Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

QUOTE(Sulima_ma @ 2010 02 12, 11:48)
idomu kaip jie ant veido ziurisi, nes foto tai balti balti atrodo  g.gif

Cia pasiskaitykite 4u.gif
Atsakyti
Ar kas nors esate turėję:
Guerlain Imperiale Holiday Collection 2009 meteoritus?
user posted image

Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 25, 11:06)

Yra nemažai šioj temoj komentarų apie juos smile.gif
Atsakyti
O mythic meteoritai suteikia kiek nors svytejimo?
Esu sviesaus veido, bet visada pasirudinu. Tai kuriuos meteoritus geriau pirkti mythic ar beige? Noreciau kad nepadarytu veido dar labiau raudono ir balto, o kad butu spindintis ir siek tiek parudintas.
visada buvau i galva isikalsui, kad pirksiu butent mythic, bet dabar kaip ir beige isinorejau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2010 02 12, 11:48)
idomu kaip jie ant veido ziurisi, nes foto tai balti balti atrodo  g.gif

aš turiu Pearly white meteoritus senesnio leidimo ir esu jais labai patenkinta smile.gif oda mano šviesi, į geltonumą. šie meteoritai mano patys mylimiausi, naudojant saikingai gražiai "pašviežina" veidą, nenubalina, blizgėjimo įkyraus neduoda ir tikrai jie ne "kreida".

esu turėjusi mythic, beige, praėjusios vasaros presuotus, golden tempt. rutuliukus, dviejų praėjusių kalėdų meteoritus taip pat, pasilikau galiausiai tik jau minėtuosius pearly white'us . čia surašiau ką išbandžiusi ne tam, kad pasigirčiau biggrin.gif bet tam, kad kurios skaito susidarytų aškesnę (?) nuomonę apie aptariamą produktą, nes įtariu, kad kartais merginos pirmą kartą nusiperka kokią nors priemonę ir alpsta kokia ji nuostabi, nors jei palygintų su kitų firmų analogiškais produktais tai ne tokia ji puiki galiausiai atrodytų. nežinau ar aškiai aš čia išdėsčiau mintį, bet man pačiai norėtųsi, kai kai panos aprašinėja produktus tai tuo pačiu parašytų ir savo patirtį toje srityje. na tarkime: "nusipirkau Dior nude skystą pudrą, nuostabus tepalas. skystą pudrą naudoju pirmą kartą biggrin.gif " 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 02 25, 18:19)
Esu sviesaus veido, bet visada pasirudinu. Tai kuriuos meteoritus geriau pirkti mythic ar beige? Noreciau kad nepadarytu veido dar labiau raudono ir balto, o kad butu spindintis ir siek tiek parudintas.
visada buvau i galva isikalsui, kad pirksiu butent mythic, bet dabar kaip ir beige isinorejau  mastau.gif

man irgi labai labai reikia atsakymo. pasimeciau visai blush2.gif doh.gif
noriu sveiko svytejimo ir atspalvio i rusvuma, lengvo idegio eekto. jokiu budu ne i ruzavuma ir ne i baltuma 4u.gif patarkite, kuriu meteoritu ieskoti 4u.gif

ir gal galite parasyti uz kokia protinga kaina verta pirkti "puse porcijos" is super mamu ? kiek gramu sudaro puse porcijos? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 02 25, 19:19)
visada buvau i galva isikalsui, kad pirksiu butent mythic, bet dabar kaip ir beige isinorejau  mastau.gif

Mano oda taip pat šviesi, man beige atspalvis puikiai tinka, gražiai parudina veidą.
Norėčiau ir mythic, bet skaičiau, kad pabalina, tai kažin ar man tiktų...
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2010 02 25, 20:24)
man irgi labai labai reikia atsakymo. pasimeciau visai  blush2.gif  doh.gif
noriu sveiko svytejimo ir atspalvio i rusvuma, lengvo idegio eekto. jokiu budu ne i ruzavuma ir ne i baltuma  4u.gif patarkite, kuriu meteoritu ieskoti  4u.gif

ir gal galite parasyti uz kokia protinga kaina verta pirkti "puse porcijos" is super mamu ? kiek gramu sudaro puse porcijos?  doh.gif

