Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(dushianerami @ 2009 12 23, 18:41)
o labai netikslu jei burnoje matuoti?
galvoju nuo sekancio ciklo jungtis pas jus. pora ciklu kontrolei pamatuosiu, o nuo kovo meginsim gaminti:) galvojom anksciau, bet norisi pasidaryti tyrimus, gal dar ka pagydyti reiks:) gal koki skiepa:) plius vesele geguze:)) tai jei busiu  nestuke.gif  norisi kad nesimatytu dar:)
Priimsit?

prasom prasom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2009 12 23, 16:41)
o labai netikslu jei burnoje matuoti?
galvoju nuo sekancio ciklo jungtis pas jus. pora ciklu kontrolei pamatuosiu, o nuo kovo meginsim gaminti:) galvojom anksciau, bet norisi pasidaryti tyrimus, gal dar ka pagydyti reiks:) gal koki skiepa:) plius vesele geguze:)) tai jei busiu  nestuke.gif  norisi kad nesimatytu dar:)
Priimsit?

Sveika.
Burnoje galima matuoti tik jei esi garantuota kad visada miegi užsičiaupusi. Ir šiaip ten mažiau tikslu nes tada labiau įtakoja išgerta taurelė ar kokia pagauta bacila ax.gif Bet esu mačiusi ir labai tvarkingų grafikėlių matuojant burnoje rolleyes.gif
Faina skaityti kai žmonės pilni entuziazmo, pasitikėjimo ir planų biggrin.gif Linkiu kad pavyktų lengvai tuos planus įgyvendinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba, jungiuos ir as... blush2.gif

Mano grafikelis - ka manot? 4u.gif

user posted image

Kazkaip labai jau keistas jis pas mane si menesi... blink.gif totalus atsalimas, kaip niekad anksciau. tai net nezinau ka galvot... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MazaZvaigzdute: 23 gruodžio 2009 - 21:02
QUOTE(MazaZvaigzdute @ 2009 12 23, 20:00)
Laba, jungiuos ir as...  blush2.gif

Mano grafikelis - ka manot?  4u.gif
Kazkaip labai jau keistas jis pas mane si menesi...  blink.gif  totalus atsalimas, kaip niekad anksciau. tai net nezinau ka galvot...  doh.gif

Sveika, junkis junkis 4u.gif

O kokia ten netiksli BT (tusciaviduriai rutuliukai) pas tave 1 fazej, karsciavai gal?

Jei pazymetum isskyras, tai butu biski aiskiau ir FF ir mums blush2.gif

Bet siaip gali buti, kad teisingai brezia- ir ND kaip tik uztaikyti thumbup.gif

Ar matuoji pirma cikla?
Papildyta:
Zylute, kada NT? ax.gif
Atsakyti
Labar rytas bigsmile.gif

as dar neturiu ka rodyt ax.gif

Noriu pasveikint Jus mielosios visas sulaukus nuostabiausios metu sventes wub.gif
Linkiu siandien ramybes ir darnos seimose, stebuklingos ir svajoniu issipildymo nakties, trykstancio dziaugsmu ryto, kuris testusi istisus metus ir apgaubtu Jusu seima, artimuosius ir draugus 4u.gif

Beto linkiu uzsikresti tuo virusiuku, kuris atnesa visu musu laukiama liga - MOTINYSTE wub.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
labas rytas mergaites

NT nebus vakar nusipirkau bet siandien tepliot pradejo taigi nesuprantu kas mandares tada verysad.gif

na bet nesinori liudnos nuotaikos skleisti su sventem mergaites
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 12 24, 09:50)
labas rytas mergaites

NT nebus vakar nusipirkau bet siandien tepliot pradejo taigi nesuprantu kas mandares tada verysad.gif

na bet nesinori liudnos nuotaikos skleisti su sventem mergaites

Neliudek mergyt 4u.gif
Palauk rytojaus su NT, gal ir pasibaigs tepliojimai tuo.. o jei ir prasides mm, nepergyvenk - as visad galvoje turiu toki posaki "zmogus planuoja, o Dievulis daro" mirksiukas.gif Tavo mazylis ateis pas tave, kai bus tam laikas ir tau ir jam 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites, su Sventem jus newyear.gif
prisiduodu su savuoju, http://www.babyplan.ru/profile/60361
Sedziu ir galvoju, nejau nebus kalediniu stebukleliu musu temutej unsure.gif

Naujokeles drasiai junkites, kuo daugiau, tuo smagiau 4u.gif

Selva, musu grafikiukai, pablude si cikla... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2009 12 23, 22:48)
Sveika, junkis junkis  4u.gif

O kokia ten netiksli BT (tusciaviduriai rutuliukai) pas tave 1 fazej, karsciavai gal?

Jei pazymetum isskyras, tai butu biski aiskiau ir FF ir mums  blush2.gif

Bet siaip gali buti, kad teisingai brezia- ir ND kaip tik uztaikyti  thumbup.gif

Ar matuoji pirma cikla?
Papildyta:
Zylute, kada NT?  ax.gif

Teisingai, pirmoj fazej buvau dar po ligos besveikstanti ir kitu laiku matavau, todel tie burbuliukai tusciaviduriai.. O matuoju jau trecia cikla... Man pirmieji aiskesni buvo, o sis kazkoks keistas, temperatura zema, tai net nezinau ka cia galvot ir isvis ar verta kazka galvot... blink.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidalina @ 2009 12 24, 10:54)
Neliudek mergyt  4u.gif
Palauk rytojaus su NT, gal ir pasibaigs tepliojimai tuo.. o jei ir prasides mm, nepergyvenk - as visad galvoje turiu toki posaki "zmogus planuoja, o Dievulis daro"  mirksiukas.gif  Tavo mazylis ateis pas tave, kai bus tam laikas ir tau ir jam  4u.gif

na taip ir dar man viena tyrimuko atsakyma nekoki pasake tai gali buti kad kibo bet iskrito konsultante sake kad taip gali buti verysad.gif o pas gine 29 einu
na bet nieko kazkaip nuotaika pasikelsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Su Šventėm visas 4u.gif 4u.gif Neliūdėkit mergaitės gal kitą ciklą ateis šventė ir pas jus 4u.gif Naujokėms 4u.gif O aš truputuką pakilau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos šį beveik šventinį rytą biggrin.gif
user posted image

QUOTE(MazaZvaigzdute @ 2009 12 23, 21:00)
Laba, jungiuos ir as...  blush2.gif

Mano grafikelis - ka manot?   4u.gif

user posted image

Kazkaip labai jau keistas jis pas mane si menesi...  blink.gif  totalus atsalimas, kaip niekad anksciau. tai net nezinau ka galvot...   doh.gif

Sveika prisijungus. Manau kad O buvo kai brėžia arba 21 cd - bus matyt vėliau ax.gif

QUOTE(zylute81 @ 2009 12 24, 08:50)

4u.gif

QUOTE(zylute81 @ 2009 12 24, 09:11)
na taip ir dar man viena tyrimuko atsakyma nekoki pasake tai gali buti kad kibo bet iskrito konsultante sake kad taip gali buti verysad.gif  o pas gine 29 einu
na bet nieko kazkaip nuotaika pasikelsiu rolleyes.gif

Gali būt kad buvo kaip sako. Kas penktam žirniukui nepavyksta įsitvirtinti..

Neleiskit niūrioms mintims įsiskverbti į galvą, džiaukimės tuo ką turim ir ramia širdimi švęskime šventes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bum: 24 gruodžio 2009 - 09:50