QUOTE(**Leila** @ 2009 11 21, 00:35)
Pasakykit man prasau, kur siame istatyme yra draudimas pasikelti DU? Man per du men. vienintelei is 25 zmoniu du kartus keltas DU, tai gerai, kad tada

nebuvau, nes buciau teisiama
O jums neatrodo, kad tai yra seimunu darbo brokas ir kad juos reikia uz tai bausti? Juk kiekvienas uz savo darba atsakom, tai kame reikalas? lai jie db ir moka is savo kisenes, prie ko cia mamos, kurios tik naudojosi siuo istatymu, isleido kruva pinigu mokesciams ir t.t. Pagal jus, tai galima pagalvoti, kad nusipirkusi nekokybiska preke kaltinsit save, o ne pardaveja, taip suprantu?
Beje mano premija toli grazu neprilygo padalinio darbuotoju premijoms ir tik todel,kad jie tingejo ta ketvirti, o as ne. Klausymas, kaip man tai irodyti, a?
siaubas... Man jusu gaila .

vat kol lietuvoj gyvens taip kaip Jus mastanciu ir to net nesigedijanciu, tai tol ta Lietuva tokia supuvusi ir bus...
o pabaigai, su viltimi, kad gal dabar visgi suprasite, pacituosiu vienos moters, puikiai "supaprastinta" situacijos apibudinima ta tema:
QUOTE(Brėkšta @ 2009 11 19, 13:35)
Taip valstybė davė šansą ir didelis + jai už tai, bet vat nebūtumėm ubagų kraštas, jei jau nuvarvino truputį, tai gal dar ir patys nusivarvinkim to gėrio, jei jau valstybė padėjo, tai to ir turėjo užtekt, o ne bandyt sukčiaut, keltis algas ir t. t. t.
na čia kaip vaikų darželyje Petriukas turi 10 sladainių ir 3 pasidalino su draugais, draugai pagalvojo, kad jei jau davė tris, tai reikia atimt ir likusius septynis, o kad iš tų septynių Petriukas planavo vieną močiutei atiduot, kitą mokytojai, draugai negalvoja, gi Petriukas turi, reikia plėšt, o paskui dar su pasididžiavimu skelbtis, kad va iš Petro paimėm, o ką? laiku susisukom kai daug saldainių turėjom.
Tai gaunasi, kad Petriukas pats kaltas, pats durnas, kad pasirodė savo lobius, parodė draugiškumą, kitą kart gal bus gudresnis užkas smėlio dėžėje savo saldainius ir niekam nerodys, apsisaugos nuo smurto ir nuostolių.
vat kai aš matau šią situaciją ir "galimybės" išnaudojimą ir kad kaip man vniotų į vatą visą šią situaciją, faktas tas, kad dabar tos super duper mamytukės stengiasi sau pateisinimo ieškot ir gintis iš serijos galimybės ir ttt, bet kai algas dirbtinai kėlėsi žinojo, kad ne galimybę išnaudoja, o valstybę apdėt nori, galimybę išnaudojo tos, kurios laiku įsidarbino, išdirbo tiek, kad gaut tiek kiek turi gaut, pagimdė vaiką ir nereikia raudonuot prokuratūroje arba galvot šiandien gausiu kvietimą pasikalbėt ar rytoj nes Ona jau buvo vot tep.