Siandien po raidos centro vieno susitikimo su mama turincia 29 metu saules sunu truputi susinervavau. Ji atejusi pasakojo, kaip buvo tais tarybiniais laikais , kaip ju niekur neneoredavo priimti, kaip mums reikia susitaikyti ir t.t...
Nemegstu tokiu pokalbiu, kam sakyti kaip bus, jei sitie vaikai visi skirtingi ir ju lygis, bei pasiekimai skirtingi.
O va mano grybas pradejo sakyti ne, priestarauti jau seniai mokejo, taciau nesakydavo nieko, o dabar ko nepaklausiu, ar valgyti, ar miego nori jis griestai ne.
Kaip Jus visos laikotes, kazko tyla. Mes su Ad23 visa pusdieni lauke su leliais praleidom. Augustelis tai tikras vyras laikosi, neserga, o va Mantas sloga pasigavo.
Prieš pora metu mačiau vyriškį, einantį gatve per perėja. Elgesi keistokai, t.y. dėkojo, kad mašinos praleidžia
Tada, supratau, kad turi sindroma. Negalvoju apie ateitį, kaip bus taip. Ai, net nežinau ką ir berašyti. Visą laiką viliuosi, kad mano vaikas sugebės būti svarankiškas, nors šiek tiek. Bijau sutikti suaugusius, kad netektų nusivilti. Įdomu būtų sutikti jų mamas, bet bijau sutikti pavargusias ir beviltiškas akis. Aš dar negaliu susitaikyti, nenoriu. Auginu ir tikiu, kad viskas bus gerai.

Labas vakarelis, mamos,
as pazinojau Saules vaika. Prisimenu, kai jam buvo 18, man panasiai, pakviete sokiui per pusseseres vestuves, veliau pabuciavo ranka, palydejo pas mano pabroli. Anekdotai, bendravimas ir t.t. Visiskai normalus bendravimas. Beje, jis laimejes aukso medali neigaliuju olimpiadoje uz begima. Cia tik siaip paminejau, tik noriu pasakyti, kad su noru ir bendrom seimos pastangom galima viskas.
Mazzyla, linkejimai Mantukui nuo Tomuko. Gal neprisimenat, tik vienakart per bendrus uzsiemimus buvom. Maniskis dvimetinukas, sviesiaplaukis, nelabai bendraujantis
Veliau susirgom ir teko isvaziuoti is Raidos klinikos.
Mamukes, jei nesunku, gal galit pasiterauti, ar 8 palatoj Matukas su mama dar gyvena. Tomukas Matuko keleta knyguciu sudraske, busiu Vilniuj kita savaituke, noretusi nunesti, grazint. Nesitikejau, kad su greituke paryciais reiks isvaziuot.
as pazinojau Saules vaika. Prisimenu, kai jam buvo 18, man panasiai, pakviete sokiui per pusseseres vestuves, veliau pabuciavo ranka, palydejo pas mano pabroli. Anekdotai, bendravimas ir t.t. Visiskai normalus bendravimas. Beje, jis laimejes aukso medali neigaliuju olimpiadoje uz begima. Cia tik siaip paminejau, tik noriu pasakyti, kad su noru ir bendrom seimos pastangom galima viskas.
Mazzyla, linkejimai Mantukui nuo Tomuko. Gal neprisimenat, tik vienakart per bendrus uzsiemimus buvom. Maniskis dvimetinukas, sviesiaplaukis, nelabai bendraujantis

