Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 05, 23:54)
svarbu, kad maniškis dar nepasibaigė ir neuždžiūvo  biggrin.gif  tai man be problemų  lotuliukas.gif  ir man labai malonus tas vėsinimas, avono vėsinamasis blizgis taip užvėsina kad net skauda, o šitas taip maloniai  wub.gif

Aha maniskio dar irgi daug like thumbup.gif turiu ir essence ir avon tai abu labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Ieskojau tuso multi action, bet niekur neradau, ispirktas visur g.gif Netikejau, kad jis toks populiarus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 01 05, 23:13)
Aha maniskio dar irgi daug like thumbup.gif turiu ir essence ir avon tai abu labai patinka thumbup.gif

avono man labiau vasarą naudot, kai labiau šilta, nors ir essence normaliai pavėsina biggrin.gif abudu vasariniai tokie, nors ir žiemą kartais kai lūpos nuo vėjo įkaista jas atvėsint gerai, o tada jau drėkint, žodžiu dabar jaučiu neapsieičiau be vėsinamojo blizgio, nes labai labai man jis thumbup.gif

QUOTE(lady_m @ 2010 01 06, 00:04)
Ieskojau tuso multi action, bet niekur neradau, ispirktas visur g.gif Netikejau, kad jis toks populiarus  smile.gif

geras, gal kokia akcija jam... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 06, 12:07)
avono man labiau vasarą naudot, kai labiau šilta, nors ir essence normaliai pavėsina  biggrin.gif  abudu vasariniai tokie, nors ir žiemą kartais kai lūpos nuo vėjo įkaista jas atvėsint gerai, o tada jau drėkint, žodžiu dabar jaučiu neapsieičiau be vėsinamojo blizgio, nes labai labai man jis  thumbup.gif
geras, gal kokia akcija jam...  g.gif

Na kiek maciau tai ne akcija..Bet keista visur ispirkta g.gif O sakykit jis netrupa pasidazius? Ir ar jis labiau tankina ar ilgina blakstienas? Nes man patinka kai tusai veduokles efekta suteikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 01 05, 21:04)

na o nusipirkau siandien lupu blizgi xxxl shine,spalva visai patiko,ant lupu neblogai laikosi,nieko ipatingo,bet ir nieko blogo;seseli beige spalvos shimmer,patiko ir nagu laka kaip blizgio spalva ir su xxxl shine,nudaziau viena naga,irgi patiko :0 o siaip is tos kosmetikos iki siol naudoju jau kelis metus liquid eyeliner juoda,tai patinka-ilgai laikosi,nenuplaukia,graziai iseinia su plunksnele nupiesti plona linija smile.gif

O kaip tas xxxl blizgis, ar labai permatomas, ar duoda pakankamai ryškią spalvą? Ar pilnus? Kokios spalvos pirkot? 4u.gif

QUOTE(lady_m @ 2010 01 06, 13:31)
Na kiek maciau tai ne akcija..Bet keista visur ispirkta  g.gif  O sakykit jis netrupa pasidazius? Ir ar jis labiau tankina ar ilgina blakstienas? Nes man patinka kai tusai veduokles efekta suteikia  smile.gif

Jis ir tankina, ir ilgina, labiau gal tankina, man asmeniškai netrupa 4u.gif Dabar, kai jau į pabaigą eina ir sutirštėjo kiek (naudoju kasdien nuo rugpjūčio), tai išvis barbiškas blakstienas padaro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 01 06, 13:31)
Na kiek maciau tai ne akcija..Bet keista visur ispirkta  g.gif  O sakykit jis netrupa pasidazius? Ir ar jis labiau tankina ar ilgina blakstienas? Nes man patinka kai tusai veduokles efekta suteikia  smile.gif

man labiau ilgino smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2010 01 06, 14:36)
O kaip tas xxxl blizgis, ar labai permatomas, ar duoda pakankamai ryškią spalvą? Ar pilnus? Kokios spalvos pirkot? 4u.gif

man duoda pakankamai normalią spalvą, ypač šviesus smile.gif nelipnus, turiu 3 spalvas:
05 ryškiai rožinį, tai ant lūpų nelabai matos, bet šiaip gražiai pablizgina smile.gif
04 rising star malyg, šviesiai rožinis link violetinės tai gražią spalvą suteikia
ir turiu bespalvį, gražiai žvilga thumbup.gif
Atsakyti
o pas mane spalva 03 timeless beauty,tubelej jis atrodo toks beige/rozinis,o ant lupu kaip holografinis ,spalvos duoda ir man pakankamai ir blizga gerai,nelipnus smile.gif
Atsakyti
Aš naudoju Essece blizgį "Volume Up", tą šaldantį cool.gif ir kreminę pudrą "Clear&Matt" smile.gif tas blizgis tai labai thumbup.gif , tik žiemą nesinori jo naudoti biggrin.gif o pudra, kaip man tai tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar matėt naują kolekciją essence puslapyje "Cute as hell"? bigsmile.gif
Atsakyti
Tik ką tinklapyje jų pažiūrėjau,tokios simpatiškos gražios spalvos smile.gif thumbup.gif
tikiousi LT bus g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spanguole007 @ 2010 01 07, 20:46)
Tik ką tinklapyje jų pažiūrėjau,tokios simpatiškos gražios spalvos smile.gif thumbup.gif
tikiousi LT bus  g.gif  smile.gif

noreciau pamatyt, tik kazkaip neradau ju puslapyje... ax.gif ax.gif
Atsakyti
patinka man essence.nebrangu,ir kolkas visai patika kokybė
turiu tokį user posted image
ir tušą user posted image
blizgesys tai skanus ir klampus,kas nelabai patinka,bet ant lūpdažio labai gerai,o ir šiaip kai užsinoriu,tokią švelniai raudoną spalvą suteikia
tušas iš pradžių buvo labai skystas,reikėdavo su kitu šepetėliu blakstienas peršukuoti,bet dabar susitvarkė.labai patinka thumbup.gif gražiai dažo,ilgina,netrupa,netepa paakių (net po ašarų,kad ir nelabai gausių biggrin.gif ) lengvai nusivalo.
manau,dar pudra atsiras kosmetinėje kadanors
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 08 sausio 2010 - 18:43