Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pas mažylius atsiranda apgamai?

QUOTE(koposs @ 2007 02 09, 17:05)
mano sunelis gime su apgamu ant kojytes,dabar yra ir daugiau,bet dar neryskios.O pirma apgamele tai ryskesne ir didesne man tai grazu  wub.gif

Mūsų šeimoje apgamai jau perduodami iš kartis į kartą biggrin.gif Mes abi su seseria turime po neblogą apgamą ant kojos, ties čiurna (labai juokinga buvo, kai jis augo kartu su koja- nuo čiurnos oda "nusitempė" net iki blauzdos vidurio lotuliukas.gif ), o dabar ir mano abu velniau turi tokius pat charakteringus didelius apgamus ant blauzdų- tik vieno kairė, kito dešinė blauzdos papuoštos thumbup.gif Gerai, kad jie tokie gana šviesūs, linksmi biggrin.gif
Atsakyti
Manajai atsirado 10 menesiu apgamelis ant kojytes,net nustebau bigsmile.gif .Negalvojau,kad tiek anksti gali atsirasti g.gif
Atsakyti
Mano dukrytei atsirado 8-ių mėn ant nugarytės
Atsakyti
mano mergytei beveik 1,9 m ir neturi nė vieno apgamiuko
Atsakyti
Mano vyresnioji dukryte gime su abgamu ir pigmentine demele ant bluznies ir dabar atsirado dar keli abgamai,bet maziukai.Bet as manau, kad juos vistiek reikia labai stebeti ar jie nedideja,nes tai gali buti bligas zenklas. mirksiukas.gif
O maziausioji gime su raudona demele ant uzpakaliuko.
Atsakyti
maniskiuo 6men atsirado,pamaniua kad murzina,bet nenusiplove ryskejo ryskejo ir dabar normalus paprastas apgamiukas,labai grazus ant plastakos smile.gif
Atsakyti
mano sūneliui atsirado dvi apgamėlės 8 mėn ax.gif
Atsakyti
Mūsų didžioji apgamu neturejo iki metu, dabar turi ir apgamų, ir strazdanų wub.gif O mažiukė gimė su apgamu ant kojytės, daugiau kol kas neatsirado.
Atsakyti
Mano mažylei toks mažas apgamiukas ant veiduko atsirado kai buvo 3,5 mėn. kol kas daugiau nėra, bet čia tik kol kas, nes aš tai visa apgamuota
Atsakyti
o pas mano mazyle jau kokias 3 savaites ant uzpakaliuko yra tokia demele, bet nesuprantu ar ten apgamas formuojasi ar siaip kas. g.gif reikes butinai gydytojos pasiklausti. jai beveik 2 men. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryt99: 05 lapkričio 2007 - 17:12
Mano didžkis gimė su apgamėliu ant šlaunytės mirksiukas.gif , kaip aš sakau, pažymėtas biggrin.gif . Iš pradžių jis buvo mažytis, bet vaikui augant, ir apgamėlis augo. Dabar jis jau apie 5 mm skersmens.
O mažiui pirmasis apgamėlis atsirado 6 mėn irgi ant kojytės mirksiukas.gif .
Atsakyti
As pries savaite radau apgameli ant dukrytes keliuko wub.gif Is pradziu maniau, kad gal kazkas prilipe, bet kai nepavyko nuvalyti to mazycio taskelio, supratau, kad tai musu pirmasis apgamelis lotuliukas.gif
Atsakyti