Sunku pasakyti už kokią kainą verta pirkti nežinant apie kokius meteoritus konkrečiai kalbate. Svoris priklauso nuo meteoritų "rūšies" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mo(ni)ka: 25 vasario 2010 - 22:04
QUOTE(Gervuoge @ 2010 02 25, 22:24)
noriu sveiko svytejimo ir atspalvio i rusvuma, lengvo idegio eekto. jokiu budu ne i ruzavuma ir ne i baltuma  4u.gif patarkite, kuriu meteoritu ieskoti  4u.gif

ir gal galite parasyti uz kokia protinga kaina verta pirkti "puse porcijos" is super mamu ? kiek gramu sudaro puse porcijos?  doh.gif

Meteoritų kaina priklauso nuo jų rūšies.
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2010 02 25, 20:16)
aš turiu Pearly white meteoritus senesnio leidimo ir esu jais labai patenkinta smile.gif oda mano šviesi, į geltonumą. šie meteoritai mano patys mylimiausi, naudojant saikingai gražiai "pašviežina" veidą, nenubalina, blizgėjimo įkyraus neduoda  ir tikrai jie ne "kreida".

Na tie pernai pavasario azijiniai meteoritai nebuvo tokie kaip siemetiniai - sie jau visai balti. Manau, kad balins tikrai....

QUOTE(Gervuoge @ 2010 02 25, 21:24)

As sakyciau jums puikiai tiktu 'beige' arba 'midnight butterfly'.

O del kainos, tai priklausys nuo to, kokiu norit - jei kazka is limituotu, tai gali but brangiau, nes daugeli jau sunku surast pardavime. Tie 3 pagrindiniai Kristianoj po 159Lt berods, tai galit orientuotis kiek puse gali kainuot. Beje, 'midnight butterfly' vieninteliai, kuriu yra 60g (kitu po 33g) ir jie apie 200Lt kainavo, tai jie turetu but brangesni. Na bet viskas nuo pardavejos priklausys, jei perkat puse porcijos... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 25, 11:06)
user posted image

buvo atsiliepimų tikrai, jie atsirado spalį (?), bet mažai kam patiko ax.gif ir pirkusių buvo tik kelios
QUOTE(zhyi @ 2010 02 25, 17:19)

tada beige ax.gif

QUOTE(axioma @ 2010 02 25, 19:16)
aš turiu Pearly white meteoritus senesnio leidimo ir esu jais labai patenkinta smile.gif oda mano šviesi, į geltonumą. šie meteoritai mano patys mylimiausi, naudojant saikingai gražiai "pašviežina" veidą, nenubalina, blizgėjimo įkyraus neduoda  ir tikrai jie ne "kreida".

turėjau ir aš. Nebalina taip baisiai kaip gali atrodyti, bet blizga labiau už Mythic. Bet mažiau už Gold temptation ar midnight butterfly smile.gif

QUOTE(Gervuoge @ 2010 02 25, 20:24)

jei norit rusvumo tai tik beige smile.gif
visa porcija yra 33 g, tai pusė bus apie 16 g. Kainų visokių būna, priklauso parduoda su dežute, be jos, ar naudotus, ar ne ir kaip greitai parduoti nori biggrin.gif
QUOTE(linarija @ 2010 02 25, 20:51)
Norėčiau ir mythic, bet skaičiau, kad pabalina, tai kažin ar man tiktų...

man asmeniškai bet kokie meteoritai prisitaiko prie veido, net jei Mythic'ai pradžioj nubalina, vėliau spalva susivienodina ir veido oda atrodo tiesiog gražiai wub.gif

aš kartojau ir kartosiu, negailėdamos juos tepkit ant veido. Kuo daugiau kartų perbraukiu, tuo man gražiau veido oda atrodo rolleyes.gif man visad atrodė, kad tos, kurios nemato efekto perbraukia kelis kartus ir nori pamatyt rezultatą schmoll.gif
Atsakyti
Gal padėsiu toms, kas blaškosi tarp mythic ir biege .... Aš kaip šviesiaodė irgi blaškiausi tarp mythic ir biege - su mythic jau visi jau klausinėdavo ar gerai jaučiuosi, o biege per šiltas atspalvis ant mano odos ir nenatūraliai atrodė - matėsi, kad kažkokia spalva dėta, kol galiausiai pusę biege sumaišiau su visu mythic - ir gavosi idealus variantas thumbup.gif
Atsakyti