Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

As vakar irgi jau apsishopinau essence biggrin.gif Nusipirkau ta blizgi XXXL shine spalva 04 Rising Star tai labai patenkinta wub.gif net drauge sako labai graziai blizgis atrodo biggrin.gif paskui nusipirkau blizgi is Moonlight kolekcijos spalva 02 Sparkling Dawn tai kaip jau kazkuri minejo gaunasi kaip bespalvis blizgis be blizguciu, na, bet sueis biggrin.gif toliau nusipirkau ta labiausiai trokstama sepeteli tai dar tokio svelnaus sepetelio nesu lietusi, nu toks minkstutis, minkstutis wub.gif tiesa dar nebandziau kaip pudra dengia. Ir dar nusipirkau tu blizguciu rinkini naudosiu akims, dar nebandziau kai pabandysiu parasysiu kaip laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
O tas sepetelis ne per minkstas mineralinei pudrai? Galvoju jei ne tiks jai, tada naudosiu skaistalam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lady_m: 16 gruodžio 2009 - 20:17
QUOTE(Maserati @ 2009 12 16, 18:51)
Aha,ieskojau,bet bent jau droge nieko gero nemaciau,kitur nespejau apeiti,kai sita suradau smile.gif

*****, jeigu neturėčiau natūralių šerių teptuko tikrai pirkčiau, bet juk užtenka man vieno per akis, tai nepirksiu gi vien dėl to, kad jis toks mielas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 16, 20:56)
*****, jeigu neturėčiau natūralių šerių teptuko tikrai pirkčiau, bet juk užtenka man vieno per akis, tai nepirksiu gi vien dėl to, kad jis toks mielas  ax.gif

geras poziuris thumbup.gif thumbup.gif as tai manau,kad palauksiu akcijos,kai pigiai kainuos,tada ir ciupsiu lotuliukas.gif nors... gal ir dabar nusipirkt,cia taip ji ishgyre,ims visos paneles ir ispirks doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*charite* @ 2009 12 16, 22:02)
geras poziuris thumbup.gif  thumbup.gif  as tai manau,kad palauksiu akcijos,kai pigiai kainuos,tada ir ciupsiu lotuliukas.gif  nors... gal ir dabar nusipirkt,cia taip ji ishgyre,ims visos paneles ir ispirks doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

liks liks dar, neišpirks visų, tagi gal dar sandėliuose turi biški biggrin.gif na bet kas iš to, jeigu pirkčiau kad tik pirkt, juk nesidažau su keliais teptukais iš karto, ir nesu profesionalė, kad reikėtų visokių šepetėlių ir kuo daugiau, man svarbu turiu su kuo užtept pudrą, turiu gražų mažą rinkinuką, ir man jo pilnai užtenka, ir taip retai naudoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 16, 21:56)
*****, jeigu neturėčiau natūralių šerių teptuko tikrai pirkčiau, bet juk užtenka man vieno per akis, tai nepirksiu gi vien dėl to, kad jis toks mielas  ax.gif

drinks_cheers.gif va as ir taip mastau.. jei turiu viena fanastisko svelnumo parsisiuntusi ir man jo pilnai uztenka,tai kito nebereikia...bet essence pigus, ir svelnus ir grazus wub.gif ...norisi ir jo blush2.gif ,bet logika kolkas veikia aciu diev biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*charite* @ 2009 12 16, 21:02)
geras poziuris thumbup.gif  thumbup.gif  as tai manau,kad palauksiu akcijos,kai pigiai kainuos,tada ir ciupsiu lotuliukas.gif  nors... gal ir dabar nusipirkt,cia taip ji ishgyre,ims visos paneles ir ispirks doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

juokas juokais,bet as nuosirdziai tikiu,kad tu sepeteliu nebeliks iki tol kol lauksit ispardavimo.. smile.gif
pas mus klp eurokose jau eilute laukia ju.. o lentynele tuscia..
na gal pasiseks,galbut liks :)bandykit laime. 4u.gif
Atsakyti
O gal jau kuri bandet Moonlight nagu lakus? Labai juodo noreciau wub.gif
Ir dar gal kuri turit Summer of love nagu laku? Siandien dvejus isigijau,nes tik po 4Lt tekainavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 12 16, 21:36)
juokas juokais,bet as nuosirdziai tikiu,kad tu sepeteliu nebeliks iki tol kol lauksit ispardavimo.. smile.gif
pas mus klp eurokose jau eilute laukia ju.. o lentynele tuscia..
na gal pasiseks,galbut liks :)bandykit laime.  4u.gif

drinks_cheers.gif Man konsultantė sakė, kad tas limituotas kolekcijas atveža tik vienu užvežimu ir sandėliuose jų nebebūna smile.gif Aš tai griebiau irgi tą mielą šepetuką, jau vien dėl išvaizdos verta biggrin.gif Man skaistalam jis patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 16, 18:10)
cream gloss lipnokas, kiti kuriuos bandžiau nelipnūs  smile.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Na kad jau taip išgyrėte,tikrai griebsiu šepetėlį,labai minkštas vakar išbandžiau,šiandien lėksiu pirkti smile.gif
Gal dar ką nors prigriebsiu ,užmačiau akcijų nemažai yra ;D
Atsakyti
gal kuri žinot ar jau atsirado kalėdinė kolekcija?
Atsakyti