QUOTE(linarija @ 2010 01 13, 10:47)
O jums pabalina jie veiduką

Aš turiu beige, knieti išbandyt ir mythic, tik skaičiau, kad jie pabalina, tai kažin ar toks efektas man patiktų

O turimųjų beige atspalvis man tiesiog idealus, jie man švelniai parudina veiduką

Nors pripažinsiu nepamilau jų iš pirmo žvilgsnio

Kažkaip reikėjo priprast man prie tų blizgučių

O dabar nebeįsivaizduoju be jų makiažo užbaigimo.
Meteoritams naudoju TBS face and body šepetėlį, atrodo gražiai dengia, bet tepant nubyra ir ant rūbų

Nors ir nukratau šepetėlį, bet tada gal per mažai

Bet man toks jausmas jei kratyčiau daugiau ant jo neliktų visai meteoritų

Ar jums taip nebūna?
Priklauso nuo to kiek tepu, jei daugiau, tai pabalina, bet kai daugiau, tai ir gražiau, daugiau švytėjimo

Jie labai gerai jei pudros atspalvis kiek per tamsus, lengva ji pakoreguot, kad natūraliau atrodytų. Aš šiuo metu nevaikštau į soliariumą, tai net nežinau ar jie man tiktų, jei būčiau labai ruda, bet manyčiau, jog saikingai naudojant ir ant įrudusio veiduko gražiai atrodytų
Labai noriu išbandyti Beige, bet esu nusipirkusi naujuosius Perles Imperiales,tai Beige pirkimą kuriam laikui atidėsiu
Aš taip pat be meteoritų nebeįsivaizduoju makiažo pabaigos, labai gerai užfiksuoja makiažą, aš saugiai jaučiuos juos pasitepus, kad nieks niekur nenubėgs, kad gražiai atrodys. Apskritai esu giliai įsimylėjus meteoritus, tikiuos, kad laikui bėgant nusipirksiu visų rūšių, na bent jau daugelio
Kad man kažkaip nebyra jie, gal per daug pakabinat?
P.S. Aš taip pat iš pirmo žvilgsnio Mythic neįsimylėjau, tik pabandžius galvojau, kad kažkokia nesamonė, nieko jie ypatingo nedaro, bet kai antrąsyk juos pabandžiau, daugiau užsitepiau, tada jau taiiiip, pamilau
Tai, kas skirta mums - niekada nebus atimta, o to, kas neskirta - niekada negausime visam laikui..