Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Laja Daliukas labai grazus ir jau paauges thumbup.gif wub.gif O sypseneles grazumas! wub.gif
Buvom vakar darzelyje Vaikyste ir mano abudu mazius uzrase i anciuku grupe.Tik gaila nebuvo vedejos,nes atostogauja,tai rugsejo pradzioje liepe ateiti ir jau tiksliai pasakys i kokia grupe mus priims. Tai mes i darzeli pradesim eiti truputi veliau.Gal spalio men.As noriu,kad mano maziai eitu i ta pacia grupe ir vedejos pavaduotoja sake,kad jie niekada neiskiria broliu su sesem.Man irgi neramu,nes mano abudu pradejo labai mustis.Bet is pradziu as busiu su jais grupeje kol jie apsipras.O tai sake gali ilgai uztrukti.Toniukas labai prisirises prie manes ir su niekuo nebuna,tai net nezinau kaip mums seksis? 4u.gif Del Emilijos as taip nepergyvenu,nes ji labai bendraujanti ir kai vakar buvom darzelyje ji nenorejo is jo iseiti ir visa vakara manes prase,kad nuvesciau ja i darzeli thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,Daliuko zandukai kaip obuoliukai,mano panele irgi su raudonais zandukais vaiksciojo iki kokiu penkiu metu,paskui tas raudonumas praejo,o kuo mes tik juos netepem,bet raudonumas tik apmazedavo tol kol tepi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilte28 @ 2006 08 10, 10:58)
Labas rytas,Daliuko zandukai kaip obuoliukai,mano panele irgi su raudonais zandukais vaiksciojo iki kokiu penkiu metu,paskui tas raudonumas praejo,o kuo mes tik juos netepem,bet raudonumas tik apmazedavo tol kol tepi 4u.gif

Musu zandukai irgi buvo labai raudoni net iki rraujo susikilinedavo g.gif Tai vedziau pas alergologe ir nustate,kad jis alergiskas ryziams ir truputeli pieniskiems produktams.Pradejau ju neduoti ir viskas susitvarke thumbup.gif Bet kremukus irgi tepam,o ypac ziema,nes jo odele labai tada sauseja 4u.gif
Atsakyti
dabar Daliuko zandukai jau neraudoni, pagaliau radau tinkama tepaliuka - medetku drėkinamąjį kremą, tai tik jis ir padeda. O gal lauke visą dieną kaime būna, tai todėl viskas susitvarkė. Sakykit, ar žaidžia vieni jūsų vaikai? Maniškis tai nelabai doh.gif Iš paskos sekioja ištisai. Na, dar iš komodos drabužius traukia ir atgal dėlioja, vėl visokių skalbimų, indų plovimų prisigalvoja. Bet su žaislais tai nežaidža. Nežinau ką daryti doh.gif
Papildyta:
O mėgstamiausias užsiėmimas tai į kompą DVD įdėti ir žiūrėti. Įdedą, bet pasileisti, tai pats nemoka, iš eilės visus klavišus maigo
Atsakyti
QUOTE(laja @ 2006 08 10, 00:59)
Labas, čia Daliukas. Veiksmas vasaros pradžioj, dabar žandai jau neraudoni  smile.gif
user posted image

saulesmamyte, kaip sekėsi su darželiu? Aš nerimauti pradedu, mat vaikis muštis pradėjo  doh.gif

laja, tavo Daliukas tikras saunuolis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laja @ 2006 08 10, 11:21)
dabar Daliuko zandukai jau neraudoni, pagaliau radau tinkama tepaliuka - medetku drėkinamąjį kremą, tai tik jis ir padeda. O gal lauke visą dieną kaime būna, tai todėl viskas susitvarkė. Sakykit, ar žaidžia vieni jūsų vaikai? Maniškis tai nelabai doh.gif  Iš paskos sekioja ištisai. Na, dar iš komodos drabužius traukia ir atgal dėlioja, vėl visokių skalbimų, indų plovimų prisigalvoja. Bet su  žaislais tai nežaidža. Nežinau ką daryti doh.gif
Papildyta:
O mėgstamiausias užsiėmimas tai į kompą DVD įdėti ir žiūrėti. Įdedą, bet pasileisti, tai pats nemoka, iš eilės visus klavišus maigo

Toniukas,tai labai megsta zaisti vienas.Pasiema daug visokiausiu masineliu nueina ant lovos ir zaidzia.Ir jeigu ateina sese ir pradeda atimineti is jo masineles,tai tada jis musasi box.gif O kartais jam uzeina ir jis nori zaisti su sese.Tada jie pradeda lakstyti ir vienas kita gaudyti thumbup.gif Toniukui irgi labai patinka prie kompo atidarineti dvd ir vel uzdaryti,taip jis galetu prasedeti ir visa diena lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyrimus 4u.gif
Atsakyti
Labutis,kodel cia taip tuscia sad.gif O mes po idomios keliones pas delfinus emem ir apsirgom verysad.gif geriam arbatas,garinames ir tikiuos kad greit pasveiksim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilte28 @ 2006 08 14, 14:06)
Labutis,kodel cia taip tuscia sad.gif O mes po idomios keliones pas delfinus emem ir apsirgom verysad.gif geriam arbatas,garinames ir tikiuos kad greit pasveiksim wink.gif

Ir man idomu kodel cia taip tuscia? 4u.gif Vilte28 ar labai rimtai susirgot?O mes sekmadieni sventem berniuko gimtadieni ir Toniukas nukrito nuo ciuozyklos an veiduko,tai man strioko buvo cry.gif cry.gif cry.gif Vaziavom i ligonine sviesti.Is pradziu itare luzi,bet apziurejas gydytojas pasake,kad viskas gerai ir mus paleido namo thumbup.gif
Vilte gal idesi nuotraukyciu is jusu ydomios keliones? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesmamyte: 14 rugpjūčio 2006 - 15:08
Na apsirgom ne labai smarkiai,sloguoja ir gerklyte raudona tai bijau kad nekiltu temperatura,po truputi sukoso tai ziuresim kaip cia toliau bus.Gerai kad Toniukui nieko rimta,bet turbut vistiek mazulis labai issigando?Ar labai nusibrozdino veiduka?
Atsakyti
QUOTE(Vilte28 @ 2006 08 14, 17:19)
Na apsirgom ne labai smarkiai,sloguoja ir gerklyte raudona tai bijau kad nekiltu temperatura,po truputi sukoso tai ziuresim kaip cia toliau bus.Gerai kad Toniukui nieko rimta,bet turbut vistiek mazulis labai issigando?Ar labai nusibrozdino veiduka?

Toniukas prasikirto lupyte is vidaus,o is isores atsirado melyne verysad.gif Jis toks hiperaktyvus vaikas,kad net nesuspeju jo suziureti.Kai ussigavo verke.Dejau saltus kompresus,nes lupyte kraujavo.Bet jis butu ir toliau ejas zaisti 4u.gif Tik as labai stresavau,gal ir per daug,juk nei vienas vaikas neuzauga be traumu 4u.gif
Atsakyti
As taipat supanikuoju kai manoji daugiau ar maziau uzsigauna :mastau:puolu net ir maziausia ibrezima tepti su visokiais tepaliukais ir klausineti jos ar skauda.
Atsakyti