Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarėlės: raudonosios, geltonosios ir kitokios :)

O du patinėlius kartu viename narvelyje galima laikyti? Noriu kanarėlių tam, kad čiulbėtu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tikryte @ 2010 05 01, 13:02)
O du patinėlius kartu viename narvelyje galima laikyti? Noriu kanarėlių tam, kad čiulbėtu  ax.gif

smile.gif Pasitaiko,kad 2 kanarėlių patinėliai sugyvena viename narve,bet retai...
O čiulbėjimui tai ir vieno patinėlio pakanka doh.gif
Atsakyti
tai va, vakar nuvaziavau kanareliu rinktis, bet kai isgirdau, kaip jos ciulba....nusprendziau tureti amadinas, jie siek tiek tylesni unsure.gif
Atsakyti

O as jau uzsakiau patineli kanarele gyvuneliu parduotuvej, sake paieskos 4u.gif Ir dar amadinu patelei sian patiniuka nupirkau wub.gif Tikiuos, kad jau pasiseks isauginti ir vaikuciu susilaukt ateity smile.gif

Atsakyti
o mano kanarele jau du kiaušinukus padėjo,tik nepastebėjau ,kad ant ju tupetu.Tai nežinau ar bus paukščiuku.Įduomu jei bus mažiukai ar reikia patineli atskirti nuo mažiuku?
Atsakyti
QUOTE(.lea. @ 2010 04 30, 18:58)
amadinų yra begalė rūšių. apie kokius konkrečiai kalbate?

Laba diena, ar gyventų guldo amadinai arba ryžinukai su kanarėlių porele? AČIŪ už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistė S @ 2010 05 05, 09:24)
Laba diena, ar gyventų guldo amadinai arba ryžinukai su kanarėlių porele? AČIŪ už atsakymą.  4u.gif

priklauso kokio dydžio narvas. jeigu vietos užtenka, gyventų ir tie, ir tie. ryžinukai yra šiek agresyvensi, bent jau mano mažuosius mėgsta papešiot, jei šalia ant šakos sėdi, kad peštų kanarėlę- nepastebėjau. o guldai tai išvis ramūs ir nepiktybiški smile.gif
aišku dar priklauso ar kanarėlės nepiktybiškos, maniškė tik papyksta kas šalia jos sėdi, bet kirst niekada nekirto
Atsakyti
QUOTE(.lea. @ 2010 05 05, 17:23)
priklauso kokio dydžio narvas. jeigu vietos užtenka, gyventų ir tie, ir tie. ryžinukai yra šiek agresyvensi, bent jau mano mažuosius mėgsta papešiot, jei šalia ant šakos sėdi, kad peštų kanarėlę- nepastebėjau. o guldai tai išvis ramūs ir nepiktybiški smile.gif
aišku dar priklauso ar kanarėlės nepiktybiškos, maniškė tik papyksta kas šalia jos sėdi, bet kirst niekada nekirto

Narvelio matmenys būtų 77x39x55 cm. Ar 4 paukščiukams (porelei kanarėlių ir porelei guldo amdinų) ne per mažas? Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Aistė S @ 2010 05 06, 07:32)
Narvelio matmenys būtų 77x39x55 cm. Ar 4 paukščiukams (porelei kanarėlių ir porelei guldo amdinų) ne per mažas? Ačiū už atsakymą.

narvas geras, bet veisiant reiktų atskirti
Atsakyti
QUOTE(Aistė S @ 2010 05 06, 08:32)

o man atrodo,kad per mažai bus vietos ,pas mane tokiam narve o gal ir truputi didesniam gyvena kanareliu porele ir ne pasakyčiau,kad vietos jiems būtų per daug
Atsakyti
jeigu 77 yra ilgis, 39 plotis, 55 aukštis, tai narvas tikrai geras 2 paukščių porelėms laikyti. tokiem paukšteliam reikia žiūrėti narvą, kad būtų labiau į ilgį nei į aukštį
Atsakyti
QUOTE(.lea. @ 2010 05 06, 23:37)
jeigu 77 yra ilgis, 39 plotis, 55 aukštis, tai narvas tikrai geras 2 paukščių porelėms laikyti. tokiem paukšteliam reikia žiūrėti narvą, kad būtų labiau į ilgį nei į aukštį

Laba diena, dabar tai jau paklausiu ax.gif KUR GALIMA ĮSIGYTI NARVELĮ. Kikoje (Vilniaus ermitaže bei Senukuose Ukmergės g. buvau) pasirinkimas labai mažas. Narveliai netvirti tokie, nedidučiai. Pardavėjos siūlo pirkti voverių narvelius, bet jie ne tokie patogūs kaip paukščiams pritaikyti paukštelių narveliai. Kur Vilniuje yra mažiesiems paukščiams skirtų narvų pasirinkimas. Labai ačiū atsakiusiems 4u.gif
Atsakyti