Įkraunama...
Įkraunama...

Juka

QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2011 01 11, 20:39)
Jukoms rinka, faktas palme mat lepi o beto gal zmogenas ir supyle ne 50gr lotuliukas.gif
Papildyta:
Norejau pasakyt, kad tinka, ne ta raide paspaudziau blush2.gif

bet tai ne vien degtine laistyti reikia? Dar ir vandens "pachmielui"? lotuliukas.gif
Atsakyti
mano juka 2 m aukščio, labai graži buvo iki šios, o dabar galiu kasdien po 2 lapus nuskinti ir numesti... Gelsta apatiniai tiktai...Jau gaila, negaliu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Na siaip pasiuliau pati pigiausia varianta ir beje pati paprasciausia, kaip galima ataugint naujus uglius ant stiebo greiciau. O juk kieikviena daro taip kaip atrodo geriau................ mirksiukas.gif
Papildyta:
O tas 50 gr karta i savaitele, pries tai palaiscius vandenuku
Atsakyti
sveikos,
gal kuri man galite paaiskinti kodel mano jukai staigiai pradejo apatiniai labai dziuti blink.gif kas negerai?laistau po nedaug 1karta per savaite
Atsakyti
O tas 50 gr karta i savaitele, pries tai palaiscius vandenuku
[/quote]

taip auginant geles per baliu ir lapus augalui nugrauzt gali pritrukus degtinelei lotuliukas.gif
Pirma karta girdziu apie toki gaivinimo buda. O dar kas taip yra gaivine?
As gelsbsciu taip, jei augalas didelis ir pradeda linkti stiebas, paramstau o po kiek laiko atsigauna. Tik neneskit jukos ant tiesiogiu saules spinduliu. Mano buvo taip nudegus ,kad visa plika liko. Bet po pusmecio atsiaugino lapus.
Atsakyti
Šiandien pagirdžiau draceną alc.gif Lauksiu pagirių sindromo lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano Juka taip pat pradejo mesti apatinisu lapus. Pries pora savaiciu nuskyniau puokste sauuoliu, dabar vel vakar keleta nuskyniau. Dieve, kaip gaila... Gal nupjauti ja jau laikas ir auginti nauja? Bet labai bijau, ar pasitiesina? ar tikrai isdygsta nauji? Turiu balkona. Gal geguzes menesi jau reikes isnest pasilepinti saulyte.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingelikei @ 2011 02 15, 10:24)
Mano Juka taip pat pradejo mesti apatinisu lapus. Pries pora savaiciu nuskyniau puokste sauuoliu, dabar vel vakar keleta nuskyniau. Dieve, kaip gaila... Gal nupjauti ja jau laikas ir auginti nauja? Bet labai bijau, ar pasitiesina? ar tikrai isdygsta nauji? Turiu balkona. Gal geguzes menesi jau reikes isnest pasilepinti saulyte.... verysad.gif

Maniskei tas pats vyksta, bet galvoju gal todel, kad ant saldytuvo pastatyta stovi? ka? g.gif gal per salta? ar cia saules truksta vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2011 02 15, 11:22)
Maniskei tas pats vyksta, bet galvoju gal todel, kad ant saldytuvo pastatyta stovi? ka?  g.gif gal per salta? ar cia saules truksta vadinasi?

cia taip turi buti as irgi 2 saujas nuskyniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2011 02 15, 13:24)
cia taip turi buti as irgi 2 saujas nuskyniau  smile.gif

Bet kazkaip pirmus metus sitaip, bijau, kad visai nupliks smile.gif
Atsakyti
SVEIKOS , mano juka leidzia naujus lapelius, bet senieji raitosi g.gif
Atsakyti
pastaciau ant lango, gal sviesos jai maza blush2.gif
Atsakyti