Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarėlės: raudonosios, geltonosios ir kitokios :)

QUOTE(.lea. @ 2010 05 30, 04:01)
kokių sausainių? kas tinka žmogui, nevisad gerai ir paukščiui. žalumynų tikrai reikia, ir nuo to paukštis neviduriuoja, klaidinga laikyt suskistėjusias išmatas viduriavimu, tai naturaliai pakitusi išmatų konsistencija.
kiaušinyje apstu baltymų, bet to maža sėkmingam jauniklių vystimuisi

Galima duoti sutrupinto lietuviško sausainio,trintų dziuvėsėlių,manų kruopų...Kai kas duoda batono išmirkinto piene.Aš asmeniškai nedaviau g.gif Mano auginami kanariukai suviduriavo nuo salotų,-vos atgriebiau aš juos... unsure.gif Buvo visiškai išsekę,ir maniau kad neišgyvens cool.gif Taip kad aš jau neskubėčiau su žalumynais...Suspės dar...
Atsakyti
jokiu būdu negalima duot batono ar sausainių, tuo labiau mirkytų piene blink.gif
iš kur traukiat tokius receptus? doh.gif paukščių organizmas negali virškint laktozės.

jei norit palepint paukščius tai yra pirkt spec. jiem kepti sausainėliai be jokių kvapų ir priedų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .lea.: 31 gegužės 2010 - 23:24
parduodu 4u.gif
user posted image
52x41x71
Atsakyti
QUOTE(alina.alekseyko @ 2010 06 01, 14:42)
parduodu  4u.gif
user posted image
52x41x71

kokia kaina ir is kur? g.gif
Atsakyti
.lea. noreciau sužinoti kaip tu išaugini issiritusius kanariukus, koki maita duodi?
Ir niekas cia nemaiso suskystejusiu išmatu nuo viduriavimo blink.gif

QUOTE(alina.alekseyko @ 2010 06 01, 14:42)
parduodu  4u.gif

skelbimams yra atskira tema
Papildyta:
QUOTE(laukine kate @ 2010 05 31, 21:49)
Galima duoti sutrupinto lietuviško sausainio,trintų dziuvėsėlių,manų kruopų...Mano auginami kanariukai suviduriavo nuo salotų,-vos atgriebiau aš juos... unsure.gif Buvo visiškai išsekę,ir maniau kad neišgyvens cool.gif Taip kad aš jau neskubėčiau su žalumynais...Suspės dar...

as taip pat duodu naminio sausainio, retkarčiais medaus, aguonų, daržovių, vaisių ir tikrai viskas gerai mano pauksteliams.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šalta: 02 birželio 2010 - 13:11
jei labai nesupyksite, tai gal kuri galite parašyti man į až kas gali parduoti kanarėlį (patinėlį). Labai lauksiu.
Atsakyti
visiems paukšteliams yra svarbu geležis, kurios ir yra žalumynuose, todėl jiems augant žolyčių (žiemą- avižų daigai) narve turi būt. tėvai patys žino ko kam kokiais kiekiais reikia. bent jau pas mano paukštelius kiek matydavau, gūžiukuose ta žaluma apie 5proc turinio sudarydavo, nuo tiek viduriuot tikrai negali. o ir su sausainiais reikėtų atsargiai, nes cukrus nėra sveika
Atsakyti
..Jau nebeturiu kanarėlių.........
Atsakyti
QUOTE(laukine kate @ 2010 06 05, 21:09)
..Jau nebeturiu kanarėlių.........

gaila laukine kate, kad atisveikinai su savo grazuoliukais verysad.gif dar vis turejau minty priglausti tavo patele bet... na bet užsuk pas mus vistiek paplepeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šalta @ 2010 06 06, 11:26)
gaila laukine kate, kad atisveikinai su savo grazuoliukais  verysad.gif  dar vis turejau minty priglausti tavo patele bet... na bet užsuk  pas mus vistiek paplepeti  4u.gif

Ačiū 4u.gif Uzsuksiu mirksiukas.gif
Vakar įsigijau 2 auksines žuveles doh.gif Nes namai tušti be gyvių.Nepratus aš taip gyvent,kai namuose nėra kazkokio gyvūnėlio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine kate @ 2010 06 06, 12:55)
Ačiū 4u.gif Uzsuksiu mirksiukas.gif
Vakar įsigijau 2 auksines žuveles doh.gif Nes namai tušti be gyvių.Nepratus aš taip gyvent,kai namuose nėra kazkokio gyvūnėlio blush2.gif

Laba kaip gaila, kad alergija trukdo džiaugtis tais gražiais paukšteliais - kanarėlėmis. verysad.gif
(Aš dėl kitų priežąsčių jų neauginu, su viltim, kada nors ateityje augint.)

Dėl auksinių žuvyčių, tikiuosi auginat jas pakankamo dydžio akvoj, o ne apvaliam burbule? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(.lea. @ 2010 06 04, 00:27)
visiems paukšteliams yra svarbu geležis, kurios ir yra žalumynuose, todėl jiems augant žolyčių (žiemą- avižų daigai) narve turi būt. tėvai patys žino ko  kam kokiais kiekiais reikia. bent jau pas mano paukštelius kiek matydavau, gūžiukuose ta žaluma apie 5proc turinio sudarydavo, nuo tiek viduriuot tikrai negali. o ir su sausainiais reikėtų atsargiai, nes cukrus nėra sveika

Vienas kanarėlių augintojas visada duoda kanarėlėms cukraus..Kai neturi medaus...Medus yra būtinas paukščiams smile.gif
Papildyta:
QUOTE(giekab @ 2010 06 06, 14:55)
Laba kaip gaila, kad alergija trukdo džiaugtis tais gražiais paukšteliais - kanarėlėmis.  verysad.gif
(Aš dėl kitų priežąsčių jų neauginu, su viltim, kada nors ateityje augint.)

Dėl auksinių žuvyčių, tikiuosi auginat jas pakankamo dydžio akvoj, o ne apvaliam burbule?  blush2.gif

Gal kada nors,kai būsiu turtingesnė bandysiu laikyt kanarėles...Specialiuose narveliuose,pridengtuose stiklu rolleyes.gif Bet tam kambary turės būt kazkoks kokybiškas oro drėkintuvas,bei gera langų,orlaidzių ventiliacija mirksiukas.gif
Į burbulą žuvyčių nekišiu,bet ir 300 l akvariumo jos kol kas neturės smile.gif
Atsakyti