QUOTE(Nerytė @ 2009 12 14, 16:52)

aciu
rekia mazdaug 0,5 - 0,7 kg... tik nepridek per daug, nes jau zinau nuo ko jie raukslejasi - nuo per didelio miltu kiekio!
dek normomis ir leisk miltams isbrinkti
sekmes jei kepsi
nesulaukiau atsakymo, jau buvau pradėjus visą procesą tešlos...bet labai atsargiai, labai kruopščiai ir man pavyko pagaminti tikrai superinę tešlą
panašiai ir sudėjau miltų nuo 500gr iki 700gr. nes turejau tą mažuliuką poką miltų, tai visų nesunaudojau, liko kokia stiklinė.
QUOTE(giedre_giee @ 2009 12 14, 17:09)
aš irgi noriu kepti nerytes meduoliukus. bet niekur neradau pirkti kardamono. gal žinot kur galima būtų jo rasti?
Aš naudojau Dr. Oetger žolelių prieskoniai meduoliui ir karštam vynui. Jo sudėtis: cukrus, kvapieji pipirai, gvazdikėliai, kalendra, cinamonas, muskato riešutas, mairūnai, paprika, garstyčios i rlauro lapai. Mišinio sudėtis kiek didesnė ir neyprasta kiek gal meduoliui, bet ištiesų superinio skonio gavos meduoliukai.
Pirkau tą mišinį RIMI parduotuvėje.
p.s. Ieškau fotoaparato laido, iškrausiu ir parodysiu kokių šedevrų prigaminau. Tik šiandien jau neber ūpo juos papuošt...Bandysiu ryt ryte, mažiau personų bus namie reikalaujančių dėmesio