Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

gal kuri uzmatet sausio menesio kolekcija?? 4u.gif nes kazkaip ner ranku balzamu,nes nauju prekiu nemaciau unsure.gif o taip noreciau to blizgesio is kolekcijos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*charite* @ 2010 01 17, 21:47)
gal kuri uzmatet sausio menesio kolekcija?? 4u.gif nes kazkaip  ner ranku balzamu,nes nauju prekiu nemaciau unsure.gif  o taip noreciau to blizgesio is kolekcijos bigsmile.gif

Kolkas man asmeniškai tai dar neteko jos matyt g.gif
Atsakyti
na visos sepeteliu jau uzsipirke bigsmile.gif O gal kas Shimeri bandet ?
user posted image
Atsakyti
bonza, uzsipirkusios visos ir shimeri,visos patenkintos smile.gif

o gal kas bandet creamyliuous serijos cholote bronze? Lb skaniai atrodo wub.gif kaip shimeris po antakiais kazin tiktu,ar kai skaistalai..gaila nebuvo meginiu,negalejau pabandyt ;/ Rudas, ryzas? Noreciau kad butu beveik bespalvos ir neitin blizgus..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 18 sausio 2010 - 16:13
dilgelyt,
sito nemeginau ant veido,tik pirstais perbraukiau,tai nepatiko,nes siaubingai blizga,na,tiesiog siaubingai biggrin.gif ir iskart prikimba didelis kiekis(bent prie pirstu),nors vos palietu,suteikia ne svytejima,o spindejima,manau,tiktu pvz. vasara dekolte sriciai,bet kad veidui tai geriau ko kito pasiieskoti,pvz moonlight collection shimeris man labai fainas,tik kvapas nepatinka. Nors ir nesu jautri kvapams visai,bet sitas tai fe,smirda soliariumo kremu:)
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 01 18, 20:36)
dilgelyt,
sito nemeginau ant veido,tik pirstais perbraukiau,tai nepatiko,nes siaubingai blizga,na,tiesiog siaubingai biggrin.gif  ir iskart prikimba didelis kiekis(bent prie pirstu),nors vos palietu,suteikia ne svytejima,o spindejima,manau,tiktu pvz. vasara dekolte sriciai,bet kad veidui tai geriau ko kito pasiieskoti,pvz moonlight collection shimeris man labai fainas,tik kvapas nepatinka. Nors ir nesu jautri kvapams visai,bet sitas tai fe,smirda soliariumo kremu:)

aciu,kad perspejai. Oj ne, dekolciu neblizginu,ne mano stilius schmoll.gif
Tiesiog vienoj eurokoj uzmaciau sita uz 6lt, o monnlightas pilna kaina-~14,tai galvoju gal pazaisti,bet jei bus nenaudojamas neverta nei uz maziausia kaina...
Kaip keista,, kad sausas daiktas tokia smarve skleistu-soliariuminio kremo wacko.gif
Atsakyti
Paskutiniai pirkiniai is essence buvo rozinis akiu makiazo valiklis ir volume up lupu blizgis. Valiklis patiko kad yra labai svelnus, negrauzia akiu, bet ryte paakiuose dar matosi tuso likuciu, bet man taip nuo visu valikliu daugiau maziau buna, gal ka neteisingai darau blush2.gif
O blizgis tai labai patiko kad suteikia toki veidrodini spindesi ir yra gan lipnus, bet kadangi as storai pritepu tai labai saldo, jau ji naudoti tik patalpose galima, na o vasarai labai tiktu tas saltumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 01 18, 21:26)
Paskutiniai pirkiniai is essence buvo rozinis akiu makiazo valiklis ir volume up lupu blizgis. Valiklis patiko kad yra labai svelnus, negrauzia akiu, bet ryte paakiuose dar matosi tuso likuciu, bet man taip nuo visu valikliu daugiau maziau buna, gal ka neteisingai darau blush2.gif
O blizgis tai labai patiko kad suteikia toki veidrodini spindesi ir yra gan lipnus, bet kadangi as storai pritepu tai labai saldo, jau ji naudoti tik patalpose galima, na o vasarai labai tiktu tas saltumas wub.gif

O lupas gal biski lb putlina nei kiti ? cia ats kur akcija dabar?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 01 18, 21:11)
O lupas gal biski lb putlina nei kiti ? cia ats kur akcija dabar?

Sie blizgesiai padeti atskirai prie prekiu uz 5.99lt, tai gal isparduos ir visai isims is prekybos g.gif Gal kiek ir labiau putlina, nes siaip kurie yra blizgesiai su spavyte man visai jokio putlumo nepriduoda ax.gif
Atsakyti
o lietuvoje dar butu galima nusipirkti ta shimeri?nes pas mus jau visi ispirkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(picolina @ 2010 01 19, 14:48)
o lietuvoje dar butu galima nusipirkti ta shimeri?nes pas mus jau visi ispirkti  verysad.gif

Manau dar būtų galima rasti smile.gif
Atsakyti
parasiau sesei, gal ji ras kur uzsilikusia, bet abejoju ar musu tam mazame miestelyje dar bus (kedainiuose) .taip gailiuosi, kad nenusipirkau kaip buvo doh.gif
Atsakyti