Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Voveraitė

QUOTE(Song @ 2010 09 07, 15:22)
Tai juokauju gi biggrin.gif Aš aplamai nesileidžiu į diskusijas pakeltu tonu. Kažkaip pavyksta kitaip susitart biggrin.gif
O įspūdžiai kol kas normaliai, kol nepažįstu grupės, nieko negaliu sakyt. Vyresnysis lankė kitą priešmokyklinę. Auklėtoja, kiek žinau, super, masė draugų vaikų praėjo jos rankas, taigi džiugiai lankom ir tiek.

karsta.gif aš jau galvojau reikės dėti į krūmus, o į susirinkimą siųsti vyrą hihihi.gif

mano sūnus prieš du metus lankė šią grupę, labai patenkintas buvo. Auklėtoja tikrai nuostabi.
Atsakyti
QUOTE(grakshtuole @ 2010 09 07, 14:28)
Mes žvirbliukuose  4u.gif
Man pasirodė, kad labai šalta grupė, nors lauke dar nėr labai šalta  g.gif maniški po 3 dienų lankymo susirgo.

kaip auklėtoja ir kaip vaikučiai? 4u.gif
gaila, kad šalta, reikės prirengt. maniškė irgi tokia leputė, dar niekad pati nesusiorientuoja, kad va šaltos kojos reik apsirengti...
gal susirgot ne nuo šalčio, dabar daug vaikučių, net ir neinančių į daržą, sirguliuoja.
mes eisime nuo spalio 4 dienos, taip jau paskyrė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 09 08, 11:57)
kaip auklėtoja ir kaip vaikučiai?  4u.gif
gaila, kad šalta, reikės prirengt. maniškė irgi tokia leputė, dar niekad pati nesusiorientuoja, kad va šaltos kojos reik apsirengti...
gal susirgot ne nuo šalčio, dabar daug vaikučių, net ir neinančių į daržą, sirguliuoja.
mes eisime nuo spalio 4 dienos, taip jau paskyrė smile.gif

tai būsit naujokai 4u.gif mes pernai pradėjom lankyt, tai maniškis jau puikiai visus vaikus pažįsta smile.gif
Atsakyti
Maniskis irgi susirgo...Suslogavo...Po dvieju savaiciu ejimo. Tai visa sia savaite namuose sedim ir dar 7 men. broli uzkrete...Ir tete...Suprantu, kad reikia vaikams pirmais metais taip bus, bet labai sunku su tuo susitaikyti...
Atsakyti
QUOTE(bitutell @ 2010 09 08, 18:04)
Maniskis irgi susirgo...Suslogavo...Po dvieju savaiciu ejimo. Tai visa sia savaite namuose sedim ir dar 7 men. broli uzkrete...Ir tete...Suprantu, kad reikia vaikams pirmais metais taip bus, bet labai sunku su tuo susitaikyti...

Serga ir mano abu, o užteko savaitės palankyti doh.gif
Atsakyti
kas cia su tais sirgimais doh.gif as taip ir itariau - kad salta vaikams bus - grupes tikrai saltos kol nekurenama doh.gif kaip cia mums atsilaikyt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2010 09 09, 08:46)
Serga ir mano abu, o užteko savaitės palankyti doh.gif

Maniškė irgi jau doh.gif
Bet vakar kalbėjaus su auklėtoja, sakė, kad kone visose grupėse kaip išmirę... siaučia virusas unsure.gif Aišku, taip staigiai atšalę orai turbūt irgi prisideda prie šito masinio sirgimo.

QUOTE(tulpė @ 2010 09 09, 09:00)
kas cia su tais sirgimais  doh.gif  as taip ir itariau - kad salta vaikams bus - grupes tikrai saltos kol nekurenama  doh.gif  kaip cia mums atsilaikyt  blink.gif

Jau šį pirmadienį darželyje radiatoriai buvo šilti, tai ir grupėse kiek šilčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2010 09 09, 10:08)
Maniškė irgi jau doh.gif
Bet vakar kalbėjaus su auklėtoja, sakė, kad kone visose grupėse kaip išmirę... siaučia virusas unsure.gif Aišku, taip staigiai atšalę orai turbūt irgi prisideda prie šito masinio sirgimo.
Jau šį pirmadienį darželyje radiatoriai buvo šilti, tai ir grupėse kiek šilčiau mirksiukas.gif

keista, nes as klausiau ar dar nesildo, nes darzelis kaip ir savo katiline turi, bet aukletoja sake, kad ne - per anksti dar g.gif
Atsakyti
Taip anksti šildyti tikrai nepradeda. Radiatoriai gal nuo saulės įšilo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 09 09, 12:58)
Taip anksti šildyti tikrai nepradeda. Radiatoriai gal nuo saulės įšilo biggrin.gif

Nu taip, nuo saulės įšilo šiaurinėje pusėje, po langu ir dar uždengtas medinėmis grotelėmis tongue.gif
Kadangi tąryt apie šiltus radiatorius pasikalbėjom dar ir su auklėtoja, tai drįsčiau manyti, kad tai nebuvo mano haliucinacijos biggrin.gif Aišku, gali būti, kad kai šios dienos tokios saulėtos, tai nelaiko jie įjungę to šildymo... išvis, gali būti, kad ten buvo koks vienkartinis pašildymas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2010 09 09, 17:32)
Nu taip, nuo saulės įšilo šiaurinėje pusėje, po langu ir dar uždengtas medinėmis grotelėmis tongue.gif
Kadangi tąryt apie šiltus radiatorius pasikalbėjom dar ir su auklėtoja, tai drįsčiau manyti, kad tai nebuvo mano haliucinacijos biggrin.gif Aišku, gali būti, kad kai šios dienos tokios saulėtos, tai nelaiko jie įjungę to šildymo... išvis, gali būti, kad ten buvo koks vienkartinis pašildymas g.gif

Nesinervuojam, ką biggrin.gif
Nežinau, ar buvo radiatoriai šilti, ar ne, bet prie tokios lauko temperatūros jų niekada nejungia, tai neūkiška. Geriausiu atveju tai buvo profilaktika.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 09 09, 23:37)
Nesinervuojam, ką biggrin.gif

Oi, ne, šiaip juokinga buvo paskaityt biggrin.gif
Atsakyti