Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Labutis mamytes 4u.gif
Toniukas laikosi,kaip tikras vuras ax.gif 4u.gif Istinimas jau praejo ir melynes jau beveik nesimato 4u.gif Dabar jam uzejo issidirbinejimo laikotarpis.Siaubas kiek jis prisigalvoja visokiu nesamoniu ir kad tik kazka blogo padaryti 4u.gif Daro blogai ziuri i akis ir vistiek daro,o paskui bega kavotis kiek tik gali greiciau lotuliukas.gif O man ir pyktis praeina vien i ji paziurejus,kaip jis bega lotuliukas.gif

ad23 ten buvo ne musu gimtadienis,o draugu berniuko.Toniuko gimtadienis birzialio 24d 4u.gif Dziaugiuosi,kad pailsejot thumbup.gif

Vilte28 linkiu greiciau pasveikti ir nesirkti 4u.gif

Butybe mes irgi jau seniai buvom pas savo logopede,nes atostogavo raidos centras,tai jau reikes kitai savaitei uzsiregistruoti.Ir net neisivaizduoju kokia bus Tonio reakcija 4u.gif

Mamytes parasykite savo mazyliu gimimo dienu datas,kad galeciau pasveikinti 4u.gif

Ir mano Toniukas labai mamiciukas pasidare ir nezinau ka daryti.Be manes nei zingsnio nezengia ir manes niekur nepaleidzia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesmamyte: 17 rugpjūčio 2006 - 22:38
QUOTE(Butybė @ 2006 08 17, 22:43)
Laikykites, Vilte28, gydykites ir greiciau sveikite!

ad23, mes visai neblogai laikomes, kol kas nesergame, nors kitasvaite vel laukia kruva siuntimu pas daktarus - ziuresim kaip seksis
Sia savaite dar vazinejam i RC. siandien Greta grieztai atsisake dirbti pas logopede  Mat siandien pirma karta nuejome po ilgos pertraukos, ziurejo ji nepatikliom akim kol galu gale paleido dudas
O siaip esam sustipreje, daug sypsomes ir pradejom labai dometis pasauliu

na mes jau puse savo daktaru atlaike, dabar dar ziuriu kruvos reikes. Tik kalbejau su kazkokia mama kad jiem dar ir kitokiu profilaktiniu tyrimu reikia atlikt, tai gal parasyk kokius jus tuos siuntimus gavot, kad paskui nebutu kaip su sirdele, nes visu siuntimu prasau as pagal genetiko rekomendacijas.
O jus su RC priprasit vel matys, taigi pamirso mazyle, juk dar tiek daug naujo, tai kur nepamirs.

QUOTE(Butybė @ 2006 08 17, 23:04)
bandziau ikelti savo mazyles nuotrauka, bet kazkas man nesigauna... turbut rytoj ad23 vel prasysiu pagalbos

Znoma visada prasom

Papildyta:
QUOTE(saulesmamyte @ 2006 08 17, 23:35)
Labutis mamytes
Toniukas laikosi,kaip tikras vuras Istinimas jau praejo ir melynes jau beveik nesimato Dabar jam uzejo issidirbinejimo laikotarpis.Siaubas kiek jis prisigalvoja visokiu nesamoniu ir kad tik kazka blogo padaryti Daro blogai ziuri i akis ir vistiek daro,o paskui bega kavotis kiek tik gali greiciau O man ir pyktis praeina vien i ji paziurejus,kaip jis bega

ad23 ten buvo ne musu gimtadienis,o draugu berniuko.Toniuko gimtadienis birzialio 24d 4u.gif Dziaugiuosi,kad pailsejot thumbup.gif

Butybe mes irgi jau seniai buvom pas savo logopede,nes atostogavo raidos centras,tai jau reikes kitai savaitei uzsiregistruoti.Ir net neisivaizduoju kokia bus Tonio reakcija 4u.gif

Mamytes parasykite savo mazyliu gimimo dienu datas,kad galeciau pasveikinti 4u.gif
Ir mano Toniukas labai mamiciukas pasidare ir nezinau ka daryti.Be manes nei zingsnio nezengia ir manes niekur nepaleidzia 4u.gif

saunuolis tikras.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o as vat bijau tokiu visokiu akimirku, labai bijau padaryt kokia klaida,o paskui neis vaiko apimt doh.gif doh.gif doh.gif

aisku aisku

viskas bus gerai, matysi patiks Toniukui vis tik daug vaiku gales paisdykaut ir tuo paciu laves, vis tik gerai bet koks bendravimas

gera mintis, zinotume, kada musu draugu gimtadieniai. Tai as busiu antra blush2.gif mes gime spalio4

tai jau tavo didelis ir labai mamyte matyt myli. Man atrodo palankius raidos centra labai nores su vaikais but. Ai manau tai isaugama anksciau ar veliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ad23: 18 rugpjūčio 2006 - 09:09
ad23, gal gali man i az atsiusti savo el.pasto adresa, persiusiu tau Gretos nuotraukyte 4u.gif

saulesmamyte, labai dziaugiuosi, kad tavo Toniukui sutrenkimas jau praejo ir be pasekmiu svarbiausiai ax.gif O taip kaip tavo vyrukas elgiasi daro daugelis vaiku, priezasciu gali buti ivairiu - mazyliai gali taip reikalauti demesio, isbandyti savo tevelius, t. y. iki kokios ribos jie gali taip daryt ir kokia bus reakcija biggrin.gif Sutinku su ad23, svarbiausia teisingai sureguoti ir nepulti is karto baust ax.gif

Vilte28, kaip jusu sveikatele?

Na, o mano mazyle gimusi lapkricio 7 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Butybė @ 2006 08 18, 13:13)
ad23, gal gali man i az atsiusti savo el.pasto adresa, persiusiu tau Gretos nuotraukyte  4u.gif

saulesmamyte, labai dziaugiuosi, kad tavo Toniukui sutrenkimas jau praejo ir be pasekmiu svarbiausiai  ax.gif  O taip kaip tavo vyrukas elgiasi daro daugelis vaiku, priezasciu gali buti ivairiu - mazyliai gali taip reikalauti demesio, isbandyti savo tevelius, t. y. iki kokios ribos jie gali taip daryt ir kokia bus reakcija  biggrin.gif  Sutinku su ad23, svarbiausia teisingai sureguoti ir nepulti is karto baust  ax.gif

Vilte28, kaip jusu sveikatele?

Na, o mano mazyle gimusi lapkricio 7  4u.gif

atsiunciau jau
Atsakyti
Na va kaip saunu,kad paraset savo maziuku gimtadieniu datas,tai galesim pasveikinti thumbup.gif Kitos mamytes kurios neparaset prasom butinai parasyti 4u.gif
Jus teisios,kad dabar Toniukui uzejo toks laikotarpis,kai reikia daug demesio 4u.gif
Zinokit negaliu atsiziureti tokio vaizdelio.Toniukas zaidzia ir greitai atbega pas sese ir ja apsikabina,pastovi apsikabines ir vel eina zaisti.Kai juos pamatau taip stovint,tai net asara nurieda skruostu wub.gif Kaip smagu ziureti,kai jie taip myli vienas kita wub.gif

Vilte28 kaip laikotes jus? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesmamyte: 18 rugpjūčio 2006 - 22:31
Na va ir mes sugrįžome. Pas močiūtę biški atsigavom, visi kas pamatė sako, jog Mantulis sustiprėjęs, žandukai ružavesni, ,,aišku kai mama darydavo po keliolika patiekalų, o aš nespėju virtuvės tvarkyti,,.
Kai išvažiuojan senelis paklausė ar pasiliksi, parodė, kad darytų mašinos duris, taip vaikas namų pasiilgo.
Atsakyti
QUOTE(mazzyla @ 2006 08 21, 23:55)
Na va ir mes sugrįžome. Pas močiūtę biški atsigavom, visi kas pamatė sako, jog Mantulis sustiprėjęs, žandukai ružavesni, ,,aišku kai mama darydavo po keliolika patiekalų, o aš nespėju virtuvės tvarkyti,,.
  Kai išvažiuojan senelis paklausė ar pasiliksi, parodė, kad darytų mašinos duris, taip vaikas namų pasiilgo.

