Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labas rytas 4u.gif

QUOTE(RenataJ. @ 2009 12 23, 10:17)
zinoma priimsim, musu gretos cia vis mazeja, aisku tai dziugina  ax.gif

Aciu mirksiukas.gif

QUOTE(bum @ 2009 12 23, 13:04)
O nuo kada bandot?
Aišku kad priimsim biggrin.gif

Tai kaip ir 2009 -uju planas buvo, tai nuo metu pradzios ir bandom, kad 12 ciklu, tai negaliu pasakyt, nes buvo tokiu menesiu, kai per vaisingas dienas tiesiog negalejom myletis, tai kokie sveciai nakvojantys, tai patys kur nakvojom. Bet kokie 8ciklai tai tikrai bus. tai dabar planas per 2010 -uosius pastot, o idealiu atveju ir pagimdyt bigsmile.gif

Einu issiaiskinsiu kaip ten ta grafikeli susikurt, jau nuo siandien matuot pradejau.

geros dieneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2009 12 22, 22:16)
Tai o kaip tos salies moterys BT matuoja? Pasidairyk, yra elektroniniu spec vaiku planavimui. Buna ant pakuotes uzrasyta ir dar lentele temperurai zymeti ideta kaip bonus.

yra elektron.o as norejau paprasto temp,bet siandien jauciu pirksiu koki rasiu.o spec vaiku planavimui isvis tokio akyse nesu macius pas mane miestelyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2009 12 23, 13:40)
yra elektron.o as norejau paprasto temp,bet siandien jauciu pirksiu koki rasiu.o spec vaiku planavimui isvis tokio akyse nesu macius pas mane miestelyje  ax.gif

o kas per spec. vaiku planavimui termometras? g.gif
apie toki net nesu girdejus blink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. 4u.gif

O stai mano nesamone. http://www.babyplan.ru/profile/31260

desini sona skauda, vakare leisiu Ovitrelle. ax.gif nesitikiu nieko gero, bet darisiu kaip daktaras liepe. blush2.gif
Atsakyti
Vaidalina 4u.gif Is visos sirdies linkiu neprarasti vilties ir kantrybes! Kaip ir sakai- vis tiek turi pasisekti!

O manasis stai toks grafikas:

user posted image

Nepatinka jis man nepatinka nepatinka nepatinka schmoll.gif Vakar del to ir neidejau, kad nepatinka schmoll.gif Pozymiu- jokiu, krutine absoliuciai minksta ir nejautri, zodziu, jokiu net pseudosimptomu hehe...

Termometras mano irgi skaitmeninis, cia kitokiu ir neberasi, tik juosteles, kur prie kaktos det ir toks i ausi kisamas, vaiku temp matuoti... Matuoju iskart po 2-3 kartus ir neretai buna vis skirtinga BT doh.gif Stai ir siryt buvo ir 36,8, ir 36,9, tai idejau 36,9 nes nesinorejo kad kreive dar pakristu (ir taip nuotaikos ner).
Atsakyti
na va isigijau term.elektronini deja,nuo ryt pradedu matuot BT nes kaip tik mm jau atsivilkt turetu,teplioja truputeli
Atsakyti
Na as tai per mmm nematuociau, kazkaip nelabai higieniska ax.gif Nebent tavo labai trumpas ciklas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2009 12 23, 17:39)
Na as tai per mmm nematuociau, kazkaip nelabai higieniska  ax.gif  Nebent tavo labai trumpas ciklas  g.gif

3-4 d.
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2009 12 23, 14:43)

Turiu omeny visas ciklas, o ne mm rolleyes.gif Jei yra galimybe, kad O vyksta beveik iskart po mmm, tada yra racijos matuoti per mmm, kitaip tai nematau reikalo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2009 12 23, 17:47)
Turiu omeny visas ciklas, o ne mm  rolleyes.gif Jei yra galimybe, kad O vyksta beveik iskart po mmm, tada yra racijos matuoti per mmm, kitaip tai nematau reikalo  ax.gif

pas mane sokineja nuo 26 iki 29 d.ir su OT nepagaunu as savo O
Atsakyti
QUOTE(vaidalina @ 2009 12 23, 13:08)
o kas per spec. vaiku planavimui termometras? g.gif
apie toki net nesu girdejus  blink.gif

Būna tokie kurie šimtąsias laipsnio dalis rodo mirksiukas.gif

QUOTE(Delena @ 2009 12 23, 13:59)
O stai mano nesamone. http://www.babyplan.ru/profile/31260

desini sona skauda, vakare leisiu Ovitrelle.  ax.gif  nesitikiu nieko gero, bet darisiu kaip daktaras liepe.  blush2.gif

Kaip įdomiai - dar nesusileidai o tempa jau užkilo rolleyes.gif

QUOTE(x_karamele_x @ 2009 12 23, 16:06)
pas mane sokineja nuo 26 iki 29 d.ir su OT nepagaunu as savo O

Su tokiu manau gali ir iškarto po mmm pradėt matuot. Arba paskutinę mmm dieną pvz kai jau labai lengvos būna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2009 12 23, 17:37)
Būna tokie kurie šimtąsias laipsnio dalis rodo mirksiukas.gif
Kaip įdomiai - dar nesusileidai o tempa jau užkilo rolleyes.gif
Su tokiu manau gali ir iškarto po mmm pradėt matuot. Arba paskutinę mmm dieną pvz kai jau labai lengvos būna ax.gif

o labai netikslu jei burnoje matuoti?
galvoju nuo sekancio ciklo jungtis pas jus. pora ciklu kontrolei pamatuosiu, o nuo kovo meginsim gaminti:) galvojom anksciau, bet norisi pasidaryti tyrimus, gal dar ka pagydyti reiks:) gal koki skiepa:) plius vesele geguze:)) tai jei busiu nestuke.gif norisi kad nesimatytu dar:)
Priimsit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dushianerami: 23 gruodžio 2009 - 16:42