Bet nesusigundžiau, nes dabar labai skaičiuoju savo išlaidas, optimizuoju kosmetikos krepšelį, kai pagalvoji, na turiu aš tą šepetėlį, šitas nors ir labai gundo, bet susilaikiau
Pas mus eurokose dar pilna jų
Bet nesusigundžiau, nes dabar labai skaičiuoju savo išlaidas, optimizuoju kosmetikos krepšelį, kai pagalvoji, na turiu aš tą šepetėlį, šitas nors ir labai gundo, bet susilaikiau
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 03, 21:53)
Pas mus eurokose dar pilna jų
Ech, noreciau tureti toki susilaikyma
gal kuri pastebejote, ar biri mineraline pudra kemsa poras ar ne????
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 01 03, 21:26)
man ne
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 01 03, 21:29)
o oda ar problemine?
man pries tai labai kitos pudros kimsdavo nosi ir smakra,o dabar inkstiru kaip ir nera
O 50's fever kolekcija yra ar ne?
QUOTE(Humbega @ 2010 01 03, 20:48)
Gerai, turiu dar viena klausima. O kiek kainuoja iš essence skystas akių pravedimas juodas? 
Iki 10 lt
QUOTE(6Combo9 @ 2010 01 03, 21:31)
Pavydėk dabar
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 01 03, 22:26)
man nekemša
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 01 03, 22:29)
o oda ar problemine?
Pas mane probleminė šiek tiek
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 01 04, 00:51)
Ten ne kolekcija, o tiesiog makiažo stilius, priemonės ne iš limitkės
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 04, 18:11)
As supratau, kad ten kaip kolekcija
http://www.essence.e...-...st[1]=fever
Antakiu prieziuros priemone. Gal zinot kokios spalvos?
----------------
O ar buvo tokiu? Na niekad nebuvau uzmacius
http://www.essence.e...no-couture.html