Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

QUOTE(Cherry_ @ 2009 12 10, 17:33)
Nu ka, buvau sianiden Eurokose paziureti kolekcija... tai  schmoll.gif 
Sepetelis atrodo graziai, bet mazokas, ir atrodo nelabai ka uzkabins... nu bet cia  bandyti reikia, bet nelabai man , nepirkau  schmoll.gif
Seseliai skysti labaia, nors spalvos grazios, bet pravedziau pirstu per testeri ir ant rankos uzsitepiau, labai pyra, pigmentas silpnas, nieko gero...
Su ta pudra kur spindesio duoda tas pats skystoka tokia, birasnti, zodziu si kolecija ne man doh.gif

Jo man irgi šešėliai ir pudra nepatiko, bet labai norių tu blizgių, kur trys mažiukai, nebandei jų? ens aš tai ozo eurokos neradau meginėlių
Atsakyti
O lupu blizgesius gal kuri ciupinejot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2009 12 10, 19:17)
O lupu blizgesius gal kuri ciupinejot? bigsmile.gif

Man irgi idomu ar jie suteikia koki atspalvi ant lupu ax.gif
Atsakyti
Aš tai vakar dar radau "Creamylicious" kolekciją dar, na man ji labiau priimtina nei "Moonlight", nes ji labai spindinti, na man tokia ji paaugliška, "pigi", o creamylicious tokia matinė, švelni. Na ir ką gi- nusivyliau..Nors nėra ką norėt už tokią kainą. Nusipirkau dvejus nagų lakus, tokios spalvos gražios, viena šviesiai violetinė (raspberry smooth) ir baklažaninė, bet nusilakavau vakar, o šiandien ryte jau apsilupę, nors nė indų ploviau, nieko nedariau, nesąmonė doh.gif Pieštukas akių irgi per minkštas, trupa, na tik šešėliais likau patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2009 12 10, 21:39)
Aš tai vakar dar radau "Creamylicious" kolekciją dar, na man ji labiau priimtina nei "Moonlight", nes ji labai spindinti, na man tokia ji paaugliška, "pigi", o creamylicious tokia matinė, švelni. Na ir ką gi- nusivyliau..Nors nėra ką norėt už tokią kainą. Nusipirkau dvejus nagų lakus, tokios spalvos gražios, viena šviesiai violetinė (raspberry smooth) ir baklažaninė, bet nusilakavau vakar, o šiandien ryte jau apsilupę, nors nė indų ploviau, nieko nedariau, nesąmonė  doh.gif Pieštukas akių irgi per minkštas, trupa, na tik šešėliais likau patenkinta  rolleyes.gif

O kur radai?
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2009 12 10, 21:39)
Aš tai vakar dar radau "Creamylicious" kolekciją dar, na man ji labiau priimtina nei "Moonlight", nes ji labai spindinti, na man tokia ji paaugliška, "pigi", o creamylicious tokia matinė, švelni. Na ir ką gi- nusivyliau..Nors nėra ką norėt už tokią kainą. Nusipirkau dvejus nagų lakus, tokios spalvos gražios, viena šviesiai violetinė (raspberry smooth) ir baklažaninė, bet nusilakavau vakar, o šiandien ryte jau apsilupę, nors nė indų ploviau, nieko nedariau, nesąmonė  doh.gif Pieštukas akių irgi per minkštas, trupa, na tik šešėliais likau patenkinta  rolleyes.gif

man tai visa essence kosmetika yra infantyli ir silpnos kokybes,bet kartais kai norisi tiesiog kazko naujo,tai pats pazaidimui..
O kaip ta baklazanine spalva, intensyvi,nuo dvieju suoksniu jau atrodo kaip buteliuke,netepa ruozais? as galvoju pirkti,nes man vistiek visi lakai tik 1 diena laiko.
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2009 12 10, 18:03)
Jo man irgi šešėliai ir pudra nepatiko, bet labai norių tu blizgių, kur trys mažiukai, nebandei jų? ens aš tai ozo eurokos neradau meginėlių

