Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

QUOTE(amber123 @ 2009 12 20, 23:23)
Ui visam veidui tai nzn..  g.gif reiktu pabandyt.. nemanau, kad suteiks toki pat rezultata kaip meteoritai pvz visam veidui, bet kai tokia kaina, tai netiks, blogiausiu atveju padovanosi kam  4u.gif

aš ir nesitikiu tokio efekto kaip meteoritų biggrin.gif meteoritai man asmeniškai per brangūs, kaip rutulinė pudra, žinau, kad jie geri ir viską, na bet kažkaip brangoka mokėt virš 150 lt... o essence kainuoja apie 15 lt tai nusiperki, net negaila ir padovanot po to kam nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 12 21, 14:40)
Siandien jau tik vienas telikes..

supermamos ispirko biggrin.gif
beje,ir as jau ploviau savaji sepetuka,visdar toks pat minkstutis,ir nei vienas plaukelis neiskrito,is tiesu - netiketa kokybe uz tokia kaina.
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 21, 20:52)
aš ir nesitikiu tokio efekto kaip meteoritų  biggrin.gif  meteoritai man asmeniškai per brangūs, kaip rutulinė pudra, žinau, kad jie geri ir viską, na bet kažkaip brangoka mokėt virš 150 lt... o essence kainuoja apie 15 lt tai nusiperki, net negaila ir padovanot po to kam nors  ax.gif

drinks_cheers.gif butent 4u.gif as taip pat galvoju
Atsakyti
Na tai kur dar tu sepeteliu yra? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2009 12 22, 07:39)
Na tai kur dar tu sepeteliu yra?  unsure.gif

Pilaitej eurokose vakar dar buvo 3 smile.gif
Atsakyti
Bet jau cia kaip deficitas tuoj bus tie sepeteliai biggrin.gif
Atsakyti
Bent jau Kauno akropolyje tai visa nauja moonlight kolekcija deficitas - buvo like vakar tik shimer'is, vienas sepetelis, pilki seseliai, ir vienas is tu blizguciu. tai net nespejau susipazint kas per kolekcija unsure.gif o siaip ta sepeteli pasinesiojau ir atgal padejau ax.gif nors dabar kaip ir gailiuosi truputi, na bet gal kokioj kitoj toliau nuo centro Eurokoje rasiu, tai tik shimeri papirkau - vakar vakare grizus pabandziau - kazkokio ispudzio nelabai paliko kolkas, visam veidui tikrai netiktu kaip cia kazkas norejo schmoll.gif
Atsakyti
Na ka gi - buvau itin skeptiskai nusiteikus pries ta shimeri,ziurinejau ant rankos vienaip ir kitaip,pasirode blizguciai per stambus,nekluklus..perlamutro neskoningai..taciau pamaniau , - vistik pabandysiu .Nusipirkau - pabandziau .. velgi netiketas atradimas -ant veido odos ziuris tikrai puikiai ,zvilgesys subtilus,duoda kaip kazkas sake blizgancio sniego efekta,pabandziau butent su tuo minkstuoju sepeteliu..

4u.gif
Atsakyti
O as taip pat labai patenkinta naujuoju sepeteliu..Gerai paima pudra ir taip graziai padengia, nesulyginsi su ankstesniu turetu sepeteliu, skirtu butent mineralinems pudroms..Zodziu esu labai labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
Siandien pagriebiau antraji sepeti... Viena naudosiu meteoritams, kita skaistalams.
Bandziau meteoritus tepti, gerai kabina. Net geriau uz didyji TBS sepeteli..
Klaipedoje Zemaitijos Eurokos sepeteliu nei vieno, Big2 Eurokos sepeteliu nei vieno, Akropolyje savaitgali buvo like 2...
Deficitas tampa... bigsmile.gif
Atsakyti
As tai ir kol kas negaliu atsidziaugt tuo shimeriu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 23 gruodžio 2009 - 11:57
QUOTE(Pikciurna_ @ 2009 12 23, 12:47)

jei supratau gerai, tai čia kalba apie tą baltą šepetėlį su rožiniu viršum? jei taip, tai galiu išduot mažą paslaptį - vakar Vėtrungės eurokose mačiau jų gal septynis tai drąsiai... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti