Įkraunama...
Įkraunama...

GUAM kosmetika

QUOTE(AstaM @ 2012 04 17, 18:24)
Merginos, patarkit, o kur jus ta GUAM kosmetiką perkat?
Radau, kad Vilniuje Basanavičiaus g. jų parduotuvė yra. Jų www. kainos eurais  g.gif

Domina aticeliulitinės kaukės.

ten ir perku, parduotuveje kainos litais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaM @ 2012 04 17, 16:24)
Radau, kad Vilniuje Basanavičiaus g. jų parduotuvė yra. Jų www. kainos eurais  g.gif

dar cia http://www.garbane.lt/index.php Guam kosmetika prekiauja, taciau kainu nelyginau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaM @ 2012 04 17, 17:24)

As ir Lenkijos per tarpininke atsisiunciau smile.gif Bet pirkau visa rinkini, tai zymiai pigiau gavosi smile.gif Jei pirkti tik kauke, tai ko gero panasiai kaip ir is ju saito gausis g.gif
Atsakyti
Nusipirkau saltaja linija kaukes ir zele/krema po kaukes naudoti ir siaip kasdien tepti.
Balandzio men. Basanaviciaus g. akcija - perkant kauke ir ta zele -20%. Gavosi 180 Lt.
Padariau ta pirmaja 3 dienu programa, tai galiu pasakyti, kad tikrai pastebimai veikia. Jau po pirmo karto matesi rezultatas tik nusiplovus ta purva.
Apimciu nematavau, bet slaunys pastebimai stangresnes ir lygesne oda.
Atsakyti
QUOTE(AstaM @ 2012 04 23, 21:47)
Nusipirkau saltaja linija kaukes ir zele/krema po kaukes naudoti ir siaip kasdien tepti.
Balandzio men. Basanaviciaus g. akcija - perkant kauke ir ta zele -20%. Gavosi 180 Lt.
Padariau ta pirmaja 3 dienu programa, tai galiu pasakyti, kad tikrai pastebimai veikia. Jau po pirmo karto matesi rezultatas tik nusiplovus ta purva.
Apimciu nematavau, bet slaunys pastebimai stangresnes ir lygesne oda.

O koks kaukes kiekis buvo?
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukasg @ 2012 04 24, 14:54)
O koks kaukes kiekis buvo?

500g + zele 250g
Atsakyti
Ten tik vienos rusies yra 7 kg, tai vieno gaunasi 168 Lt (nuo kg sutaupoma 75 Lt bigsmile.gif ), nezinau gal pirkt uzsieny pigiau gautusi, kazkaip tik Lietuvoj ziurejau ax.gif
http://www.guam-balt...&id=38&show=156
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami. Ieškote kompanijos jungtis užsakymui Skelbimų lentoje.
Atsakyti
Mergaites, o keliem kartam Jums uztenka 05.kg kaukes ( saltoji formule). Man parduotuveje pasake kad 500g yra 5 proceduroms doh.gif tai cia labai mazai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta23 @ 2012 05 24, 10:32)
Mergaites, o keliem kartam Jums uztenka 05.kg kaukes ( saltoji formule). Man parduotuveje pasake kad 500g yra 5 proceduroms  doh.gif tai cia labai mazai sad.gif

man uzteko 7 proceduroms, ir sakyciau, kad teigiamam rezultatui pakako
Atsakyti
QUOTE(Liora @ 2012 05 24, 22:15)
man uzteko 7 proceduroms, ir sakyciau, kad teigiamam rezultatui pakako

nuvariau vakar i basanaviciaus g ir nusipirkau 1kg kaukes(saltoji formule) + gelis, drauge irgi pirko, tai padare mums 10% nuolaida ir mokejom po 265lt doh.gif tiek pinigu, as labai labai tikiuosi kad rezultatai bus teigiami, nes paskutini menesi intensyviai sportuoju, priziuriu maista ir dabar dar tas kaukes darysiu cool.gif
Atsakyti
Man 0,5 kg kaukes saltoji formule uzteko tik 4 kartam verysad.gif gal as tiesiog per stora sluoksni uztepiau g.gif (pilvo netepiau) bet poveikis tai matesi iskart - oda stangresne pasidare thumbup.gif
Atsakyti