Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

na isbandziau kristianoje ir zinot-niekuo jie man nepatiko, oda svelnesne tik kur tepta, blizga tik is l.arti, na tikrai nera tokio efekto kokio tikejausi g.gif reiks kazko svytincio is kitur ieskotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 01 13, 01:07)
na isbandziau kristianoje ir zinot-niekuo jie man nepatiko, oda svelnesne tik kur tepta, blizga tik is l.arti, na tikrai nera tokio efekto kokio tikejausi  g.gif  reiks kazko svytincio is kitur ieskotis doh.gif

O būtent kuriuos bandėte? mirksiukas.gif Na daugelis meteoritų ir duoda vidinį, ne išorinį švytėjimą, bet naujieji Perles Imperiales yra pakankamai blizgūs, blizga ne tik iš labai arti (bent man) rolleyes.gif

Aš pati kasdien naudoju mythic ir tik ant krempudros, nes jei grynai ant veido naudojant, tai bent man jokio efekto nesuteikia. Jais lengva pakoreguot makiažo pagrindo spalvą jei per tamsi, taip pat gerai užfiksuoja makiažą. O ir šiaip meteoritai nuostabus dalykas manau daugeliui, tik reikia atrast sau priimtiną būdą kaip juos naudoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 13 sausio 2010 - 00:29
nebuvo parasyta kokie lotuliukas.gif bet jau pazinau pati, kur kurie-bandziau mythic ir beige mirksiukas.gif
pasitaiysiu-ne ant pudros tepiau meteorus, sakot gali but, kad del to ir rezultato nemaciau? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etamo21: 13 sausio 2010 - 03:03
QUOTE(etamo21 @ 2010 01 13, 04:01)
nebuvo parasyta kokie  lotuliukas.gif  bet jau pazinau pati, kur kurie-bandziau mythic ir beige  mirksiukas.gif
pasitaiysiu-ne ant pudros tepiau meteorus, sakot gali but, kad del to ir rezultato nemaciau? g.gif

prisimenu savo pirmus meteoritus turejau mythic buvau jais nusivilus nes nieko nemaciau, paskui pardaviau isigijau beige, sitie labai labai man patiko, be ju neiisivaizduoju makiazo pabaigos, aisku stebuklo neduoda, bet privalumu vistiek turi, sulygina veido spalva,mano oada riebi tai ne taip pradeda T zona blyzgeti, na ir siektiek svyti, kaip cia buvo pasakita "is vidaus".Dar noretciau isbandyti Pink bet kazkaip bijau ju jie tokie roziniai, o tie naujieji meteoritai nu nezinau man labai jau blyzgus pasirode ir mano riebiai odai manau butu papildomas blyzgejimas
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 01 13, 02:26)
Aš pati kasdien naudoju mythic ir tik ant krempudros, nes jei grynai ant veido naudojant, tai bent man jokio efekto nesuteikia. Jais lengva pakoreguot makiažo pagrindo spalvą jei per tamsi, taip pat gerai užfiksuoja makiažą.

O jums pabalina jie veiduką g.gif Aš turiu beige, knieti išbandyt ir mythic, tik skaičiau, kad jie pabalina, tai kažin ar toks efektas man patiktų g.gif O turimųjų beige atspalvis man tiesiog idealus, jie man švelniai parudina veiduką wub.gif Nors pripažinsiu nepamilau jų iš pirmo žvilgsnio lotuliukas.gif Kažkaip reikėjo priprast man prie tų blizgučių blush2.gif O dabar nebeįsivaizduoju be jų makiažo užbaigimo. biggrin.gif wub.gif
Meteoritams naudoju TBS face and body šepetėlį, atrodo gražiai dengia, bet tepant nubyra ir ant rūbų doh.gif Nors ir nukratau šepetėlį, bet tada gal per mažai g.gif Bet man toks jausmas jei kratyčiau daugiau ant jo neliktų visai meteoritų blush2.gif Ar jums taip nebūna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 01 13, 04:01)
nebuvo parasyta kokie  lotuliukas.gif  bet jau pazinau pati, kur kurie-bandziau mythic ir beige  mirksiukas.gif

