Įkraunama...
Įkraunama...

Diskusijos apie pašalpas

QUOTE(Divin @ 2009 11 20, 15:41)
Kažkodėl negirdėta, kad patrauktų atsakomybėn teisėsaugos darbuotojų už įgaliojimų viršijimą, ar tiesiog už nusikaltimus. Tik su tokiais trenksmais įsodino į kalėjimą policininką, kuris užmušė tris vaikus doh.gif
Nesu medike, net nesu teisininkė. Tik žinau, kad moteriai taikomos lengvinančios aplinkybės įvykdžius nusikaltimą tik pagimdžius, kažin ar čia taikoma šiaip už gražias akis, reiškia kažkas įvertinama. Kaip jūs manot? O kodėl nevertinti viską objektyviai ir kompleksiškai??? blink.gif
Manau net jūs ne medikė, girdėjote apie prieš- ir pogimdyvinę depresiją, privedančias ir prie savižudybių??? unsure.gif

Siaip is lempos niekas netaiko is karto lengvinanciu aplinkybiu vien del to,kad buvo nescia ar ka tik pagimde ar dar ten koks velnias. Pirma turi nustatyti ar tikrai buvo psichiniu sutrikimu, nu tipo ta dabar madinga pseudodepresija.

Girdet tai yra teke, juk taip eskaluojama dabar ;]] bet ji man nelogiska. Nu i smulkmenas nesileisiu, ne tam tema.
Atsakyti
QUOTE(Divin @ 2009 11 20, 14:41)
O prie ko čia mažylis??? Juk galima nors palaukti, kol jis gims? Juk vis vien blokuojamos sąskaitos. Išmušinėti prisipažinimus iš emocionaliai nestabilios nėščios netik beprasmiška - tai negalėsi panaudoti teisme, bet ir pavojinga busimam vaikeliui!!! Aš šneku apie civilizuotą tyrimą! O ne raganų deginimą ant laužų, nes kažkam pasivaideno, kad ji ragana!  doh.gif
Papildyta:

Kažkodėl negirdėta, kad patrauktų atsakomybėn teisėsaugos darbuotojų už įgaliojimų viršijimą, ar tiesiog už nusikaltimus. Tik su tokiais trenksmais įsodino į kalėjimą policininką, kuris užmušė tris vaikus doh.gif
Nesu medike, net nesu teisininkė. Tik žinau, kad moteriai taikomos lengvinančios aplinkybės įvykdžius nusikaltimą tik pagimdžius, kažin ar čia taikoma šiaip už gražias akis, reiškia kažkas įvertinama. Kaip jūs manot? O kodėl nevertinti viską objektyviai ir kompleksiškai??? blink.gif
Manau net jūs ne medikė, girdėjote apie prieš- ir pogimdyvinę depresiją, privedančias ir prie savižudybių??? unsure.gif

Nu nepykit, bet mane sujuokino pirma žinutės dalis. Dar pasakykit kad apklausos vyksta tamsiame kambarėlyje, kur moteris pasodinta vidury, į ją nukreipta lempa ir šalia stovi pora "kampuotų" pareigūnų. Tam ir reikalingi advokatai, kad nebūtų spaudimo, kad nebūtų užduodami neleistini ar su tyrimu nesusiję klausimai.
Prie ko čia raganų medžioklė? Jeigu mamytė "pasididino keliais litukais" tai ji ir atsako už savo veiksmus. Kol galėjo vagiliauti, visos tyliai plojo rankomis ir galvojo dabar ramiai gyvensiu. O kai pradėjo teisėsauga judinti, tai nepasitenkinimų banga kilo. Taip nėščia emocionaliai nestabili, paskui gimus vaikeliui paliekam, nes pogimdyvinė depresija, paskui dar maitina irgi paliekam, nes gali pienukas dingti ir t.t. Tai kada pradėti tyrimą, kai vaikas bus pilnametis?
Jūs pati pasakėte kad nesate nei medikė, nei teisininkė, tai ir neskleiskite klaidingų gandų. O jei mamytės ta pati emocinė ir psichinė būsena būtų "ant ribos" nueitų pas gydytoją, gautų pažymą ir iki kol susitvarkys būtų viskas pristabdoma. Jeigu pažymos negavo, vadinasi nėra jau jei taip blogai.
reikėtų tik pasidomėti, yra ir teisėsaugos pareigūnų kurie patraukti atsakomybėn.
O ką jūs siūlot? tam policininkui kuris užmušė tris vaikučius per nugarytę paplekšnoti, nenusimink, viskas bus gerai?
Atsakyti
QUOTE(baileys @ 2009 11 20, 16:00)
Siaip is lempos niekas netaiko is karto lengvinanciu aplinkybiu vien del to,kad buvo nescia ar ka tik pagimde ar dar ten koks velnias. Pirma turi nustatyti ar tikrai buvo psichiniu sutrikimu, nu tipo ta dabar madinga pseudodepresija.

