje tik 5 vaikai ir tie nuo rugsejo iseis i didesniuju grupe. Iki ketvirtadienio palikdavau mazaji iki pietu miegelio, o jau ketvirtadieni miegojome (nezinau dar kaip siandien jam sekasi). Viska lyg ir neblogai, tik maniskis nieko nevalgo, tik duona ir agurka per visa diena. Ziauroka... Ar jusu vaikai gerai valgo???
Mano akimis visai neblogai jam sekasi. Pakartoja vis, kad laukia mamos ar tėčio ir toliau žaidžia

QUOTE(Eglynas9 @ 2010 08 30, 19:01)

taja:) o tai jūsų mažoji dabar gal buvo voveriukuose arba žvirbliukuose?

Tikiuosi ryt būsite? gal susimatysim. Apie Voveriukus ir auklėtojas girdėjau TIK gerus atsiliepimus. Tai gal kiek numalšins tą krebždėjimą

QUOTE(bitutell @ 2010 08 31, 11:50)
o mums jau prasidejo adaptacija...Visa praeita savaite mazylis noriai ejo i darzeli, o sia atsitokejo ir pradejo taip verkti. Taigi, dabar rekia kas ryta, aukletoja laiko kol as iseinu. Ziauru, bet dabar tik i prieki...
Pažįstamas jausmas. Mano vyresnėlis vis dar adaptuojasi. Viską puikiai žino kas ir kaip bus, bet be ašarų išsiskirt negali, labai jautrus yra.
Bet nereikia gąsdintis, jūsiškis tikrai praes tą adaptacją ir greit pasimirš viskas

QUOTE(eglytelyte @ 2010 08 31, 15:35)
O čia?

Mane jau turbūt pažinsit iš parašo liniuotės

QUOTE(Ramziukė @ 2010 08 31, 17:03)
Matyt Sintijos mamyte

QUOTE(eglytelyte @ 2010 08 31, 18:09)
aha

O jūs lyg Emilijos (vardo nepamenu

siandien pirma kart ejom i darza
kolkas viskas super - nei asaru, nei zyzimu
kazi kaip cia ryt bus
tik pastebejau, kad salta darzelyje - tai maniskei jau beda, iskart sloga gali islyst

QUOTE(Žanė @ 2010 08 31, 18:00)
Mes žvirbliukuose

Man pasirodė, kad labai šalta grupė, nors lauke dar nėr labai šalta

QUOTE(taja:) @ 2010 08 30, 17:43)
na o mes šiemet paskutinius metus lankome šį darželį, "mažoji" jau eis į priešmokyklinę grupę

Į kurią grupę? Gal tėvų susirinkime kokiam pasiriesim dėl remonto

QUOTE(Song @ 2010 09 07, 14:36)

QUOTE(Song @ 2010 09 07, 15:07)
šiaip tai aš taikus žmogus ir rietis nemoku

QUOTE(taja:) @ 2010 09 07, 16:18)
šiaip tai aš taikus žmogus ir rietis nemoku
diskutuoti visada mielai sutinku. Kaip supratau vienas iš jūsų vaikų irgi lanko šią grupę. Na ir kaip pirmieji įspūdžiai 

Tai juokauju gi

O įspūdžiai kol kas normaliai, kol nepažįstu grupės, nieko negaliu sakyt. Vyresnysis lankė kitą priešmokyklinę. Auklėtoja, kiek žinau, super, masė draugų vaikų praėjo jos rankas, taigi džiugiai lankom ir tiek.