Na aš visus meteoritus tepu tik ant krempudros, tada viskas labai gražu, o jei tiesiai ant odos, visiškai jokio efekto nepastebiu. Gal todėl, kad mano oda sausa, turint riebesne oda galbūt gražiai ir tiesiai ant odos užtepti atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2010 01 13, 10:47)
O jums pabalina jie veiduką  g.gif Aš turiu beige, knieti išbandyt ir mythic, tik skaičiau, kad jie pabalina, tai kažin ar toks efektas man patiktų  g.gif O turimųjų beige atspalvis man tiesiog idealus, jie man švelniai parudina veiduką  wub.gif Nors pripažinsiu nepamilau jų iš pirmo žvilgsnio  lotuliukas.gif Kažkaip reikėjo priprast man prie tų blizgučių  blush2.gif O dabar nebeįsivaizduoju be jų makiažo užbaigimo.  biggrin.gif  wub.gif
Meteoritams naudoju TBS face and body šepetėlį, atrodo gražiai dengia, bet tepant nubyra ir ant rūbų doh.gif Nors ir nukratau šepetėlį, bet tada gal per mažai  g.gif Bet man toks jausmas jei kratyčiau daugiau ant jo neliktų visai meteoritų  blush2.gif Ar jums taip nebūna?  g.gif

Priklauso nuo to kiek tepu, jei daugiau, tai pabalina, bet kai daugiau, tai ir gražiau, daugiau švytėjimo rolleyes.gif Jie labai gerai jei pudros atspalvis kiek per tamsus, lengva ji pakoreguot, kad natūraliau atrodytų. Aš šiuo metu nevaikštau į soliariumą, tai net nežinau ar jie man tiktų, jei būčiau labai ruda, bet manyčiau, jog saikingai naudojant ir ant įrudusio veiduko gražiai atrodytų wub.gif

Labai noriu išbandyti Beige, bet esu nusipirkusi naujuosius Perles Imperiales,tai Beige pirkimą kuriam laikui atidėsiu smile.gif

Aš taip pat be meteoritų nebeįsivaizduoju makiažo pabaigos, labai gerai užfiksuoja makiažą, aš saugiai jaučiuos juos pasitepus, kad nieks niekur nenubėgs, kad gražiai atrodys. Apskritai esu giliai įsimylėjus meteoritus, tikiuos, kad laikui bėgant nusipirksiu visų rūšių, na bent jau daugelio biggrin.gif

Kad man kažkaip nebyra jie, gal per daug pakabinat? g.gif rolleyes.gif

P.S. Aš taip pat iš pirmo žvilgsnio Mythic neįsimylėjau, tik pabandžius galvojau, kad kažkokia nesamonė, nieko jie ypatingo nedaro, bet kai antrąsyk juos pabandžiau, daugiau užsitepiau, tada jau taiiiip, pamilau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 13 sausio 2010 - 12:00
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 01 13, 13:59)
Kad man kažkaip nebyra jie, gal per daug pakabinat?  g.gif  rolleyes.gif
pabandžiau, daugiau užsitepiau, tada jau taiiiip, pamilau  wub.gif

Hm... na, gal tada ir per daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2010 01 13, 13:35)
Hm... na, gal tada ir per daug  g.gif

Geriau ilgiau su jais pažaisti, negu, kad nubyra paskui dalis mirksiukas.gif
Atsakyti
buvau kuri laika visai pamirsus, koks grazus makiazas gaunasi meteoritu pagalba rolleyes.gif dabar ir vel laukiu beige spalvytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 01 14, 18:21)
buvau kuri laika visai pamirsus, koks grazus makiazas gaunasi meteoritu pagalba  rolleyes.gifwub.gif

pritariu 100proc. pabaigiau savo beige verysad.gif ir matau kad pasidarius makiaza man kazko truksta, man meteorai sulygindavo veido spalva, kazkoki gaivuma uzdedavo, nu vienu zodziu truksta man ju, tad manau geritu laiku teks man juos isigyti, dabar svarstau turbut geriau vistik visa pakuote isigyti o ne porcijomis
Atsakyti
ax.gif oriflame kazkada rutuline pudra buvo visai nebloga, idomu ar dabar tokia pati
Atsakyti