Girdet tai yra teke, juk taip eskaluojama dabar ;]] bet ji man nelogiska. Nu i smulkmenas nesileisiu, ne tam tema.

Ir aš nusikreipsiu kiek nuo temos. Ar jūs girdėjot, kad moteris persileido, kai ją tikrino kaip įtariamąją byloje dėl dnynukų nužudymo? Kiek tokių nelaimingų atsitikimų turi įvykti, kol nustatys tikrąjį nusikaltėlį? Kiek žinau, kol kas nei vieną motiną, kuriai iškelta byla dėl sukčiavimo, dar nepripažino kalta. g.gif Bet jau bent vienas persileidimas po tokių tardymų yra. verysad.gif Kas atsakys už tai? Ar motina, kuriai visas sąskaitas užblokavo, galės iškelti bylą???
Papildyta:
QUOTE(*Širdelė* @ 2009 11 20, 16:19)
Nu nepykit, bet mane sujuokino pirma žinutės dalis. Dar pasakykit kad apklausos vyksta tamsiame kambarėlyje, kur moteris pasodinta vidury, į ją nukreipta lempa ir šalia stovi pora "kampuotų" pareigūnų. Tam ir reikalingi advokatai, kad nebūtų spaudimo, kad nebūtų užduodami neleistini ar su tyrimu nesusiję klausimai.
Prie ko čia raganų medžioklė? Jeigu mamytė "pasididino keliais litukais" tai ji ir atsako už savo veiksmus. Kol galėjo vagiliauti, visos tyliai plojo rankomis ir galvojo dabar ramiai gyvensiu. O kai pradėjo teisėsauga judinti, tai nepasitenkinimų banga kilo. Taip nėščia emocionaliai nestabili, paskui gimus vaikeliui paliekam, nes pogimdyvinė depresija, paskui dar maitina irgi paliekam, nes gali pienukas dingti ir t.t. Tai kada pradėti tyrimą, kai vaikas bus pilnametis?
Jūs pati pasakėte kad nesate nei medikė, nei teisininkė, tai ir neskleiskite klaidingų gandų. O jei mamytės ta pati emocinė ir psichinė būsena būtų "ant ribos" nueitų pas gydytoją, gautų pažymą ir iki kol susitvarkys būtų viskas pristabdoma. Jeigu pažymos negavo, vadinasi nėra jau jei taip blogai.
reikėtų tik pasidomėti, yra ir teisėsaugos pareigūnų kurie patraukti atsakomybėn.
O ką jūs siūlot? tam policininkui kuris užmušė tris vaikučius per nugarytę paplekšnoti, nenusimink, viskas bus gerai?

Būtent raganų medžioklė, nes ar jau yra įrodytų piktnaudžiavimų? Tiek laiko praėjo?? Plekšnoti per petį žudikui nesiūlau, sakiau kad jį pasodinti daugiau paveikė viešumas, kitaip būtų išsisūkęs. blink.gif Tiesiog su juo maloniau elgėsi nei su nėščiomis moterimis. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuxxx @ 2009 11 19, 16:57)
mano nuomone prokurorai cia maziausiai kalti. ju darbas yra tirti kiekviena skunda. sodra parase skunda ant mamu, prokurorai ir tiria. o ka jiems daryt, toks ju darbas.

jei nori tuo isitikinti gali nueit i prokuratura, parasyt, kad kaimyne tavo is trecio auksto is tavo buto pavoge 100000lt ir prokurorai tirs. ju toks darbas. prokuroras negali vadovautis jausmais ir asmenine nuomone. sodra mamas apskunde vagystemes, o prokurorai tiria. kai bus irodymai, kad neapvoge nustos tirti.

kitas svarbus momentas yra tai, kad jei kaimyne irodytu, kad is taves pinigu nepavoge ir paduotu tave i teisma tai prisiteistu apvalia sumele. su sodra lygiai tas pats. tik ar isdrys ir ar nores bylinetis mamos, kurios bus pripazintos nekaltomis?

drinks_cheers.gif

visi prokurorai blogi doh.gif doh.gif doh.gif jų toks darbas. ne jie sugalvojo tas mamas tampyt . yra nurodymas is viršaus. prokuratura perduos byla i teisma, tada visi teisėjai blogi..... doh.gif
užjaučiu tas mamas kurios turi nemalonumu, bet jei esi nekaltas tai manau byla bus nutraukta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Divin @ 2009 11 20, 16:33)
Ir aš nusikreipsiu kiek nuo temos. Ar jūs girdėjot, kad moteris persileido, kai ją tikrino kaip įtariamąją byloje dėl dnynukų nužudymo? Kiek tokių nelaimingų atsitikimų turi įvykti, kol nustatys tikrąjį nusikaltėlį? Kiek žinau, kol kas nei vieną motiną, kuriai iškelta byla dėl sukčiavimo, dar nepripažino kalta. g.gif Bet jau bent vienas persileidimas po tokių tardymų yra. verysad.gif Kas atsakys už tai? Ar motina, kuriai visas sąskaitas užblokavo, galės iškelti bylą???

butu netyre nieko del dvynuku nuzudymo, tai vel rektumet kad blogai. Pasakysiu paslapti - netardant nieko labai sunku identifikuot nusikalteli. Turit revoliuciniu pasiulymu kaip atpazinti nusikalteli - tai drasiai pateikit.

jei bus pakankamai irodymu, kad siuo atveju butent tardytojai kalti del persileidimo, manau, gales paduot i teisma. Atsiprasau, nesupratau del ko uzblokuotos saskaitos tai moteriai?

bylos nagrinejimai tesiasi ilgokai, tad kaltu dar atsiras. Ar Jus norit pasiulyt nutraukti tikrinimus ir leisti vogti is valstybes?
Atsakyti
QUOTE(baileys @ 2009 11 20, 16:59)
butu netyre nieko del dvynuku nuzudymo, tai vel rektumet kad blogai. Pasakysiu paslapti - netardant nieko labai sunku identifikuot nusikalteli. Turit revoliuciniu pasiulymu kaip atpazinti nusikalteli - tai drasiai pateikit.

jei bus pakankamai irodymu, kad siuo atveju butent tardytojai kalti del persileidimo, manau, gales paduot i teisma. Atsiprasau, nesupratau del ko uzblokuotos saskaitos tai moteriai?

bylos nagrinejimai tesiasi ilgokai, tad kaltu dar atsiras. Ar Jus norit pasiulyt nutraukti tikrinimus ir leisti vogti is valstybes?
Jūs siūlote naudoti tokius pat drastiškus metodus kaip ir nusikalteliai??? Reiškia persileidimai tyrimų metu - "gamybos kaštai". cool.gif Tada nebeturiu ką jums ir pasakyti, tiesiog iki civilizuoto gyvenimo Lietuvoje dar toli, reikės kentėti ir laukti, ir kiek gali priešintis barbariškiems metodams. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Divin @ 2009 11 20, 15:33)

neskleiskit dezinformacijos mirksiukas.gif

jei jau tikrai mamos persileido būtent dėl prokurorų ir ikiteisminio tyrimo veksmų, tai jos turi pilną teisę skųstis ir prieš juos bus pradėtas tyrimas. Tik kodėl tada visos tyli g.gif

Jau kad su nusikaltėliais elgiasi geriau negu su mamomis tai pasaka biggrin.gif Kaip ir sakėt nesat teisininkė tad nebūtų dalykų nereikia skleisti schmoll.gif Ar buvote jų bylų svarstyme? Dalyvavote ikiteisminiame tyrime? O gal teismo posėdžiuose bigsmile.gif Labai būtų įdomu sužinoti pagrįstą informaciją kodėl taip teigiate ax.gif Ar čia "tik iš lempos" spėjimai g.gif

Taip pat kodekse parašyta, kad ikiteisminis tyrimas tęsiasi per įmanomai trumpiausią laiką. jei bus paskubomis išnagrinėta tai paskui kils nepasitenkinimai kad buvo neįsigilinta, ne visi įrodymai ir t.t. Tiesiog niekam nėra maloni tokia situacija, bet reikėjo pagalvoti prieš darant. O jei jau byla pasiekė teismą, tai nėra viskas tik iš piršto laužta mirksiukas.gif
Papildyta:
Įdomus pastebėjimas. Teisėsaugos pareigūnai neišaiškina bylų negerai, kai turi pakankamai duomenų ir pradedamas ikiteisminis tyrimas vėl negerai.
Aš nesakau kad joje viskas tobula, yra ir joje spragų. Bet pradėkime visi nuo savęs. Ir tos pačios mamos, ant pirštų būtų galima suskaičiuoti kiek mamų sąžiningai užsidirbo max motinystės išmokas. tikrai yra labai daug mamų kurios pasikėlė. Per tas mama, dabar svarstoma mažinti išmokas visoms. Ko, buvo galima naglom akim vagiliauti iš valstybės biudžeto, viskas buvo tvarkoje, o kai reikia atsakyti už savo veiksmus, staiga visos pasidarė nekaltos, nė viena nepasikėlė atlyginimo. Pasikartosiu, jeigu buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, ir byla pasiekė teismą tai jau nėra taip jau nekalta.
Atsakyti
Mielos mamos 4u.gif
Jaigu valstybeje egzistuoja istatymas, kad motinystes ismoka skaiciuojama uz 3 men., o pasalpa mokama du metus ir nera draudziama tuos tris men.papildomai isidarbinti, gauti premija, pasikelti DU,(parodykit kur parasyta, kad draudziama), tai apie ka mes kalbam? Pats istatymas turi spargu, kuriomis protingi zmones naudojasi, tai kas del to kaltas - tas kuris sukure istatyma ar tas kuris juo naudojasi? Gal pasidomekim, kam toks istatymas buvo naudingas, ar tikrai manot, kad seime dirba, kurie nenumato kaip veiks toks istatymas, taigi ir taip viskas aisku, ka darys planuojantys vaikus. juk niekas NEDRAUDZIA tuos tris men. daugiau uzdirbti, gauti papildomu pajamu ir t.t. Sventieji atsirado, geda uz tokia valstybe. Gaila man visu motinu, ir tu kurios uzsidirbo ir tu kurios pasididino pajamas, viska jos dare pagal istatyma ir netikiu, kad bent viena byla pasieks teisma.
Laikykites mamytes 4u.gif

Ps turbut ir mane uzstampys prokurorai, nes mano darbe kas ketvirti mokamos premijos, kuriu dydis yra nuo isdirbio,tai didesnes tai mazesnes,(kai suzinojau kad esu nestuke.gif stengiausi daugiau uzdirbti mirksiukas.gif ) ir finale mano ismoka yra 1000 LT didesne nei alga. BET AS JA UZSIDIRBAU - o gal cia sukciavimas blush2.gif juk darbe uzsibudavau ir iki 21 va., kartais dar ilgiau...Kaip manot?