Manau niekur nera megineliu sad.gif as tai sepeteli pati graziai islupau is dekliuko , kad paciupint, o po to idejau graziai atgal , nes pamatytu plaukus su skura ispestu lotuliukas.gif suprantu, kad kosmetika pigi, nu bet vistiek o kaip paziureti sepetelius,
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 12 10, 23:06)
Manau niekur nera megineliu sad.gif as tai sepeteli pati graziai islupau is dekliuko , kad paciupint, o po to idejau graziai atgal , nes pamatytu plaukus su skura ispestu  lotuliukas.gif  suprantu, kad kosmetika pigi, nu bet vistiek o kaip paziureti sepetelius,

Na nebuvo mėginėlio, bet vistiek nusipirkau tuos blizgius, tai ant piršto tvirtai prilipo lotuliukas.gif pažiūrėsim kaip bus su akim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 12 10, 22:04)
man tai  visa essence kosmetika yra infantyli ir silpnos kokybes,bet kartais kai norisi tiesiog kazko naujo,tai pats pazaidimui..
O kaip ta baklazanine spalva, intensyvi,nuo dvieju suoksniu jau atrodo kaip buteliuke,netepa ruozais? as galvoju pirkti,nes man vistiek visi lakai tik 1 diena laiko.

Tai beabejo, tikrai nebūna stebuklų, kad už tokią kainą turėtum kokybišką daiktą, na manau tikrai essence kosmetika daugiau orientuota į paauglių rinką, todėl dažnai ir būna neskoninga (mano galva), prikimšta blizgučių, na bet creamylicious pasirodė tikrai faina rolleyes.gif O radau ją Kaune, Pramonės maximoje ax.gif Dėl nagų lakų, tai spalvos iš šios kolekcijos tikrai sodrios, pati nusistebėjau, nes net ir vienas sluoksnis super atrodo, o kai užsitepiau du- tikrai labai graži ir sodri spalvytė buvo, na bet lupasi kosmišku greičiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2009 12 11, 21:09)
Tai beabejo, tikrai nebūna stebuklų, kad už tokią kainą turėtum kokybišką daiktą, na manau tikrai essence kosmetika daugiau orientuota į paauglių rinką, todėl dažnai ir būna neskoninga (mano galva), prikimšta blizgučių, na bet creamylicious pasirodė tikrai faina  rolleyes.gif O radau ją Kaune, Pramonės maximoje  ax.gif Dėl nagų lakų, tai spalvos iš šios kolekcijos tikrai sodrios, pati nusistebėjau, nes net ir vienas sluoksnis super atrodo, o kai užsitepiau du- tikrai labai graži ir sodri spalvytė buvo, na bet lupasi kosmišku greičiu  doh.gif

Keista, man visai gerai laiko...nors galiu palyginti tik su OPI ir China glaze, bet kokias tris dienas be vargo išbūna gražūs. Gal viskas nuo pagrindo priklauso?
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 12 10, 20:35)
Man irgi idomu ar jie suteikia koki atspalvi ant lupu ax.gif

Mane ir labai domina tie naujieji blizgesiukai, tai ar jau yra išbandziusiu ji? smile.gif Beje jungiuosi prie jusu gretu, man taip pat labai patinka si kosmetika rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2009 12 11, 22:12)
Keista, man visai gerai laiko...nors galiu palyginti tik su OPI ir China glaze, bet kokias tris dienas be vargo išbūna gražūs. Gal viskas nuo pagrindo priklauso?

Gal jūs apie įprastus essence nagų lakus kalbat? unsure.gif Nes tie creamylicious nu tikrai tragiškai lauposi, vakar kita spalvyte nusilakavau, pagulėjau su kompu ir nuėjau miegot, šiandien atsikeliu ryte- apsilaupę blink.gif Mistik kažkokia...O šiandien nusilakavau su Orly- ir tvarkiaus namus, ir ploviau daug indų, gaminau, vonią šveičiau, gulėjau vonioje ilgai ir nei kiek neapsilupo rolleyes.gif
Atsakyti