QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 25, 11:06)
Ar kas nors esate turėję:
Guerlain Imperiale Holiday Collection 2009 meteoritus?
buvo atsiliepimų tikrai, jie atsirado spalį (?), bet mažai kam patiko

ir pirkusių buvo tik kelios
QUOTE(zhyi @ 2010 02 25, 17:19)
O mythic meteoritai suteikia kiek nors svytejimo?
Esu sviesaus veido, bet visada pasirudinu. Tai kuriuos meteoritus geriau pirkti mythic ar beige?
Noreciau kad nepadarytu veido dar labiau raudono ir balto, o kad butu spindintis ir siek tiek parudintas.
visada buvau i galva isikalsui, kad pirksiu butent mythic, bet dabar kaip ir beige isinorejau
tada beige
QUOTE(axioma @ 2010 02 25, 19:16)
aš turiu Pearly white meteoritus senesnio leidimo ir esu jais labai patenkinta

oda mano šviesi, į geltonumą. šie meteoritai mano patys mylimiausi, naudojant saikingai gražiai "pašviežina" veidą, nenubalina, blizgėjimo įkyraus neduoda ir tikrai jie ne "kreida".
turėjau ir aš. Nebalina taip baisiai kaip gali atrodyti, bet blizga labiau už Mythic. Bet mažiau už Gold temptation ar midnight butterfly
QUOTE(Gervuoge @ 2010 02 25, 20:24)
man irgi labai labai reikia atsakymo. pasimeciau visai
noriu sveiko svytejimo ir atspalvio i rusvuma, lengvo idegio eekto. jokiu budu ne i ruzavuma ir ne i baltuma

patarkite, kuriu meteoritu ieskoti
ir gal galite parasyti uz kokia protinga kaina verta pirkti "puse porcijos" is super mamu ? kiek gramu sudaro puse porcijos?
jei norit rusvumo tai tik beige
visa porcija yra 33 g, tai pusė bus apie 16 g. Kainų visokių būna, priklauso parduoda su dežute, be jos, ar naudotus, ar ne ir kaip greitai parduoti nori
QUOTE(linarija @ 2010 02 25, 20:51)
Norėčiau ir mythic, bet skaičiau, kad pabalina, tai kažin ar man tiktų...
man asmeniškai bet kokie meteoritai prisitaiko prie veido, net jei Mythic'ai pradžioj nubalina, vėliau spalva susivienodina ir veido oda atrodo tiesiog gražiai
aš kartojau ir kartosiu, negailėdamos juos tepkit ant veido. Kuo daugiau kartų perbraukiu, tuo man gražiau veido oda atrodo

man visad atrodė, kad tos, kurios nemato efekto perbraukia kelis kartus ir nori pamatyt rezultatą