Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

[quote=berniukumama,2010 02 23, 10:46]
As turiu is emokymu ir ES kazkokias skaidres, tik dar neziurejau kaip ten jos. Parasyki emeila persiusiu jeigu nori mirksiukas.gif
Papildyta:

Ačiū
dziuciu@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(sagrarija @ 2010 02 22, 20:58)
tai kad jau baisu pasidare  unsure.gif  tik kad laaabai jau sunkiai "gimdosi" man jis  biggrin.gif  kokia tema turi rasyt? As is civilines...

man taip sunkiai sekasi su juo.. doh.gif aš BT kursinį rašau smile.gif
Atsakyti
[quote=ciu,2010 02 23, 09:55]
[quote=berniukumama,2010 02 23, 10:46]
As turiu is emokymu ir ES kazkokias skaidres, tik dar neziurejau kaip ten jos. Parasyki emeila persiusiu jeigu nori mirksiukas.gif
Papildyta:

Ačiū
dziuciu@gmail.com
[/quote]
Persiunciau
Atsakyti
QUOTE(Vaivita @ 2010 02 23, 08:41)
Sveikos,  as vadyba norejau laikyti pas Vanaga sestadieni, nuejom trise, tai pasake, kad nenori gaisti laiko priiminedamas po tris, jis paskirs laika, kada bus galima laikyti pvz butent istestiniu studiju teises ir valdymo 3 kursui ir t.t...reikes teirautis jo el. pastu, kada bus paskyres, minejo, kad kazkas jau laiko vasario 24 d. Sake, jei labai esam uzstikrintos, galim eiti zodziu pas ji laikyti, bet mes kazkaip susilaikem smile.gif
Va tokios zinios

o jūs planuojat rytoj eit? Aš tai norėčiau kitą savaitę eit, kažin sudarytų grafiką ir kitai savaitei?
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2010 02 23, 11:46)
o jūs planuojat rytoj eit? Aš tai norėčiau kitą savaitę eit, kažin sudarytų grafiką ir kitai savaitei?

uztat, kad negalim blink.gif sake musu kursui (teise ir valdymass, 3 kursas) kovo men kazkada bus egzas g.gif
durnai cia taip, manau, kad mes turim teise ateiti ir laikyti per jo budejima, taciau kai taip prigasdina, kad mazdaug jei laikysit, tai neislaikysit.....
sausio men kazkada variau ekonomikos laiky g.gif i, man jos neuzskaite, tai maciau, kaip viena grupe pas ji ejo, gal 20-30 zmoniu, po tris suleidinejo, duodavo po tris klausimus is eiles kiekvienam ir vsio, kiek klausinejau priejus, islaikiusiu nebuvo, bet nors tiek, kad lapeliu nesugadino
Atsakyti
QUOTE(berniukumama @ 2010 02 23, 09:46)

Apie Jasaiti, as tik pacios geriausios nuomones, super destytojas  thumbup.gif
Laikeme mes ne perseniausiai, kaip skirtumini dalyka, buvo 3. Dave testuka (gal geriau vadinti testa 50 kl  biggrin.gif ) jeigu skaicius tikrai imanoma isspresti pakankamai normaliai, nera sudetingas, tik kad apimtis gasdinanti gal.
Beja nemazai klausimu buso is tarnybos istatymo.

Kad dėstytojas šaunus, tai 100proc. Kad daugiau tokių puikių dėstytojų 4u.gif
Mums taipogi bus 50kl. testas, ir klausimus davė iš anksto smile.gif
Telieka deramai pasiruošti. Ačiū.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti