Mes rudas dėmeles ant pilvuko pamatėm prieš porą savaičių. Tai beveik penkių mėnesių.
Mums beveik 3 men.o apgamu nematyti .
[FONT=Geneva]As pastebejau 5men.mergytei ant uzpakaliuko pirmaji apgama.
Mano vyresnysis gimė su apgamėliu ant šlaunytės, o dabar nuolat jų padaugėja po vasaros. Na o o pas mažąjį kol kas nėra nė vieno apgamuko.
QUOTE(evelidu @ 2005 11 05, 12:59)
Norėjau paklausti, gal kas žino kada pas mažylius atsiranda apgamai? Pas mano mažylę jau nuo trečio mėnėsio ant veido, prie akies pastebėjau tamsų taškiuką. Galvojom,kad tai spuogas, bet jis iki šiol nepraėjo
, o dabar mums jau 5 mėn. Ar tai gali būti apgamas ?

Mums jau 1m.ir 4mėnesiai ( uh, kaip laikas greit bėga

5 mėn. atsirado ant kojytės
Sveikutės.
Mano dukriukui
5 mėn. 11d. ir nėra nė vieno apgamėlio. Kas dieną apžiūriu visą kūnelį, bet tikrai dar nė vieno rudo taškelio neradau.
Mano dukriukui

man sitema ypatingai aktuali, nes as turiu labai dideliu problemu su apgamais, dayg yra isoperuoti, daug nervu turejau
dukryte gime su 1 apgamu galvytej kaip ir pas teveli
, daugiau pakolkas nera
tikiuosi, kad daug ir neatsiras
, nes pas mane, tai koki 500
, vien ant rankos kazkada vyras priskaiciavo 100, bet cia su paklaida

dukryte gime su 1 apgamu galvytej kaip ir pas teveli

tikiuosi, kad daug ir neatsiras

musu berniukas gime su demele ant pirsciuko rankos, po gimimo antra diena pamaciau, galvojau, kad nuteptas nuo ko nors, pavaliau, bet paliko.
O dabar ta deme panaseja i apgama, bet tokia negera vieta, desines rankos rodomasis pirstas

mano sunelis gime su apgamu ant kojytes,dabar yra ir daugiau,bet dar neryskios.O pirma apgamele tai ryskesne ir didesne man tai grazu