----------------------------------------------
Redaguota moderatoriaus dėl grubaus tono
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Širdelė*: 21 lapkričio 2009 - 00:13
Divin, jei moteris nekalta, tai ji tikrai nebijos nueiti i prokuratura ir pateikti savo nekaltumo irodymus....Ir nereikia dramatizuoti su visokiais persileidimais ar laukimais iki vaiko gimimo doh.gif Gerai kazkuri moteris pasake - paskui su kudikiu ant ranku, askui vel nestumas - vel kudikis.. Ir taip pasaka be galo... tai negi nieko nenusikaltusi moteris pati to noretu? Noretu negauti ismoku???
O va jei jau prisidirbi, tai uz veiksmus turi atsakyti, nepriklausomai nescia, ar su kudikiu...

Ir taip vyksta visose civilizuotose salyse..

QUOTE(**Leila** @ 2009 11 20, 18:27)
Mielos mamos 4u.gif
Jaigu valstybeje egzistuoja istatymas, kad motinystes ismoka skaiciuojama uz 3 men., o pasalpa mokama du metus ir nera draudziama tuos tris men.papildomai isidarbinti, gauti premija, pasikelti DU,(parodykit kur parasyta, kad draudziama), tai apie ka mes kalbam? Pats istatymas turi spargu, kuriomis protingi zmones naudojasi, tai kas del to kaltas - tas kuris sukure istatyma ar tas kuris juo naudojasi? Gal pasidomekim, kam toks istatymas buvo naudingas, ar tikrai manot, kad seime dirba, kurie nenumato kaip veiks toks istatymas, taigi ir taip viskas aisku, ka darys planuojantys vaikus. juk niekas NEDRAUDZIA tuos tris men. daugiau uzdirbti, gauti papildomu pajamu ir t.t.Sventieji atsirado, geda uz tokia valstybe. Gaila man visu motinu, ir tu kurios uzsidirbo ir tu kurios pasididino pajamas, viska jos dare pagal istatyma ir netikiu, kad bent viena byla pasieks teisma.Laikykites mamytes 4u.gif
Ps turbut ir mane uzstampys prokurorai, nes mano darbe kas ketvirti mokamos premijos, kuriu dydis yra nuo isdirbio,tai didesnes tai mazesnes,(kai suzinojau kad esu nestuke.gif stengiausi daugiau uzdirbti mirksiukas.gif ) ir finale mano ismoka yra 1000 LT didesne nei alga. BET AS JA UZSIDIRBAU - o gal cia sukciavimas blush2.gif juk darbe uzsibudavau ir iki 21 va., kartais dar ilgiau...Kaip manot?

Kodel jums atrodo, kad jei nusiklatimas yra ne zmogzudyste, tai jau ne nusikaltimas?????
PVM grobstytojai taip pat "nenusizengia" istatymui...
Aferistai irgi dazniausiai tiesiogiai nenusizengia....
SUKCIAVIMAS yra toks daykas....
O man visai negaila mamu, pasikelusiu dirbtinai atlyginima...
Uzsidirbusiu - gaila... O kad pasieks teisma bylos, tai neabejoju.

