Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Na kai suradau šį forumą jau maniau kad man palengvėjo ir pavyks susitaikyti,bet šiandien susitikau pausseserę su jos mergaitę jei 4 metai tai skauda širdį negaliu ji tokia gudri linksma greita,tai gyriau jas ji apie Augustino nieko nežino tai sakė kad dar pora metelių ir maniškis toks bus,o aš bijau ir pagalvot koks jis bus tai taip liūdna,net neįsivaizduoju ar man kada išeis susitaikyt ar visą laik taip reiks kentėt.Jūs čia visokių gražių žodelių parašėt bet man nuo to nelengviau kaip rašė saulės mamytė apie Mamas angeliukus tai tada kyla klausimas kodėl būtent mes turim būt tie angeliukai,o kitiem juos skiria iš dangaus.Nu nesuprantu kaip reik nuslėpti skausmą kai esi tarp žmonių ir visi žavisi kokiu nors vaiku koks gražus protingas.Tuo momentu galėčiau į bžemę įlyst,kodėl ir mūsų vaikučiai negali būt lyginami su kitais kaip protingi stiprūs gražūs ir greit.Pribaiks kokią dienelę mane tas skausmas,nors ką gali žinot gal kada palengvės verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2006 06 07, 23:48)
Na kai suradau šį forumą jau maniau kad man palengvėjo ir  pavyks susitaikyti,bet šiandien susitikau pausseserę su jos mergaitę jei 4 metai tai skauda širdį negaliu ji tokia gudri linksma greita,tai gyriau jas ji apie Augustino nieko nežino tai sakė kad dar pora metelių ir maniškis toks bus,o aš bijau ir pagalvot koks jis bus tai taip liūdna,net neįsivaizduoju ar man kada išeis susitaikyt ar visą laik taip reiks kentėt.Jūs čia visokių gražių žodelių parašėt bet man nuo to nelengviau kaip rašė saulės mamytė apie Mamas angeliukus tai tada kyla klausimas kodėl būtent mes turim būt tie angeliukai,o kitiem juos skiria iš dangaus.Nu nesuprantu kaip reik nuslėpti skausmą kai esi tarp žmonių ir visi žavisi kokiu nors vaiku koks gražus protingas.Tuo momentu galėčiau į bžemę įlyst,kodėl ir mūsų vaikučiai negali būt lyginami su kitais kaip protingi stiprūs gražūs ir greit.Pribaiks kokią dienelę mane tas skausmas,nors ką gali žinot gal kada palengvės verysad.gif  verysad.gif

Kokenyte as tau parasiau laiskuti i emeila tik nezinau ar tu ji gavai?As parasiau tau visa savo mazylio istorija.As kuo puikiausiai tave suprantu,nes pati daug esu isgyvenusi,bet dabar jau susitaikiau su tuo.
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2006 06 07, 22:48)
Na kai suradau šį forumą jau maniau kad man palengvėjo ir  pavyks susitaikyti,bet šiandien susitikau pausseserę su jos mergaitę jei 4 metai tai skauda širdį negaliu ji tokia gudri linksma greita,tai gyriau jas ji apie Augustino nieko nežino tai sakė kad dar pora metelių ir maniškis toks bus,o aš bijau ir pagalvot koks jis bus tai taip liūdna,net neįsivaizduoju ar man kada išeis susitaikyt ar visą laik taip reiks kentėt.Jūs čia visokių gražių žodelių parašėt bet man nuo to nelengviau kaip rašė saulės mamytė apie Mamas angeliukus tai tada kyla klausimas kodėl būtent mes turim būt tie angeliukai,o kitiem juos skiria iš dangaus.Nu nesuprantu kaip reik nuslėpti skausmą kai esi tarp žmonių ir visi žavisi kokiu nors vaiku koks gražus protingas.Tuo momentu galėčiau į bžemę įlyst,kodėl ir mūsų vaikučiai negali būt lyginami su kitais kaip protingi stiprūs gražūs ir greit.Pribaiks kokią dienelę mane tas skausmas,nors ką gali žinot gal kada palengvės verysad.gif  verysad.gif