Labutis 4u.gif

Sveiki sugryze wub.gif Dziaugiuosi,kad pailsejot thumbup.gif Namai ir lieka namais.Kad ir kur bebutum visada norisi gryzti namo 4u.gif
Mazzyla parasyk kada Mantuko gimtadienis 4u.gif
Atsakyti
sveikos SuperMamytes,
visu pirma atsiprasau kad lendu i jusu temele.. biskeli paskaiciau ir ciut nepravirkau, kaip jus mylit savo vaikucius, nors jie ir ne toki kaip visi, nors jiems dievulis ir pagailejo sveikateles, bet matau kad jie turetu buti labai laimingi nes turi tokias geras mamytes..
pries savaite teko rasti pasiklydusi dauniuka, kazkaip jis man pasirode daug stipresnis uz paprasta vaika, drasus, protingas.. zemai lenkiuosi pries jus SUPER MAMYTES 4u.gif sekmes jums ir jusu vaikuciams smile.gif
Atsakyti
Labukas.Mazzyla dziugu kad gerai pailsejot ir vel prisijunget prie musu saunaus burelio. smile.gif Godutes tortadienis kovo 2 d.
Atsakyti
QUOTE(mazzyla @ 2006 08 21, 22:55)

na sveiki gyvi. Smagu skaityt, kad pailsejot, kad Mantukas
sustiprejo, nors ir siaip ne is silpnuju buvo. Tai ka dabar planuojat?Kiek zinau nuo rugsejo i darzeli leisi, ka pati veiksi?

QUOTE(saulesmamyte @ 2006 08 22, 00:00)
Labutis 4u.gif

Sveiki sugryze wub.gif Dziaugiuosi,kad pailsejot thumbup.gif Namai ir lieka namais.Kad ir kur bebutum visada norisi gryzti namo 4u.gif
Mazzyla parasyk kada Mantuko gimtadienis 4u.gif

Mantukas gimes panasia diana kaip it Augustas tik nepamenu kuria, ot t mano atmintis....

o me viduriuojam ir galo nematom...ir daz nezinom kodel mus ta tryda uzpuole...
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2006 08 22, 12:22)
na sveiki gyvi. Smagu skaityt, kad pailsejot, kad Mantukas
sustiprejo, nors ir siaip ne is silpnuju buvo. Tai ka dabar planuojat?Kiek zinau nuo rugsejo i darzeli leisi, ka pati veiksi?
Mantukas gimes panasia diana kaip it Augustas tik nepamenu kuria, ot t mano atmintis....

o me viduriuojam ir galo nematom...ir daz nezinom kodel mus ta tryda uzpuole...

ad23 gal jau dantukai pakeliui todel ir viduriuojat? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Jo turbūt, kad dėl dantukų, nes Mantukas gimes spalio 6 dieną, o pirmasis dantukas išaugo 09.15, o kadangi tarp mūsų vyrukų su Ad23 skirtumas be 2 dienų trys metai, tai visko gali būti. bigsmile.gif
Mes tai šiandien abiejų reikalus tvarkom ir dėl darželio, nes nuo rugsėjo 1 dienos pradedam, ir aš savo darbe buvau, tai šefienė paprašė, kad nuo rugsėjo vidurio puse etato padirbčiau, nes labai trūksta žmogaus, pagalvojau, kad nėra ko prarasti ir ko gero sutiksiu, vis tiek pipiras bus atskirai.
Na pagalvojau, padarysiu didelį tortadienį Mantukui. ir man pačiai bus lengviau adaptuotis nei po trijų metų visu kruviu dirbti, per pora savaitėlių gal įsivažiuosiu.
Kai parėjom namo apsižliumbiau, ko seniai nedariau pirmą kartą pajutau, kaip skaudą širdį, kad būsim daug laiko atskirai, toks jausmas , kad atimti kažkas nori ir esu priversta atiduoti. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti