[quote=Cikadelė,2006 09 17, 05:16]
Deja, nedraugė sloga ir prie mūsų prisikabino

lašinau savo pie uko, kažkiek snargliukų atsikabina, ištraukiu su pompike, bet kadangi jie skysti tai visi neišsivalo. Šiandien nusipirko rhinometr snargliatraukį ir hummer juros vandens....
vibrocil geri, bet patarčiau pirma bandyt be jų apsieit...pati esu sinusitininkė tai išbandyta beveik viskas
Rhinomer snargliatraukis istraukia tik pavirsutinius snargliukus, siulau pasidaryti pacioms snargliatrauki - nepamainomas dalykas. Tai , neatsimenu prie kurios pompos snargliukam traukti buna du( vienas ant pompos kitas pakeitimui) antgaliukai tokie minksti, juos uzmauni ant siaudelio paprasto ir lupi snarglius , istraukia net is gerklytes( pries tai ipurskus hummerio) , man si buda rekomendavo sesuo, nes iki tol as jau nnnnnnpompu ir rhinomer prisipirkus buvau, nieks neisvalydavo gerai. Tiesa su tokiu naminiu snargliatraukiu padideja tikimybe kad kazkiek pateks jums, bet juk savas vaikas, ko del jo napadarysi, islupti su juo galima snrgliukus net is paciu gilumu. P.S. su gydytoja konsultavausi del sio budo, ir ji pritare

Taigi siulau isbandyti