Kokenyte, net nezinau kaip tave paguosti 4u.gif
Va buvom mes vakar sutike su Augusteliu, ir, atvirai pasakysiu, man taip gera buvo po to sirdyje wub.gif galejome ramiai pakalbeti apie savo dziaugsmus ir bedeles, pasidziaugti musu mazyliu pasiekimais thumbup.gif
Kai mano mazoji gime, sale buvo dar viena saules mergyte, taciau mama tai slepe nuo savo artimuju, net nuo vyro ir as maciau kaip jai sunku...
Apie musu saules dukrele artimieji zino ir kartu su mumis dziaugiasi kaip ji auga bigsmile.gif
Tiesiog norejau pasakyti, kad negrauztum saves. Blogai bus tik tau paciai ir tavo mazyliui, o ir seimos nariams bus sunku su tavimi. Ir kalbek, jeigu kentesi viena savyje, tai aplinkiniai tikrai nezinos kaip tau sunku ir kuo tau padeti...
Atsakyti
Kokenyte, negi tavo mažylis neturi tokiu savybių, kurios būtų mielos ir išskirtinės. Atidžiau pažiūrėk ir pamatysi, kad tavo vaikelis yra taip pat išskirtinis. Na, gal nebus jis "proto bokštas", bet kitos savybės kompensuos tai. Mano vaikelis labai švelnus ir dėmesingas. Jei apkabina vieną, tai būtinai ir visus aplinkinius išglėbesčiuos. Kai man liūdna ar susigraudinu, pažiūri tokiom gerom apvaliom akelėm, taip gražiai nusišypso, kad visos liūdnos mintys išgaruoja. Nereikia lyginti su kitais vaikais, kas čia varžybos kokios? Gal ne viską darys taip greitai, kaip kiti vaikai, gal jam pagalvoti reikės. Viskas vyks kaip pas visus vaikus, tik lėčiau. 4u.gif
Pamatysi, praeis pora metelių ir taviškis ir lakstys, ir šnekės ir viskas bus gerai. 4u.gif
Papildyta:
O kaip mokslai raidos centre sekasi? Ką veikėt?
Atsakyti
mums mokslai puikiai biggrin.gif
po kiekvieno uzsiemimo Gretute "nuluzta" pareikalavusi papildomos porcijos pieno biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
siandien eisim pas logopede, gal si karta taip nepavargsim g.gif
Atsakyti
Nu barsiu tave Kokenyte, ar galima taip save grauzti. Varyk Tu tas mintis lauk, tegul turi kiti tuos sveikus vaikucius, tegu auga jie laimingi. Patikek aprims tas nerimas , jis niekada nedings, gal sugalvosi ir kita leliuka auginti.
Oi as irgi bliaudavau, o kam nuo to geriau, vyras ramina po to pagalvojau, o kodel jis turi raminti, ka jam lengviau, neskauda sirdies, o dar mane matyti verkiancia, dvigubas skausmas. Pradejau prisigalvoti darbu: siunu, mezgu, neriu ir t.t.
Atvaziuokit i raidos centre Vilniuje, susidursit akis i aki su Mamytem (butent is didziosios raides), kuriu vaikuciai is isvaizdos labai grazus ir atrodo sveiki, o net nevaiksto ir nekalba, juos nesioja ant kupros nes rankos nebeislaiko ir kaip pamatai ju dziaugsmo asaras, kai vaikas isleidzia nauja garsa, ar ideda kelis kastonus i indeli, va tada suprantu, kokia as laiminga, jog Mantas begioja, jau bando pats valgyti, pribega ir rodo, kad pabuciuociau. O Tu pagalvok, jei netektum savo sunelio po keliu dienu, ar Tau nesuspaustu sirdies. Tikiu, jog Tu ji myli, laikas apgydis Tavo zaizdele.
Jei bus labai sunku ir toliau, rasyk AZ, susiskambinsim.

Raidos centre, paskolino judanti sauksta, dabar mokysimes valgyti, kad sriubyte nepabegtu. Vaikutis auga vienas ir grupeje buna labai piktas nes visas demesys turi buti skirtas jam, jaucia konkurencija ir nieko nebedaro, nors sugeba daug daugiau nei parodo (laikas i darzeli).
Labai graziai bendraujam su Ad23 ir Augusteliu, jie vienoje palatoje su 4 menesiu saules berniuku. Kai nueinam i svecius noriu juos uzmaigyti, jos man sako, kad laikas apie kita 2.gif pagalvoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazzyla: 08 birželio 2006 - 13:32
QUOTE(mazzyla @ 2006 06 08, 14:28)
Nu barsiu tave Kokenyte, ar galima taip save grauzti. Varyk Tu tas mintis lauk, tegul turi kiti tuos sveikus vaikucius, tegu auga jie laimingi. Patikek aprims tas nerimas , jis niekada nedings, gal sugalvosi ir kita leliuka auginti.
Oi as irgi bliaudavau, o kam nuo to geriau, vyras ramina po to pagalvojau, o kodel jis turi raminti, ka jam lengviau,  neskauda sirdies, o dar mane matyti verkiancia, dvigubas skausmas. Pradejau prisigalvoti darbu: siunu, mezgu, neriu ir t.t.
Atvaziuokit i raidos centre Vilniuje, susidursit akis i aki su Mamytem (butent is didziosios raides), kuriu vaikuciai is isvaizdos labai grazus ir atrodo sveiki, o net nevaiksto ir nekalba, juos nesioja ant kupros nes rankos nebeislaiko ir kaip pamatai  ju dziaugsmo asaras, kai vaikas isleidzia nauja garsa, ar ideda kelis kastonus i indeli, va tada suprantu, kokia as laiminga, jog Mantas begioja, jau bando pats valgyti, pribega ir rodo, kad pabuciuociau. O Tu pagalvok, jei netektum savo sunelio po keliu dienu, ar Tau nesuspaustu sirdies. Tikiu, jog Tu ji myli, laikas apgydis Tavo zaizdele.
Jei bus labai sunku ir toliau, rasyk AZ, susiskambinsim.

