Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga!

QUOTE(Krisstulka @ 2008 02 29, 14:49)
Mano mazoji taip pat sloguoja. Tai mes RESORBAN tepaliuku krutinele patepam, jis su mentoliu, tai daug geriau jauciasi, lengviau kvepuot. O vakare prie lovytes pridedam pripjaustyto cesnako, kad bacilas vaikytu. Tik ryte nuo jo kvapelis nekoks buna... ax.gif Taip mes ir gydomes. Jokie juru vandenys mums nepadeda! schmoll.gif
O pas vyresniaja, tai snargliukas turi specifini kvapa, gal zinot nuo ko tai? g.gif

Blogas sekreto kvapas gali būti nuo bakterijų arba tai gali būti dvokusis rinitas (in-te yra straipsnelių šia tema).
Atsakyti
Paskaiciau truputuka apie ta DVOKUJI RINITA. Ten raso, kad is burnos smirda! Maniskei nesmirda schmoll.gif ! Pas mus snargliukas nekokio kvapo! Plaunas juros vandenuku, tikimes viska issivalyt ir neturet kvapelio... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisstulka @ 2008 02 29, 18:19)
Paskaiciau truputuka apie ta DVOKUJI RINITA. Ten raso, kad is burnos smirda! Maniskei nesmirda  schmoll.gif ! Pas mus snargliukas nekokio kvapo! Plaunas juros vandenuku, tikimes viska issivalyt ir neturet kvapelio... blush2.gif

Tuomet tikrai nėra nieko bloga, išsiplaus užkratėlis, kuris prisikabino- nenutraukit tiktai procedūrų. Aš dar palašinu vaikams Vibrocil, kai jau sloga rimtesnė.
Atsakyti
QUOTE(*Vanille* @ 2008 02 29, 18:33)
Tuomet tikrai nėra nieko bloga, išsiplaus užkratėlis, kuris prisikabino- nenutraukit tiktai procedūrų. Aš dar palašinu vaikams Vibrocil, kai jau sloga rimtesnė.

Aha, mes ir VIBROCIL naudojam. Tik va mazajai palasinau, tai kraujukas pasirode. Gal per daug nosyten papuole?
Atsakyti
QUOTE(Krisstulka @ 2008 02 29, 19:06)
Aha, mes ir VIBROCIL naudojam. Tik va mazajai palasinau, tai kraujukas pasirode. Gal per daug nosyten papuole?

Gali būti ir per daug lašiukų (du-trys į vieną šnervę), o gali būti ir mechaninis dirginimas (plovimas) ar šnypštimas- juk gleivinė jautri, truputį stipriau pašnirpščia ar pavalot, gali ir įtrūkti, gal šašiukai užsitraukę. Labai nesigąsdinkite, viskas susitvarkys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mirksiuke @ 2008 03 04, 21:33)
naudojom,labai geras.visa savaite sildem nosi,nepadejo.pasiule biaptron liampa,pabandem. 4u.gif antra diena pratruko sloga(turbut sinusita turejom)tikrai geras dalikas,tik brangus verysad.gif

O kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(*Vanille* @ 2008 03 05, 20:08)
O kokia kaina?

maža kainuoja 1500lt.didele kažkur apie 3000 atrodo doh.gif
Atsakyti
Labas mamytės.Norejau paklausti ar išeinate į lauką jai vaikelis slogoja,bet neturi temperaturos?Mano mažiukui sloga,bet temperaturos nėra.Jam 5 mėnėsiukai ir 10 dėnelių,sloga dar gali būti del dantuku,nors aš konkrečiai pasakyti negaliu iš kur jinai atsirado.Sloguoja jau antrą kartą,lašinu Vibrocilio ir valau su Humeru,nauduojam Rhinomerą snargliukus ištraukti.Ką galetumet mūms patarti dėl lauko ir slogos gydimo tokiam mažiukui. : soske.gif
Atsakyti
QUOTE(OKSIK. @ 2008 03 12, 14:55)
Labas mamytės.Norejau paklausti ar išeinate į lauką jai vaikelis slogoja,bet neturi temperaturos?Mano mažiukui sloga,bet temperaturos nėra.Jam 5 mėnėsiukai ir 10 dėnelių,sloga dar gali būti del dantuku,nors aš konkrečiai pasakyti negaliu iš kur jinai atsirado.Sloguoja jau antrą kartą,lašinu Vibrocilio ir valau su Humeru,nauduojam Rhinomerą snargliukus ištraukti.Ką galetumet mūms patarti dėl lauko ir slogos gydimo tokiam mažiukui. : soske.gif

Aš visada vedu į lauką,kai temperatūros nėra... Pastebėdavau,kad vaikams ir kvėpuot lengviau ir miegodavo ramiau-nosytė ne taip užsikimšdavo.. Svarbiausia išvalyt nosiuką prieš einant į lauką,kad nebūtų užsikimšęs ir lauke stebėti,kad per nosiuką kvėpuotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OKSIK. @ 2008 03 12, 14:55)

Man gydytoja sake, kad jeigu nera temperaturos, vaika butina vesti i lauka, nes gryname ore vaikas lengviau kvepuoja ir greiciau pasveiks.
Kiek dienu naudojat vibrocili? Siaip ji galima naudoti tik 3 dienas, poto prie jo priprantama ir nebuna poveikio.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2008 03 12, 17:02)
Man gydytoja sake, kad jeigu nera temperaturos, vaika butina vesti i lauka, nes gryname ore vaikas lengviau kvepuoja ir greiciau pasveiks.
Kiek dienu naudojat vibrocili? Siaip ji galima naudoti tik 3 dienas, poto prie jo priprantama ir nebuna poveikio.

Vibrocilio naudojam antra diena po lašiuką į kiekvieną nosies landą trys kartus dienoja.Aš irgi manau ,kad lauke vaikeliui kviepoti lengviau,bet šiandien toks oras,kad tikrai neverta eiti,geriau kada saulutė šviečia,nedriegna,drėgnas oras negerai . rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mirksiuke @ 2008 03 05, 20:09)
maža kainuoja 1500lt.didele kažkur apie 3000 atrodo doh.gif

doh.gif
Atsakyti