P.S. Jei yra jau sukurta tėmelė, tai šitą ignoruokit.
Čia renkasi MRU draugiškos studenčiokės. Patariam, pagelbėjam viena kitai, pasidalinam ką žinom.
QUOTE(Paja @ 2009 12 09, 15:30)
Čia renkasi MRU draugiškos studenčiokės. Patariam, pagelbėjam viena kitai, pasidalinam ką žinom.
ačiū Paja
Ir as cia
Labas vakariukas
domintų mane Jurga Stungytė (tarptaut.teisė) ar teko kam susidurt ?
pasisakysiu dėl tarptautinės teisės, kadangi artėja pavasario sesija tai turbūt klausimas turėtų būti sukenkretintas dėl tarptautinės privatinės teisės. apie tai nieko džiuginačio negaliu pasakyti, kadangi pati pakankamai turėjau pavargti su tuo dalyku. Davė klausim,ą ir per dvi minutes atsakymą reikėjo parašyti, tada vėl klausimas ir taip gal 5 ar 10 klausimų. tada iškarto surenka. vyko visuotiniai perlaikymai egzamino. vienu žodžiu nervus patampė, kadangi tai buvo paskutinis egzaminas prieš valstybinius
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 12 09, 17:14)
Nėra už ką.
Fanfan, o pas Montvydienę iš pirmo sykio išlaikei, ane? Tai todėl ir nebloga pasirodė?
Tiesa, gal kas turit ką nors notariatui?
QUOTE(Paja @ 2009 12 10, 14:18)
Fanfan, o pas Montvydienę iš pirmo sykio išlaikei, ane? Tai todėl ir nebloga pasirodė?
O man įdomu kaip pas ją vyksta perlaikymas. Jaučiu, kad nueisiu ir sužinosiu.
Tai ir sakiau, kad kai is pirmo karto islaikiau, tai ir gera
Kiek man ja teko pacio egzo metu matyt, nu visai nepiktybiska moteriske. O ir duotieji klausimai egzui tada nesunkus buvo
QUOTE(Fanfan @ 2009 12 10, 18:39)
Tai ir sakiau, kad kai is pirmo karto islaikiau, tai ir gera 
Kiek man ja teko pacio egzo metu matyt, nu visai nepiktybiska moteriske. O ir duotieji klausimai egzui tada nesunkus buvo
Nu, va ir man pasirode nepikta. Tik visai nenoreciau, kad perlaikant zodziu "krestu".
O kaip manot ka geriau pasirinkti korupcijos kontrole ir prevencija pas V.Junoka ar seimos teise pas E.Langy ?
QUOTE(My.Vica @ 2009 12 11, 19:20)
O kaip manot ka geriau pasirinkti korupcijos kontrole ir prevencija pas V.Junoka ar seimos teise pas E.Langy ? 
junokas
korupcija pirmas 9 man pas ji buvo