Raidos centre, paskolino judanti sauksta, dabar mokysimes valgyti, kad sriubyte nepabegtu. Vaikutis auga vienas ir grupeje buna labai piktas nes visas demesys turi buti skirtas jam, jaucia konkurencija ir nieko nebedaro, nors sugeba daug daugiau nei parodo (laikas i darzeli).
Labai graziai bendraujam su Ad23 ir Augusteliu, jie vienoje palatoje su 4 menesiu saules berniuku. Kai nueinam i svecius noriu juos uzmaigyti, jos man sako, kad laikas apie kita  2.gif pagalvoti.

zinai, mazzyla, zaviuosi tavo stiprybe !
bandem siandien su Gretute jus aplankyt, bet , matyt, atejome per velai... ir ad23 su Augusteliu siandien buvo iseje pasivaikscioti ax.gif

siandien buvome grupiniame uzsiemime pas logopede biggrin.gif Mano merginai kaip atvipo apatine lupa uzsiemimo pradzioje, akys issiplete, taip iki pabaigos ir ir buvo issiziojus, net seile nutyso biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jai taip idomu buvo thumbup.gif
Atsakyti
Oi, kaip jums ten smagu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir mes norim mirksiukas.gif
Prašom perduoti nuo manes linkėjimus ad23
Atsakyti
QUOTE(laja @ 2006 06 07, 23:24)
Kokenyte, negi tavo mažylis neturi tokiu savybių, kurios būtų mielos ir išskirtinės. Atidžiau pažiūrėk ir pamatysi, kad tavo vaikelis yra taip pat išskirtinis. Na, gal nebus jis "proto bokštas", bet kitos savybės kompensuos tai. Mano vaikelis labai švelnus ir dėmesingas. Jei apkabina vieną, tai būtinai ir visus aplinkinius išglėbesčiuos. Kai man liūdna ar susigraudinu, pažiūri tokiom gerom apvaliom akelėm, taip gražiai nusišypso, kad visos liūdnos mintys išgaruoja. Nereikia lyginti su kitais vaikais, kas čia varžybos kokios? Gal ne viską darys taip greitai, kaip kiti vaikai, gal jam pagalvoti reikės. Viskas vyks kaip pas visus vaikus, tik lėčiau. 4u.gif
Pamatysi, praeis pora metelių ir taviškis ir lakstys, ir šnekės ir viskas bus gerai.  4u.gif
Papildyta:
O kaip mokslai raidos centre sekasi? Ką veikėt?

Na maniškis ir dabar laksto tik nešneka tu teisi ji turi savybių kurios pavergia širdį tai jo šypsena ir šiaip jis man labai gražus vaikas net daktarai sakė kad gražei atrodom į tėtį panašus.Kai jis šypsosi galėčiau atiduoti viską,kad tik visad laimingą matyčiau.Na aišku jūs irgi visos taip pat pasakytumėt dėkui kad mane palikot
Atsakyti
QUOTE(laja @ 2006 06 08, 17:51)
Oi, kaip jums ten smagu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Ir mes norim  mirksiukas.gif
Prašom perduoti nuo manes linkėjimus ad23

Butinai perduosim 4u.gif
Atsakyti
Nu kaip gaila , kad niekaip nepamatau Gretutes. Viskas savaitgali Mantas skirs panelei pasimatym1, ot grazu dar abu vilnieciai. Galetumem kasdien pasimatymus skirti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
Parasykit kada jums pirmadieni uzsiemimai ir mes Jau jus gaudysim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazzyla: 08 birželio 2006 - 22:13
QUOTE(mazzyla @ 2006 06 08, 23:07)
Nu kaip gaila , kad niekaip nepamatau Gretutes. Viskas savaitgali Mantas skirs panelei pasimatym1, ot grazu dar abu vilnieciai. Galetumem kasdien pasimatymus skirti biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif .
  Parasykit kada jums pirmadieni uzsiemimai ir mes Jau jus gaudysim.

bigsmile.gif mazoji panelyte priima kvietima mirksiukas.gif

parasiau i az
Atsakyti