Mamukes, jei nesunku, gal galit pasiterauti, ar 8 palatoj Matukas su mama dar gyvena. Tomukas Matuko keleta knyguciu sudraske, busiu Vilniuj kita savaituke, noretusi nunesti, grazint. Nesitikejau, kad su greituke paryciais reiks isvaziuot.
sveiki gyve, mes jau namie
DAliukui dideliausi sveikinimai treciojo gimtadienio proga!Mes biskiuka paveluotai, bet gal nesupyksit!
Vyksta ten daugf kas, mankstos, logopedes uzsiemimai, ergoterapija, tai lietimas ivairiu pavirsiu, nes tai labai svarbu kalbos vystymuisi, dar muzika!ten mokina kur ka ir kaip masazuot i ka atkreipt demesi, ko labiausiai truksta maziuliui!
cia seniai buvo, bet pati nieko nepasakojai, kaip ten tas jusu discas?
na tai ka jum parodyt?
mes gi maziukai....
Jum tikrai patiem geriau nuvaziuot... Na bet jei noretumet tai galetume kai ka placiau papasakot...
taip ir turi but...Mano vyras tai pirmus uzsuemimus tai klykdavo, paskui jau i gala viskas gerai buvo ir visai patiko...
aciu uz linkejimus juos gavom!
paskaitai ir tikrai tave pabvart reikia!Na nereikia ziuret i kitus... as irgi kai matau sirdi skauda...Kai vaikai musu amziaus jau sedi, jau sako mama tete, bet paskui pagalvoju kaip mano mazylis bendrauja ir taip gera pasidaro.Kaip jis visiem juokiasi!..tu negerai darei, kad niekamn nesakai nieko, paskui ir skkaudina visi nepagalvoje. Man niekas nedrista nieko sakyt ir visi palaiko ir vaikiuka labai myli!Ir zinau, kad jie nuosirdus, kad jiem tikrai rupi, nes tokie dalykai vienija!Manyciau tu pati turetum visiem paimt ir pasakyt, tada bent tau ramiau butu!
Ir kaip mazulia sake, kad norint negalvot apie ateiti reikia galvot apie tai, ka tu gali padaryt siandien arba rytoj!reikiua nuvest i masaza, reikia ta padaryt ar ana!Nes galvojimas nieko nepakeis!tik tau ir maziuliui bus blogiau!
na va prisnekekejai
treciadieni nakti gi mes persisaldem!tai naktim vos kvepsi vaikas...
tai kankinames betraukdami snargliukus!Ta siluma matyt labai jau klastinga!
koks skirtumas kokios ju akys, zmones ir be to su pavargusiom akim vaiksto!svarbiausia, kad neissigastum pamacius save veidrodyje!Kad tavo akys zibetu ir ne del kitu, o del taves pacios!
Labas Matukas dar guli, bet jei neklystu juos snd paleis...Na galiu parasyt jiem ir paklaust!Jei kokia mazulia nepaklaus!
Beje Matukas ir Daliuka pazista!
issiaiskinom , kad jie kartu buvo sanatorijoj!
o pasaulis mazas!
Butybe kaip tu laikaisi?

DAliukui dideliausi sveikinimai treciojo gimtadienio proga!Mes biskiuka paveluotai, bet gal nesupyksit!

QUOTE(Kokenytė @ 2006 06 05, 08:14)
papasakokit man kas vyksta tam raidos centre mes nesam buvę ar ten mokina ar masažuoja jūsų sauliukus.Kaip su jais užsiimat ar mokinat ko lBi norėčiau sužinot
Vyksta ten daugf kas, mankstos, logopedes uzsiemimai, ergoterapija, tai lietimas ivairiu pavirsiu, nes tai labai svarbu kalbos vystymuisi, dar muzika!ten mokina kur ka ir kaip masazuot i ka atkreipt demesi, ko labiausiai truksta maziuliui!
QUOTE(mazzyla @ 2006 06 05, 19:20)
O rytoj vakare pasiimsiu Manto DISC ivertinima, kazkaip truputi bijau.
cia seniai buvo, bet pati nieko nepasakojai, kaip ten tas jusu discas?
QUOTE(laja @ 2006 06 07, 09:06)
Ad, turėsit parodyti ko išmokot
na tai ka jum parodyt?

QUOTE(Butybė @ 2006 06 08, 09:35)
mums mokslai puikiai
po kiekvieno uzsiemimo Gretute "nuluzta" pareikalavusi papildomos porcijos pieno
siandien eisim pas logopede, gal si karta taip nepavargsim
po kiekvieno uzsiemimo Gretute "nuluzta" pareikalavusi papildomos porcijos pieno
siandien eisim pas logopede, gal si karta taip nepavargsim
taip ir turi but...Mano vyras tai pirmus uzsuemimus tai klykdavo, paskui jau i gala viskas gerai buvo ir visai patiko...
QUOTE(laja @ 2006 06 08, 17:51)
aciu uz linkejimus juos gavom!

QUOTE(Kokenytė @ 2006 06 08, 22:51)
paskaitai ir tikrai tave pabvart reikia!Na nereikia ziuret i kitus... as irgi kai matau sirdi skauda...Kai vaikai musu amziaus jau sedi, jau sako mama tete, bet paskui pagalvoju kaip mano mazylis bendrauja ir taip gera pasidaro.Kaip jis visiem juokiasi!..tu negerai darei, kad niekamn nesakai nieko, paskui ir skkaudina visi nepagalvoje. Man niekas nedrista nieko sakyt ir visi palaiko ir vaikiuka labai myli!Ir zinau, kad jie nuosirdus, kad jiem tikrai rupi, nes tokie dalykai vienija!Manyciau tu pati turetum visiem paimt ir pasakyt, tada bent tau ramiau butu!
Ir kaip mazulia sake, kad norint negalvot apie ateiti reikia galvot apie tai, ka tu gali padaryt siandien arba rytoj!reikiua nuvest i masaza, reikia ta padaryt ar ana!Nes galvojimas nieko nepakeis!tik tau ir maziuliui bus blogiau!
QUOTE(mazzyla @ 2006 06 13, 21:37)
Augustelis tai tikras vyras laikosi, neserga, o va Mantas sloga pasigavo.
na va prisnekekejai

QUOTE(laja @ 2006 06 13, 21:58)
Prieš pora metu mačiau vyriškį, einantį gatve per perėja. Elgesi keistokai, t.y. dėkojo, kad mašinos praleidžia Tada, supratau, kad turi sindroma. Negalvoju apie ateitį, kaip bus taip. Ai, net nežinau ką ir berašyti. Visą laiką viliuosi, kad mano vaikas sugebės būti svarankiškas, nors šiek tiek. Bijau sutikti suaugusius, kad netektų nusivilti. Įdomu būtų sutikti jų mamas, bet bijau sutikti pavargusias ir beviltiškas akis. Aš dar negaliu susitaikyti, nenoriu. Auginu ir tikiu, kad viskas bus gerai.
koks skirtumas kokios ju akys, zmones ir be to su pavargusiom akim vaiksto!svarbiausia, kad neissigastum pamacius save veidrodyje!Kad tavo akys zibetu ir ne del kitu, o del taves pacios!
QUOTE(Pou @ 2006 06 14, 00:59)
Labas Matukas dar guli, bet jei neklystu juos snd paleis...Na galiu parasyt jiem ir paklaust!Jei kokia mazulia nepaklaus!
Beje Matukas ir Daliuka pazista!

Butybe kaip tu laikaisi?
Ad23 atejau siandien is ryto ir ir kazko truksta, Augustelio sysenos nera
. Mantui jau sloga baiginejasi. Jusu lovyte jau uzimta. Nedukas vakar nuo sesiu iki 5 ryto ismiegojo neatsikeles.
Del DISC tai poliklinikoje mane jau uzkniso, kai paskambinu tai kita ir kita savaite, dabar jau kitos pabaigoje sake pasiskambinti, o raidos centre psicholobe mane spaudzia, kad greiciau atnesciau, net geda
susitikti.
Oi kaip aciu Pou uz linkejimus, atsimenu jus. o kaip Jusu sveikatyte dabar, jau sveikuciai.
Matukas kita savaite tikrai bus, nes jam itvarelius kojytems atves is Kauno.
Mantas siandien pas psichologe zaide tik su indeliais ir lele.

Del DISC tai poliklinikoje mane jau uzkniso, kai paskambinu tai kita ir kita savaite, dabar jau kitos pabaigoje sake pasiskambinti, o raidos centre psicholobe mane spaudzia, kad greiciau atnesciau, net geda

Oi kaip aciu Pou uz linkejimus, atsimenu jus. o kaip Jusu sveikatyte dabar, jau sveikuciai.
QUOTE(laja @ 2006 06 16, 12:13)
Oi, Add, kaip smagu vel jus čia matyti
Ir aš užsinorėjau i Vilnių važiuoti, reiks skambinti ir registruotis. Matuko, neprisimenu, nors tu ka
Visai galva susisuko.

Ir aš užsinorėjau i Vilnių važiuoti, reiks skambinti ir registruotis. Matuko, neprisimenu, nors tu ka

Lipos menesi jie atostogauja, o veliau tai valio, pamatysi kaip ten faina, visos mamos dziaugiasi vaiku pasiekimais.
ad23 nesimato nufotkinus daineliu zodziu, tai as kita savaite nurasysiu ir atsiusiu Tau AZ.
QUOTE(mazzyla @ 2006 06 16, 13:10)
Ad23 atejau siandien is ryto ir ir kazko truksta, Augustelio sysenos nera
. Mantui jau sloga baiginejasi. Jusu lovyte jau uzimta. Nedukas vakar nuo sesiu iki 5 ryto ismiegojo neatsikeles.
susitikti.

