Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga!

Visoams dekui uz patarimus. Mums jau beveik 6men. Ir uzpuole ta sloga.. verysad.gif
Bandysim visaip gydytis. Ir i lauka manau, kad vis tiek reik eiti.. Nors valandelei. Kaip man gaila savo maziuko, visa nakti prasikankino.. verysad.gif
Atsakyti
[quote=Cikadelė,2006 09 17, 05:16]
Deja, nedraugė sloga ir prie mūsų prisikabino verysad.gif lašinau savo pie uko, kažkiek snargliukų atsikabina, ištraukiu su pompike, bet kadangi jie skysti tai visi neišsivalo. Šiandien nusipirko rhinometr snargliatraukį ir hummer juros vandens....
vibrocil geri, bet patarčiau pirma bandyt be jų apsieit...pati esu sinusitininkė tai išbandyta beveik viskas ax.gif

Rhinomer snargliatraukis istraukia tik pavirsutinius snargliukus, siulau pasidaryti pacioms snargliatrauki - nepamainomas dalykas. Tai , neatsimenu prie kurios pompos snargliukam traukti buna du( vienas ant pompos kitas pakeitimui) antgaliukai tokie minksti, juos uzmauni ant siaudelio paprasto ir lupi snarglius , istraukia net is gerklytes( pries tai ipurskus hummerio) , man si buda rekomendavo sesuo, nes iki tol as jau nnnnnnpompu ir rhinomer prisipirkus buvau, nieks neisvalydavo gerai. Tiesa su tokiu naminiu snargliatraukiu padideja tikimybe kad kazkiek pateks jums, bet juk savas vaikas, ko del jo napadarysi, islupti su juo galima snrgliukus net is paciu gilumu. P.S. su gydytoja konsultavausi del sio budo, ir ji pritare ax.gif Taigi siulau isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
Rhinomer snargliatraukis istraukia tik pavirsutinius snargliukus, siulau pasidaryti pacioms snargliatrauki - nepamainomas dalykas. Tai , neatsimenu prie kurios pompos snargliukam traukti buna du( vienas ant pompos kitas pakeitimui) antgaliukai tokie minksti, juos uzmauni ant siaudelio paprasto ir lupi snarglius , istraukia net is gerklytes( pries tai ipurskus hummerio) , man si buda rekomendavo sesuo, nes iki tol as jau nnnnnnpompu ir rhinomer prisipirkus buvau, nieks neisvalydavo gerai. Tiesa su tokiu naminiu snargliatraukiu padideja tikimybe kad kazkiek pateks jums, bet juk savas vaikas, ko del jo napadarysi, islupti su juo galima snrgliukus net is paciu gilumu. P.S. su gydytoja konsultavausi del sio budo, ir ji pritare ax.gif Taigi siulau isbandyti bigsmile.gif
[/quote]

papasakok kas ten per tas naminis budas, nesupratau blush2.gif tai ten prikti kazkokia pompa su 2 antgaliais ar kazka paciai daryti, mat mes bedu amzinai su sloga turim ir nesnypscia nors jam jau 2,6m
Atsakyti
Sveikos,

ar Sinupret tinka, kai vaikas snopuoja, bet snargliuku nesimato. Man atrodo nuo per sauso kambario oro, nors langai atidaromi ir ypac nakciai. Purskiau juros vandeni ir bandziau siurbti snargliukus, bet mazai is to naudos buvo, nes nebuvo ka siurbt. O vaikis kas kart vis sunkiau kvepuoja, kazin ar pades tas Sinupret'as?
Atsakyti
schmoll.gif tai protorgolis, tačiau tai pasenę vaistai...man prieš 4 metus juos rašydavo, valydavau pūlius iš sinusų, kurie man net ant dantų ir akiduobėse kaupdavosi, tačiau protorgolis gerai valo, bet palieka kažkokias dalelytes nosies gleivinėje, kurios sausina, dirgina, žaloja nosies gleivinę, mažam vaikui jokiu būdu jų nenaudočiau schmoll.gif šį vaistą dauguma medikų vadina jau atgyvena....nors pripažinsiu, kad snarglius, netgi pasakyčiau tikrus pūlius valo gerai cool.gif
[/quote]

Va būtent, gerai valo. O nosytės vidų atsargiai galima patepti augaliniu aliejumi, net profilaktiškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citybird: 26 spalio 2006 - 11:55
Va būtent, gerai valo. O nosytės vidų atsargiai galima patepti augaliniu aliejumi, net profilaktiškai.
[/quote]

Maniškis siaubingai šnarpščia nuo to sauso oro, niekas nepadeda. Tai sugalvojau nosytės vidų patepti šaltalankių aliejum. Kaip manot, ar jis tinka kūdikėliams? Ar nepersistengiau gero norėdama?
Atsakyti

Gal geriau bandyk drekinti ora.Pripilk i koki inda vandens ir pastatyk arciau vaikucio,Padziauk kokiu skalbiniu namuos.Gal kiek sudreks.Mums irgi taip buvo.Bet atsalus orui skalbinius dziovinu namie,tai nosyte nebedziusta.O nuo slogos mamos pienas pats geriausias vaistas.Tik reikia labai daznai lasint,mums sloga per diena,per dvi dingsta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo petelne: 17 lapkričio 2006 - 00:14
QUOTE(vivusia @ 2006 08 08, 22:47)
nupirkau  Mar+ purskiau. Popiet mano vaikas laisvai kvepavo thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Pasirodo kambary buvo sausas oras, nors ir vedinau po keleta kartu. O Mar+ daug geriau padeda nei Hummeris.
O siandien net ir jo jau nabereikia!!! thumbup.gif

Mus ir jau antra diena kankina uzsikisusi nosyte,atrodo istrauki viska,o kazkur giliai atrodo kaip kveluoja kazkas yra doh.gif tai ir turim Hummerio ir Mar+ ,tai mums Mar+ irgi geresnis,baisu kad neprisimestu didesne slogute g.gif
Atsakyti
musu del slogos suejus men .nepaskiepijo.bet sloga tokia nuo sauso oro be karscio, nejau negalima skiepytis, tai kiek reiks laukti jau savaite praejo? g.gif
Atsakyti
Sloga - baisi liga sad.gif Ir dar tokiems mažiems... sad.gif
Taip pat galiu patarti jūros vandenį, Vibrocil'ą, nosies sekreto siurbtukus (pvz. Babycomfort).
O vėliau, kai jau didesnis, galima kelis lašiukus su vandeniu praskiestų paleistuvės lapų sulčių įlašinti į nosytę, išsičiaudės ir bus tvarka.
Atsakyti
labai gerai veikia juodi lasiukai nuo slogos. ju yra vaistinej,kur gamina vaistus.
Atsakyti
QUOTE(asta81 @ 2006 12 28, 01:51)
labai gerai veikia juodi lasiukai nuo slogos. ju yra vaistinej,kur gamina vaistus.

gal netycia pavadinima prisimeni?? aciukas
Atsakyti