Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

QUOTE(Joyy @ 2010 01 09, 20:32)
.

Taigi iš šios kompanijos turiu "soft matt'' šešėlius, minusas tas, kad man greitai į raukšleles susibėga  doh.gif  bet kadangi yra tokios kakavos spalvos, tinka naudoti kontūrinimui smile.gif

Naudokit seseliu pagrinda ir jokie seseliai nesubegs i rauksleles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2010 01 11, 13:41)
o kokia kaina jo yra?  g.gif  ir dar, ar bandėt kas nors tą tušą su šukelėm? raudonos spalvos visa ta dalis tepamųjų šukelių  biggrin.gif

Aš turiu, Volume to the max vadinasi. Esu patenkinta, nes šukelių tokių mėgėja esu.:>
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 01 11, 15:53)
Naudokit seseliu pagrinda ir jokie seseliai nesubegs i rauksleles  mirksiukas.gif

koki rekomenduotumet?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 01 12, 16:20)
koki rekomenduotumet?

aš tam pačiam eurokose Kron pagrindą šešėliam pirkau, kainavo apie 14lt. šešėliai tikrai nesubėga kaip anksčiau. Dar man rodos eurokose būna Umos pagrindas, bet nežinau tiksliai.
Atsakyti
QUOTE(rasulensija @ 2010 01 13, 18:56)
aš tam pačiam eurokose Kron pagrindą šešėliam pirkau, kainavo apie 14lt. šešėliai tikrai nesubėga kaip anksčiau. Dar man rodos eurokose būna Umos pagrindas, bet nežinau tiksliai.

as irgi maciau eurokose umos pagrinda, tik nezinau, ar geras
Atsakyti
QUOTE(green-air @ 2010 01 13, 23:13)
as irgi maciau eurokose umos pagrinda, tik nezinau, ar geras

Laba geras thumbup.gif pirkau 2 kartus 4u.gif
Atsakyti
Taigi įsigijau vienos iš jūsų rekomenduotą Liquid eyeliner. Na tikrai neblogas daikčiukas ir laikosi visą dieną thumbup.gif Visada naudojau Max Factor, Bourjois pieštukus tai po kokių 5val jau būdavo nieko nelikę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 01 14, 16:03)
Laba geras  thumbup.gif pirkau 2 kartus  4u.gif

hmm... netgi 2? ax.gif na ir as gal isbandysiu, tikiuosi vertas demesio... tongue.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau temelę, domina pudra clear and matt, ar nekemša porų? smile.gif ar gerai maskuoja? smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 17, 17:59)
Pasiskaičiau temelę, domina pudra clear and matt, ar nekemša porų? smile.gif ar gerai maskuoja? smile.gif

tikrai nekemša, matizuoja gerai, bet maskavimas ne itin didelis, bet truputį dėmeles pamaskuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 17, 19:04)
tikrai nekemša, matizuoja gerai, bet maskavimas ne itin didelis, bet truputį dėmeles pamaskuoja  ax.gif

O gal kuri kita essence geriau maskuoja?
Kitoje temoje kažkas sakė, kad kemša poras, tai ir neaišku biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
o gal kas nors dar matet kur mineraline biria pudra Vilniuje? bigsmile.gif
Atsakyti