Apie Neda rase mamyte jo!cia turbut musu deka, nes per mus praeita nakti miegojo...

O del sypsenos nezinau ka ddaryt, nes namie jam nelabai yra kam sypsotis!Tai tik paziuri ir issisiepia vaikas, na neszinau tikrai geriau kai daugiau zmoniu...
QUOTE(laja @ 2006 06 16, 13:13)
Oi, Add, kaip smagu vel jus čia matyti
Visai galva susisuko.

Tikrai zinok ten faina!Ir tikrai naudinga!
QUOTE(mazzyla @ 2006 06 16, 13:24)
Lipos menesi jie atostogauja, o veliau tai valio, pamatysi kaip ten faina, visos mamos dziaugiasi vaiku pasiekimais.
ad23 nesimato nufotkinus daineliu zodziu, tai as kita savaite nurasysiu ir atsiusiu Tau AZ.
Buciau zinojus buciau nusirasius!O gal tu pabandyk paklaust muzikes, gal ji tures atsisviest!
Sveikute, ad23 malonu tave girdeti
mes ketvirtadieni visa seima norejom tave ir Augusteli aplankyti, bet buvot jau isvyke...
Gyvenam neblogai, dar ne visai iki galo susitaikiau su musu nauja problema
, bet nusipirkau knyga "Kurcias vaikas seimoje" , tai truputeli sviesiau akyse darosi - reiks vel iskelti galva ir gyventi toliau ...
O su Mantuku taip ir nepavyksta susitikt. Viena syki i uzsemimus atejo irgi toks sviesiaplaukis saules berniukas. O linksmas, o judrus
. Jau galvojau, gal cia bus Mantukas, bet... Susipazinom su Haroldu
Na gydykites sloga ir linkejimai Augusteliui

mes ketvirtadieni visa seima norejom tave ir Augusteli aplankyti, bet buvot jau isvyke...

O su Mantuku taip ir nepavyksta susitikt. Viena syki i uzsemimus atejo irgi toks sviesiaplaukis saules berniukas. O linksmas, o judrus

QUOTE(Butybė @ 2006 06 16, 15:25)
Sveikute, ad23 malonu tave girdeti
, bet nusipirkau knyga "Kurcias vaikas seimoje" , tai truputeli sviesiau akyse darosi - reiks vel iskelti galva ir gyventi toliau ...
. Jau galvojau, gal cia bus Mantukas, bet... Susipazinom su Haroldu

mes labai atsiprasom

Oi, mergaitės, ačiū, reiks būtinai nulėkt, aplankyt, tikiuosi Matukui botulino injekcijos padėjo.
O maniškis, ačiū, pasveiko. Tik šiandien vėl žiūriu snargliuką tampo
Vis tie karščiai, greit suprakaituoja, pratraukia kur nors - tiek ir tereikia.
O šiaip gastritas baisus buvo, pakapojo blynų Raidos centre, tai viskas naktį lauk išlėkė. Ir temperatūra užkilo baisinė. O Santariškėse tik atvežus sako, kad Rotas bus, nes sako vieną po kito vaikus veža. Mums nepasitvirtino, nes tik tądien ir blogai buvo, plius tyrimukus padarė.
Tad būkit atsargios su žaislais - neleiskit kišt į burnytes, nes kad juos valytų tai nemačiau.

O šiaip gastritas baisus buvo, pakapojo blynų Raidos centre, tai viskas naktį lauk išlėkė. Ir temperatūra užkilo baisinė. O Santariškėse tik atvežus sako, kad Rotas bus, nes sako vieną po kito vaikus veža. Mums nepasitvirtino, nes tik tądien ir blogai buvo, plius tyrimukus padarė.
Tad būkit atsargios su žaislais - neleiskit kišt į burnytes, nes kad juos valytų tai nemačiau.
QUOTE(Pou @ 2006 06 16, 21:39)
Oi, mergaitės, ačiū, reiks būtinai nulėkt, aplankyt, tikiuosi Matukui botulino injekcijos padėjo.
Vis tie karščiai, greit suprakaituoja, pratraukia kur nors - tiek ir tereikia.

sake, kad geriau jam su tom injekcijom, tik kad jas daznai leist reikes... tai cia jus isveze pirmadieni?As kai tik atsiguliau kazkam nakti skviete greitaja!