Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga!

QUOTE(sandralita @ 2006 03 29, 14:46)
inhalecijas galima daryti tiesiog laikant vaika virs puodo po isskleistu dideliu skeciu.

O kaip padaryti tai 2 mėnesių leliukui? ax.gif
Atsakyti
Mus šiandien irgi užpuolė sloga verysad.gif , mergytė visa snargliuojasi, man graudu žiūrėt, vargstam su to Hummer, bet kad ji taip muistosi doh.gif
Atsakyti
mes su ta sloga kankinames jau ne vieni metai,ir nezinau ka daryti g.gif .pries metus isoperavo adenoidus bet jie ataugo,ir sako loriste kag reikia ir tonziles operuoti.dabar irgi neisbrendam is slogu,ir pas ji visada uzsikisus nosis ir is karto sinusitas prisimeta.jau vaistus visokius isbandzius,kartais papuola ir be antibiotiku išsigydyti,bet dazniausiai ju prireikia.ir sako loriste reikia turbut operuoti dar karta adenoidus ir kartu tonziles.nes jau gaila to vaiko ir saves,bet vel vieno bijau o jei ataugs tie adenoidai g.gif
Atsakyti
Taip baisu kai vaikas serga.... ir niekuo padėt negali verysad.gif
Atsakyti
Mums prie slogos dar kosulys prisidejo doh.gif
Papildyta:
Vasara ir sergam.
Atsakyti
Mano dukrytei 1m 9 men. jau visas menuo kovojam su sloga , niekaip nepraeina.Ir vienus vaistus lasinom ir kitus, bet nepadeda. gal zinote kokiu efektingu budu?
Atsakyti
ilgai lašinti vaistukų negalima.Plauk keleta kartų per diena jūros vandeniu po keletos dienų tikrai slogytė dings.Nes sekretas bėga iš sinosų į kuriuos vaistukai nelabai patenka o vandenukas viska išplauna.Nebijok purkšti.Ligoninėj plauna specialiu aparatu pro viena šnerve spaudimu pila vandenuką pro kita traukia.Vaizdelis nekoks,vaikutis šaukia,bet labai veiksminga.
Atsakyti
sveika,
pirmoj eilėj reiktų kreiptis pas medikus,kad ta slogytė neperitu į sinusita.Vaistukų vartojimas turi būt butinai su pertraukom ir prieš juos lašinant reikia gerai išplauti jūros vandeniu.Jūros vandenukas nekenksmingas ir galima 2-3kartus dienoj jį naudoti,o ir efektas yra.Mes nuo slogos likom patenkinti tokiais juodais lašiukais į nosyte juos gamina,reikia pas daktare pasiteirauti arba susirasti vaistine kur gamina ir paprašyti juodų lašiukų nuo slogos jie tikrai žinos,nes jie tikrai populiarus,kartais net nereik jų laukt,kol pagamins jie jų padarytu turi.Atsiprašau,kad pavadinimo nerašau,nes tikrai nepamenu.Paskutinį kartą juos pirkau be jokio recepto.Dar gaminami yra tokie lašiukai su adrenalinu,mus pirmus kartus jis padėjo o vėliau nebe.Euphorbium yra neblogas.Bet aš labiau patarčiau tuos juodus kaip jodas lašiukas.Mums jie po poros dienų panaikino slogytes,o turėjom sloga apie3savaites.Beje jie galioja ne ilgai kaip ir visi gamikliniai kuriuos reik užsisakyti
Atsakyti
Tie juodi vaistukai- kolargolis.
Jūros vanduo tikrai veiksmingas.Aš visuomet perku su variu.
O tokia užsitęsusi sloga gali būti ir alergijos požymis...Ypač šiuo metu, kai viskas žydi. reikia kreiptis į medikus.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 06 06, 18:44)
Tie juodi vaistukai- kolargolis.

tikrai taip,dabar pati atsiminiau pavadinima.Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dukrai slogą gydau priešalerginiais vaistais. Dabar gydytoja skyrė rhinocort. Nelinksma,kai tokius vaistus reikia purkšti, bet ką darysi- dabar pats žydėjimas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pabeguskas @ 2003 05 17, 19:34)
Na va, suėjo mūsų mažąjai lėlytei mėnuo ir prasidėjo bėdos- SLOGA !!! Gaila į kūdikį žiūrėti- šnirpščia šnirpščia.... Vakar vaistinėje nupirkau kokį tai homeopatinį purkštuką į nosį, bet jis nieko nepadeda sad.gif Lygiai taip pat kaip ir ta pompelė, su kuria patarė vaistininkė snargliukus skystus traukt... Nieko ji netraukia...
Padėkit, nežinome ką daryti, o ir mažylės labai gaila- visą naktį išsikankinom.

Esant slogai gana neblogai padeda Vibrocil lasiukai, tik ju negalima ilgai naudot. O siaip, kaip cia jau kai kurios mamytes rase, superinis daiktas yra snargliatraukis Rhinomer. Ju yra vaistinese, bent jau Euro tai tikrai.Tik traukiant snargliukus butinai reiketu uzkisti kita nosies anga (na is kurios netrauki) - taip geriau issitraukia ir sumazeja rizika susirgti ausies uzdegimu (taip man sake gydytoja Santariskese). Kai sloga ilgai uzsitesia labai gerai padeda vaistukai Sinupret - mano dukrai per pora dienu praejo (o pries tai dvi savaites snargliojo...).
Atsakyti