Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

mazyla, labai idomu kaip ten jum bus 4u.gif
o del tu papildu tai manau ju poveikis greiciausiai toks pat kaip ir mum vienaip ar kitaip stiprina organizma, todel galim padaryt daugiau...
Atsakyti
Na dabar tai juoksites, nuo pirmadienio gulames i raidos centra.
Atsakyti
QUOTE(mazzyla @ 2006 06 01, 16:30)

cia tai geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ot draugu turesim!!! thumbup.gif Kazkaip neitiketina!
Atsakyti
QUOTE(mazzyla @ 2006 06 01, 16:30)

na ir sutapimai biggrin.gif
tikiuosi jaunieji vyrukai priims mano panele i draugija mirksiukas.gif
butu labai malonu susipazinti, mazzyla 4u.gif
Atsakyti
o gal atsimenat kelinta valanda pirmadieni prisistatyti, nes is tos laimes pro ausis praleidau.
Atsakyti
QUOTE(mazzyla @ 2006 06 01, 19:19)
o gal atsimenat kelinta valanda pirmadieni prisistatyti, nes is tos laimes pro ausis praleidau.

mums sake, kad reikia atvykti 15.30
Atsakyti
Tai Jus matyt i dienos centra, o mes tai gyditis stacionariai, tai mums ryte, tik ar 8, ar 9 nepamenu, nieko pasiskambinsiu rytoj.
Mano kavalierius fanara isistate, tai lengvai atpazinsit bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ad23 kaip gerai butu, jog mus i viena palata paguldytu, mes po visko i namus , o jus ramiai sau miegotumet, kol mes is ryto i duris nepasibelstume
Atsakyti
QUOTE(Butybė @ 2006 06 01, 18:02)
na ir sutapimai  biggrin.gif
tikiuosi jaunieji vyrukai priims mano panele i draugija  mirksiukas.gif
butu labai malonu susipazinti, mazzyla  4u.gif

na tai dar tau klausimu kyla!Aisku priimsim ir susipazinsim visos... 4u.gif

QUOTE(mazzyla @ 2006 06 01, 19:19)

na mum tai sake but tarp9 ir 10

QUOTE(mazzyla @ 2006 06 01, 23:39)
Ad23 kaip gerai butu, jog mus i viena palata paguldytu, mes po visko i namus , o jus ramiai sau miegotumet, kol mes is ryto i duris nepasibelstume

aha butu faina, kazin galima pageidaut? g.gif kazkaip atrodo, kad nelabai...
Atsakyti
Na nepasakiau, mus turbut pazinsit is pliurpimo, na istisai jis pliurpia!
Atsakyti
Na pagaliau ir aš išdrįsiu pasipasakot taip pat turiu saulės vaikutį ,bet su tuo dar nesusitaikiau ir niekad nesusitaikysiu labai pykstu ant likimo kad taip galėjo vaikutį nuskriausti.Visi jį myli žinau kad bus begalo laimingas bet aš niekad nebūsiu laiminga ............ Apie antrą vaiką nė pagalvot nenoriu tas nėštumas būtų didžiausias košmaras na tai kas kad galima išsitirt,vistiek nepasitikiu daktarais.Labai norėčiau geriau susipažin su mamytėm,turinčiom šią problemą gal man lengviau būtų,nes aplinkiniai dar nežino,mūsų vystymosi raida pakolkas tik dabar tepradėjo trikti,tai jau prasidėjo visokie įtarinėjimai,o šiaip mažai sergam galiu suskaičiuot kelis kart dėl ligos buvom gal 4 kartusper 2 metus.Sėdėjom 6mėn ir savaitės,dži dži tetį nuo 8 mėn šaukė tik vaikščiojo 1metų ir 4mėn,aš taip pat labai jauna tai nežinojau kad tokius vaikus reik nuolat masažuot mankštint tai sužinojau kai jam buvo virš metų ir tai viską privačiai ir per pinigus,nes pas mus tokie vaikai yra atstumti gydytojai nelebai nori į juos dėmesį kraipt jokių patarimų nesulaukiau kaip tokį vaikutį augint,net reikėjo eit maldaut po gimimo kad kas prisirašytų,nes nė viena nenorėo siunčia viena pas kita.nORIU SUŽINOT KOKIA JŪSŲ LELIU RAIDA GAL turit el paštus labai prašau parašykit taip norėčiau pabaendraut mane labai slegia tai Mano el paštas lobis5@one.lt labai būčiau dėkinga norėčiau ir susitik jei būtų galimybė,nes jau baigią tas skausmas širdį išgraužt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2006 06 03, 19:27)
Na pagaliau ir aš išdrįsiu pasipasakot taip pat turiu saulės vaikutį ,bet su tuo  dar nesusitaikiau ir niekad nesusitaikysiu labai pykstu ant likimo kad taip galėjo vaikutį nuskriausti.Visi jį myli žinau kad bus begalo laimingas bet aš niekad nebūsiu laiminga ............ Apie antrą vaiką nė pagalvot nenoriu tas nėštumas būtų didžiausias košmaras na tai kas kad galima išsitirt,vistiek nepasitikiu daktarais.Labai norėčiau geriau susipažin su mamytėm,turinčiom šią problemą gal man lengviau būtų,nes aplinkiniai dar nežino,mūsų vystymosi raida pakolkas tik dabar tepradėjo trikti,tai jau prasidėjo visokie įtarinėjimai,o šiaip mažai sergam galiu suskaičiuot kelis kart dėl ligos buvom gal 4  kartusper 2 metus.Sėdėjom 6mėn ir savaitės,dži dži tetį nuo 8 mėn šaukė tik vaikščiojo 1metų ir 4mėn,aš taip pat labai jauna tai nežinojau kad tokius vaikus reik nuolat masažuot mankštint tai sužinojau kai jam buvo virš metų ir tai viską privačiai ir per pinigus,nes pas mus tokie vaikai yra atstumti gydytojai nelebai nori į juos dėmesį kraipt jokių patarimų nesulaukiau kaip tokį vaikutį augint,net reikėjo eit maldaut po gimimo kad kas prisirašytų,nes nė viena nenorėo siunčia viena pas kita.nORIU SUŽINOT KOKIA JŪSŲ LELIU RAIDA GAL turit el paštus labai prašau parašykit taip norėčiau pabaendraut mane labai slegia tai Mano el paštas lobis5@one.lt  labai būčiau dėkinga norėčiau ir susitik jei būtų galimybė,nes jau baigią tas skausmas širdį išgraužt verysad.gif

4u.gif labas, Kokenyte,
labai gerai tave suprantu, suprantu tavo skausma, nerima ir zinau, kad jokie paguodos zodziai tau nepades
dziaugiuosi, kad prisijungei prie musu. Sunkumo minute rasyk man i az, gal galesiu nors siek tiek palaikyti tave, o gal ir susitikti, jeigu bus tokia galimybe 4u.gif

Atsakyti