Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pas mažylius atsiranda apgamai?

Mes rudas dėmeles ant pilvuko pamatėm prieš porą savaičių. Tai beveik penkių mėnesių.
Atsakyti
Mums beveik 3 men.o apgamu nematyti .
Atsakyti
[FONT=Geneva]As pastebejau 5men.mergytei ant uzpakaliuko pirmaji apgama.
Atsakyti
Mums jau 8 mėnesiai, pastebėjau, kad Miglė turi ant nugarytės bent jau kol kas nedidelį apgamėlį. Manau, kad jis atsirado kažkur prieš mėnesį. Daugiau apgamėlių nematyti.
Atsakyti
Pas mus irgi anksti atsirado apgamelis ant uzpakaliuko,labai grazu! bigsmile.gif Dabar maziukas juodas taskiukas ant kakliuko atsirado,1,2men. thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyresnysis gimė su apgamėliu ant šlaunytės, o dabar nuolat jų padaugėja po vasaros. Na o o pas mažąjį kol kas nėra nė vieno apgamuko.
Atsakyti
QUOTE(evelidu @ 2005 11 05, 12:59)
Norėjau paklausti, gal kas žino kada pas mažylius atsiranda apgamai? Pas mano mažylę jau nuo trečio mėnėsio ant veido, prie akies pastebėjau tamsų taškiuką. Galvojom,kad tai spuogas, bet jis iki šiol nepraėjo  schmoll.gif , o dabar mums jau 5 mėn. Ar tai gali būti apgamas ?

Mums jau 1m.ir 4mėnesiai ( uh, kaip laikas greit bėga blink.gif ), tai tas tamsus taškiukas kažkur dingo smile.gif Matyt ne apgamas tai buvo.
Atsakyti
5 mėn. atsirado ant kojytės
Atsakyti
Sveikutės.
Mano dukriukui flirt.gif 5 mėn. 11d. ir nėra nė vieno apgamėlio. Kas dieną apžiūriu visą kūnelį, bet tikrai dar nė vieno rudo taškelio neradau.
Atsakyti
man sitema ypatingai aktuali, nes as turiu labai dideliu problemu su apgamais, dayg yra isoperuoti, daug nervu turejau doh.gif
dukryte gime su 1 apgamu galvytej kaip ir pas teveli ax.gif , daugiau pakolkas nera
tikiuosi, kad daug ir neatsiras doh.gif , nes pas mane, tai koki 500 doh.gif, vien ant rankos kazkada vyras priskaiciavo 100, bet cia su paklaida g.gif
Atsakyti
musu berniukas gime su demele ant pirsciuko rankos, po gimimo antra diena pamaciau, galvojau, kad nuteptas nuo ko nors, pavaliau, bet paliko. biggrin.gif O dabar ta deme panaseja i apgama, bet tokia negera vieta, desines rankos rodomasis pirstas bigsmile.gif
Atsakyti

mano sunelis gime su apgamu ant kojytes,dabar yra ir daugiau,bet dar neryskios.O pirma apgamele tai ryskesne ir didesne man tai grazu wub.gif
Atsakyti