Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pas mažylius atsiranda apgamai?

mano sunelis paveldejo ta nelemta daigta, kaip apgamus is manes doh.gif as ju turiu labai daug ant vienos kojos vien 40 virs apgamu (ir tikrai apgamu, nemaisykit su pigmentinem demem) o kiek ant kitos kojos ir ranku tai patyliu, ant krutines ir net galvoj doh.gif jau trys apgamai pasalinti,laukia dar dvieju salinimas
o mazylis gime be jokiu apgamu, bet pradejo rysketi, kai buvo 2 menesiuku ir dabar turi viena rysku ant desines slaunytes netoli uzpakaliuko ir du ant kaires slaunytes priekio, bet dar ne itin ryskus verysad.gif jau kaip nenorejau, kad si nesamone butu mano vaikiukui doh.gif
Atsakyti
Mano dukrytei pirmas apgamėlis atsirado 1m.1mėn. ant kakliuko.
Atsakyti
Jau senokai pastebėjau mažus rudus taškiukus ant mažiuko kojytės ir ant kakliuko.
Atsakyti
Mano vienas leliuka sturi apgamyte ant slaunyte tokia pat, kaip ir as ax.gif Jam isryskejo ji apie 1 men ax.gif
Atsakyti
O vat pas maniske kazkaip nei vieno apgamo nepastebejau... g.gif kazi cia normalu??? g.gif
Atsakyti
va ir as susimasciau g.gif maniskiui 8men, bet ne vieno apgamuko g.gif
Atsakyti
As irgi nepastebejau,kad turetu nors viena ax.gif ,siaip labai jau nesu tirinejus,gal reiks atidziau paziuret g.gif
Atsakyti
mano vaikas jau gime su apgameliu ax.gif o kiti atsarsti pradejo +-5 ktame menesyje
Atsakyti
mums beveik 9 menesiai ir nei vieno apgamelio nesimato
Atsakyti
o mes jau gimem su nemazu apgameliu ant rankytes rolleyes.gif
Atsakyti
O mums apie 6men. Pirma galvojau kad spogiukas smile.gif
Atsakyti
Mano Maziukei apgamas ant nugarytes atsirado kai buvo 4men.sake daktare stebeti ar nedideja,jei dides darys turbut tyrimus kazkokius.
Atsakyti