Įkraunama...
Įkraunama...

5 pėdutės - gyvūnų globos namai Klaipėdoje

QUOTE(trauktine @ 2010 12 13, 22:01)
Pervedžiau kukliai labai pinigeliu, bet tikiuosi tai nors kazkiek pagelbes..  smile.gif  4u.gif

Paramos per mazos nebuna, kaip kazkas sake. Jus kukliai, as kukliai, kita forumiete kukliai - jau pagalba smile.gif
Atsakyti
Net graudu skaityt. Atrodo ir taip gyvuneliai gyvenimo nuskriausti buvo, ir dar stai kokia nelaime sad.gif
linkiu, kad bendromis jegomis, Jums pavyktu ikurti naujus namucius.
Atsakyti
Sveiki,
man taip gaila šių namų globos namų....Labai užjaučiu padėjusiems iš vis sukurti šiuos globos namus....Vargšai nekalti beglobiai kuriems niekas nepadovanojo šiltų namų...labai blogam žmogui reiktų būti,kad sudeginti beglobius...Beširdis žmogus... verysad.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 12 11, 01:37)
Nuo kitos savaitės, tikimės, kad jau trečiadienį arba ketvirtadienį bus galima pervesti pinigus trumpąja žinute.
Daudiau informacijos ateinančios savaitės begyje  mirksiukas.gif

Niekaip neina pervest unsure.gif Bandziau SMS rasyt ir su tarpais ir be tarpu,-niekaip nepriima g.gif
Gal kuri nors forumiete bande siust trumpaja SMS ,ir jai pavyko? 4u.gif
Atsakyti
Paaukoti mūsų globos namams galite ir SMS žinutėmis!.. Trumpasis numeris 1395. Žinutės tekstas: SOS3 - auka 3Lt; SOS5 - auka 5Lt; SOS10 - auka 10Lt;
(tarp SOS ir skaičiau nėra tarpo)
Ačiū, kad nepaliekate mūsų bėdoje

Cia tema gal pades tiems kam nepavyksta http://www.facebook.com/#!/pages/5-pedutes/194297528230
Papildyta:
labai reikalingi laikini globejai gyvunams, ns zmones nesa rastus gyvunus i prieglauda , o kur juos laikyti nera vietos.. Gal yra galinciu pagelbeti ?
Atsakyti
Aciu uz informacija,-pagaliau pavyko issiusti SMS
Atsakyti
Pamačiau labai gražią akciją ir noriu pasidalinti, nes dalinuosi su visais pažįstamais, tą patį galite padaryti ir Jūs.

Taigi aš siūlau visoms įsigyti gerumo kuponą, kuris kainuoja tik 5 LT, bet jo vertė yra didžiulė ir ilgaamžė... Juk turėdamos 5 LT parduotuvėje nusipirksite kažką valgomo ar geriamo ir po kiek laiko neliks nė žymės apie tą pirkinį... O čia, dėka to vieno įsigyto kupono, gerumo namai bus pastatyti su dalele Jūsų širdies. Žinosite, kad kartu su kitais Lietuvos žmonėmis prisidėjote prie stebuklo sukūrimo. wub.gif

KUPONAS

Akcija vyks šiandien ir rytoj, iki pirmadienio pradžios (00.00 h)
Aš vis užsuku į tą puslapį ir pažiūriu, kiek jau nupirkta kuponų, gaila, kad vakar taip greitai perkami, šiandien jau labai sulėtėjo pirkimas... verysad.gif Galvoju, gal reikia plačiau tą žinią paskleisti. Taip norėtųsi, kad skaičius pasiektų 1000 ax.gif

P.S. Svetainė tikrai patikima, ne kartą pirkau ten kuponus ir viskas vyko greitai ir sklandžiai, kaip ir šį kartą.

P.P.S. galima vienu pirkimu kuponų skaičių pasirinkti ir du, ir penkis, ir dešimt, kiek norite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Santaika @ 2010 12 18, 13:13)

thumbup.gif thumbup.gif

Mano vaikų mokykloje taip pat surinkta pinigėlių.Tiesa suma nedidelė,bet užtat pervesta 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Labai gaila gyvūnų. Ir aš paaukosiu.
Atsakyti
ir as paaukojau,keliam tema i virsu,tikekimis kad viskas bus gerai,gaila gyvuneliu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malta81: 26 gruodžio 2010 - 21:20
Aciu kad jus tokios geros ir gailestingos,stiprybes Jums ir palaikymo.As irgi paaukojau telefonu.Beveik niekada neaukoju tiems renginiams kurie vyksta per TV,ten uztenka ir taip gailestingu,o stai gyvuneliu retai kas pasigaili,paspirs koja ,svies pagali ir viskas.Turiu priglaudus konteinerini katineli,labai saunus uzaugo,neprikrecia jokiu eibiu,paklusnus.Dabar prie namo atsirado vel vienas vargsas,kazkas ismete kaciuka,tai nesu maista,pieno,vis kai sotus bus ne taip salta.
Atsakyti
kaip dziugu kad geru zmoniu atsiranda , kuriem ne visvien...
Atsakyti