Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 19, 16:21)
na jeigu tikrai iš natūralių šerelių tai tikrai apsimokėtų pirkt  bigsmile.gif

Sepetelis tikrai svelnus, kaip triusis... lotuliukas.gif Bet cia dar klausimas, ar isties ten triusis...
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2009 12 19, 17:31)
Sepetelis tikrai svelnus, kaip triusis...  lotuliukas.gif  Bet cia dar klausimas, ar isties ten triusis...

man irgi čia įdomiai atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2009 12 19, 16:22)
O kokia kaina  tuso, cia to jusu labai isgirto? Jis tankina ar ilgina blakstienas? smile.gif

Man tai jis viska daro, 12.90 smile.gif
Atsakyti
Nu ka, as esu reklamos auka doh.gif lotuliukas.gif siand uzsipirkau ta isgirtaja shimeri ir triusini sepeteli doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 12 19, 19:18)
Nu ka, as esu reklamos auka  doh.gif  lotuliukas.gif siand uzsipirkau ta isgirtaja shimeri ir triusini sepeteli  doh.gif  thumbup.gif

O kaip shimeris? vis bandžiau aš jį,apžiūrinėjau,bet taip ir neapsisprendždiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spanguole007 @ 2009 12 19, 17:46)
O kaip shimeris? vis bandžiau aš jį,apžiūrinėjau,bet taip ir neapsisprendždiau  biggrin.gif

Ir mane jis domina, ar ne per daug blizga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 12 19, 18:18)
Nu ka, as esu reklamos auka  doh.gif  lotuliukas.gif siand uzsipirkau ta isgirtaja shimeri ir triusini sepeteli  doh.gif  thumbup.gif

įdomu kaip shimeris ir man, noriu, kad spindėtų kaip sniegas pašalus tokiais smulkiais bet labai blizgančiais blizgučiais, bet manau kad taip ir turėtų būt, juk tokiam įspūdžiui sukurti jis ir padarytas, kad mėnesienoje veidas švytėtų kaip snaigės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 19, 20:16)
kad mėnesienoje veidas švytėtų kaip snaigės  ax.gif

Kaip romantiskai cia parasei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 12 19, 21:44)
Kaip romantiskai cia parasei thumbup.gif

na bet tokio efekto tikrai norėčiau, šįvakar kai ėjau į maximą sniegas taip gražiai žėrėjo, kad užsimaniau tokio žėrėjimo ant veido bigsmile.gif lotuliukas.gif atrodo taip prabangiai, kad ne viena ponia daug tūkstančių paklotų už tokio baltumo atlasinę suknelę su tokiu žėrėjimu, kai pagalvoji, gamta sukuria tobulą grožį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 19 gruodžio 2009 - 21:12
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 19, 23:11)
na bet tokio efekto tikrai norėčiau, šįvakar kai ėjau į maximą sniegas taip gražiai žėrėjo, kad užsimaniau tokio žėrėjimo ant veido  bigsmile.gif  lotuliukas.gif atrodo taip prabangiai, kad ne viena ponia daug tūkstančių paklotų už tokio baltumo atlasinę suknelę su tokiu žėrėjimu, kai pagalvoji, gamta sukuria tobulą grožį

Oho, kokia romantikė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2009 12 19, 16:18)
Jau turiu  thumbup.gif , o jau svelnumas...  rolleyes.gif
Tiesa Klaipedos Akropolio konsultante sake, kad sis sepetelis is triusio, bet sunkiai tiketina, kad uz tokia kaina butu triusinis sepetelis...  unsure.gif

abejotina,kad is triusio.Kazkas cia del shimerio maciau kalbejo,as asmeniskai pabandziau,bet nepirkau..sakyciau blizguciai per stambus pasirode,pigus,nesubtilus zvilgejimas,ne kaip sniegucio kuri taip graziai aprase kissable lips 4u.gif Matyt kaip kam,bet man nepatiko visiskai.
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2009 12 19, 23:01)
Oho, kokia romantikė  biggrin.gif

Mane šita balta žiema labai paveikė biggrin.gif
Atsakyti