Scrapuke,
zinok, tavo klausimas, kodel as visgi neskrebinu tradiciniu skrebuku, priverte mane rimtai susimastyti ir pabandyti saziningai su savimi pasikalbeti. Ir as tau uz tai labai dekinga.
Ir ka, aisku, galima mane apmetyti pomidorais uz tai, bet, jei jau buti visai sazininga, as sau daryti skrebukus kol kas nejauciu jokio poreikio.

Absoliuciai. Nei apie save, nei apie MB, nei apie tevus. Matyt, tai visgi nera mano terapija, bent jau kol kas.

Taciau tai nereiskia, kad man jie nepatinka. O, ne.

Neviena valandele praleidau landziodama po visokias galerijas ir apziurinedama ivairiausius LO. Zinau, kas man patinka, kas ne.
Man labai idomu isbandyti ivairias technikas, bet si poreiki as patenkinu kurpdama atvirukus. Man kol kas to visiskai pakanka. Ai, ir dar, jeigu dalyvauju kokiame zaidime, tai irgi skatina mane skrebinti. Na, kaip, pvz., Relijos albumui. Bet tai turi buti pakankamai retai, nes man reikia laiko darbeliui "isnesioti".
Tiesa, turiu pora minciu, tad manau kazkada poros menesiu eigoje visgi parodysiu ir keleta tradiciniu skrebuku, kurie kol kas dar bresta mano galvoje. Zinoma, jeigu pavyks viska igyvendinti.

Nu va, pavariau kaip per ispazinti...