Jei Jusu firmoje daugeliui darbuotoju mokamos premijos, tai niekas nieko netampys. Taciau, jei tik jums vienai - tada gal...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Širdelė*: 21 lapkričio 2009 - 00:14
Pirma, net nesupratau ką skaitoma dezinformacija? Ar tas faktas, kad su įtariamaisiais pareigūnais elgiasi ne taip kaip su paprastais žmonėmis. Tai manau, pasakos sekamos tų, kurie teigia, kad elgiamasi vienodai cool.gif
Ačiū dievui, kad skaidriai gyvenu prieš valstybę (pajamos deklaruojamos, nors ir ne kažin kokios) ir kol kas neturiu problemų su teisėsauga, bet kaip liaudis sako, kad to negali būti užtikrintas, kaip ir nuo skurdo unsure.gif
Faktas tas kad valstybei labiau rūpi ne žmonės, o kuo mažiau išmokėti pašalpų ir kuo daugiau gauti mokesčių, deja, net jos darbuotojai to net neslepia - tiesiog garsiai priekaištauja, kai ateini išmokų, nors dokumentus ir formina. cool.gif
Mielos mamos 4u.gif
Jaigu valstybeje egzistuoja istatymas, kad motinystes ismoka skaiciuojama uz 3 men., o pasalpa mokama du metus ir nera draudziama tuos tris men.papildomai isidarbinti, gauti premija, pasikelti DU,(parodykit kur parasyta, kad draudziama), tai apie ka mes kalbam? Pats istatymas turi spargu, kuriomis protingi zmones naudojasi, tai kas del to kaltas - tas kuris sukure istatyma ar tas kuris juo naudojasi? Gal pasidomekim, kam toks istatymas buvo naudingas, ar tikrai manot, kad seime tik debilai dirba, kurie nenumato kaip veiks toks istatymas, taigi ir taip viskas aisku, ka darys planuojantys vaikus. juk niekas NEDRAUDZIA tuos tris men. daugiau uzdirbti, gauti papildomu pajamu ir t.t. O db kai krize, todel ir iesko siknoj kirmeliu (atsiprasau uz issireiskima) Sventieji atsirado, geda uz tokia valstybe. Gaila man visu motinu, ir tu kurios uzsidirbo ir tu kurios pasididino pajamas, viska jos dare pagal istatyma ir netikiu, kad bent viena byla pasieks teisma.

drinks_cheers.gif Viršvalandžius dirbti nedraudžia, premijas gauti už tai irgi. Dažniausia, kai reikia išeiti kasmetinių atostogų ir taip padidėja darbo krūvis, o kaip išeini tokių ilgų taipogi, negi darbdaviui uždrausi įvertinti tavo triūsą?
Suprantu, gal yra apsukresnių moteriškių, sugebančių per tris mėnesius daugiau uždirbti ir sumokėti nemažus mokesčius blink.gif , bet valstybė turėtų apsispręsti kiek gali skirti pinigų išmokom. Kažin kodėl taip apsikvailino išleidžiant įstatymą ir dabar ieško kaltų kitur? blink.gif
P.S. Ieškantiems kaltų, šiek tiek informacijos: deklaruoju pajamas, išmokos skaičiuojamos 9 mėn. vidurkis. Man dar kaip tik geriau, dirbau dar papildomą darbą, gavau neblogų išeitinių, kas dar geriau nei premija išlygino mano išmokas palyginus su įprastu atlyginimu, mokesčiai valstybei sumokėti. Pavyduoliams - suma toloooka nuo lubinės, net mažesnė nuo vidutinės. Kiek jau sugebėjau uždirbti. blush2.gif
Gal dar apkaltinsit raganišku aiškiaregiškumu, kad dirbau papildomą darbą ir firmą dėl savo kaltės turėjo man išmokėti kompensaciją už nepanaudotas atostogas??? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 20, 19:46)
...O va jei jau prisidirbi, tai uz veiksmus turi atsakyti, nepriklausomai nescia, ar su kudikiu...

Tame ir reikalas nelabai suprantama kas ir kur prisidirbo/užsidirbo. mastau.gif Net teisininkai nesugeba paaiškinti. doh.gif O kiek neišaiškintų tikrų sukčiavimų ir daug didesnių ten viršuje, ir mažai kam rūpi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Divin: 20 lapkričio 2009 - 19:20
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 20, 14:36)
Beje, jei moteris nera kalta, tai jai tikrai nebus tokio nervinio streso, jei ja apklaus prokuraturoje. Aisku, jei bijai, nes zinai, kad prisidirbai, tada taip - turetu buti neramu..

QUOTE(*lile* @ 2009 11 20, 16:45)
užjaučiu tas mamas kurios turi nemalonumu, bet  jei esi nekaltas tai manau byla bus nutraukta mirksiukas.gif

pokalbiai su prokurorais itin dideles nervines itampos nesukelia, bet siokia tokia sukelia. man net kai policija sustabdo neramu buna..o cia prokurorai ir baudziamasis kodeksas doh.gif

noriu pataisyti kazkuri pasisakyma ir pasakyti, kad saskaitu niekas neblokuoja. o kam jas blokuoti jeigu i jas neiplaukia pajamos lotuliukas.gif
didziausias stresas yra del to, kad reikia gyventi. gauni 470lt pasalpa o esi susiplanaves visai kitokias pajamas. juk is kazko reikia moketi busto paskolas, valgyti...tiesiog gyventi...pradedi galvoti, kad jei nesumokesi paskolos atims busta, o i ji jau keli metai investuota, moketos imokos, sudeta sirdis ir t.t.
eiti i darba? o kur deti maziuka? ir kodel eiti jei esi uzsidirbes ismokai?

va sitoj vietoj ir kyla stresas. juk net nezinai kada viskas baigsis ir gyvenimas grys i senas vezias.

as suprantu, kad zmones ir is 800lt isgyvena, bet jie nuo anksciau yra kitaip susiplanave, kitaip gyvena ir islaidas kitokias turi.

stiprybes ir tikejimo, kad viskas bus gerai. mamytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Divin @ 2009 11 20, 17:21)
Jūs siūlote naudoti tokius pat drastiškus metodus kaip ir nusikalteliai??? Reiškia persileidimai tyrimų metu - "gamybos kaštai".  cool.gif Tada nebeturiu ką jums ir pasakyti, tiesiog iki civilizuoto gyvenimo Lietuvoje dar toli, reikės kentėti ir laukti, ir kiek gali priešintis barbariškiems metodams. irnesakyk.gif

nesupratau visiskai nieko. Ismokit skaityt ne kas antra zodi. Kokius drastiskus metodus? Kur juos naudot?

As siulau tirti bylas, kaip ir buvo tiriama iki siol. Taip tiria visas pasaulis. Ir nereik isikast to persileidimo. Jei ten kazkas virsijo igaliojimus, manyciau, bus nubaustas.
Papildyta:
Mielos mamos 4u.gif
Jaigu valstybeje egzistuoja istatymas, kad motinystes ismoka skaiciuojama uz 3 men., o pasalpa mokama du metus ir nera draudziama tuos tris men.papildomai isidarbinti, gauti premija, pasikelti DU,(parodykit kur parasyta, kad draudziama), tai apie ka mes kalbam? Pats istatymas turi spargu, kuriomis protingi zmones naudojasi, tai kas del to kaltas - tas kuris sukure istatyma ar tas kuris juo naudojasi? Gal pasidomekim, kam toks istatymas buvo naudingas, ar tikrai manot, kad seime tik dirba, kurie nenumato kaip veiks toks istatymas, taigi ir taip viskas aisku, ka darys planuojantys vaikus. juk niekas NEDRAUDZIA tuos tris men. daugiau uzdirbti, gauti papildomu pajamu ir t.t. ) Sventieji atsirado, geda uz tokia valstybe. Gaila man visu motinu, ir tu kurios uzsidirbo ir tu kurios pasididino pajamas, viska jos dare pagal istatyma ir netikiu, kad bent viena byla pasieks teisma.

uz tvarkinga isidarbinima niekas nebaudzia. Baudzia tuos, kurie pasikele algas (nu paprase sefo kad pakeltu ir patys uz sefa visus mokescius sumokejo). Darbinkites nors 10tyje darbu, jei spejat - niekas pretenziju netures.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Širdelė*: 21 lapkričio 2009 - 00:17